Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
Ano má,ale upřímně je hrozně malý,max tak do 2 let. Další nevýhodou je,že se do ní dítě nedá zakuklit,má ho tak do pul těla a mimču tam táhne.
Dobry vecer 🙂 prosim, nevite zda na kocar pasuje autosedacka Aton Cybex Silver Line? Diky 😉
Ahoj holky prosim dá se u kočárku moon nuova wood polohovat sportak uplne dolehu? Dekuji 😊
@katarina163 ano dá
Holky, jakou máte pláštěnku na sporťák? A jaké podložky do sporťáku? Díky 🙂
Ahoj,ja mam orig od Moon a emitex. Podložku mám od Pinkie a Cuddle Comfi Cush a spokojenost 🙂
Pláštěnka na hlubokou korbu sedí i na sporťák. Zkoušela jsem teda zatím jen jak jsme ho koupili...
Prosim, mate nekdo tu novou univerzální podložku od Pinkie? Jak pasuje? A do kolika poloh Vam jde sportak nuovy 2016? Asi delam neco spatne..
Prosím vás, je kocik dostatočne široký aby sa tam zmestil aj fusak ? Nieje to moc ma tesno? Aj v hlbokej aj športovej časti? Ďakujem...popripade poprosím miery športovej časti.. na hlbokú som už našla 😉 ďakujem

@danulka_2 taky máme tu s hvězdami a velka spokojenost. Kocarek je s ní ještě hezčí🙂