icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

kackahasicka
14. srp 2017

@dasa0001 Jezdíme v lehu už od 5. měsíce ve sporťáku, aspoň má výhled ven a v těch horkách jí bylo líp. Je to vzdušnější.

vlastulka23
14. srp 2017

Ahoj všem, ti kteří máte moon nuova nejspíš tregg, jezdíte i polní cesty a opravdu nezpevněné povrchy? Kočárek se mi opravdu moc líbí ale bojím se...všichni mi doporučuji nafukovací kolečka a prý pevnější konstrukcí má x-lander mě se ale vzhledově vůbec nelíbí 😔

dasa0001
15. srp 2017

@dena2604 já jsem teda fusak.mela zatím jenom v hluboké korbě a vesel se tam úplně v pohodě. Mám fusak Moon. Ale teď budu kupovat jiný. Je pravda že korbička je úzká ale fusak se tam vejde...

kackahasicka
17. srp 2017

@vlastulka23 Jezdím denně kamenitou a lesní cestou, i přes kořeny a zvladám to v pohodě. A kočárek zatím bez větších problémů. Jeden menší, ale to byla naše vina, že jsme přes kameny jezdily se zaeretovanymi kolečky a jedna aretace se tím rozbila, že se kolečko vycvakavalo samo. To nám ale opravili v servisu.

beataaa
30. srp 2017

Kola jsou perfektní, jezdíme 13 měsíců o sto šest přes kameny i kořeny!

petisek111
31. srp 2017

kdyby jste mela nektera zajem ;)

julista
6. zář 2017

@vlastulka23 Jezdíme s kočárkem už od listopadu a jsem s ním spokojená. Co se týče terénu v lesoparcích a hrbolatých cest, zvládl vždy vše bez problému. Konstrukce se mi zdá bitelná a nafukovací kolečka bych nechtěla, tady se vůbec nemusím bát, že píchnu. A jízda pro mimčo je pohodlná s těmito gelovými/pěnovými kolečky. Máme teda Moon Nuova klasickej ne tregg.

drnkla
10. zář 2017

Holky, nevíte jestli na Moon Nuova sedí nánožníky od Pinkie? Nebo jaké jste koupily nánožníky? Díky za tip ;)

pettee1
11. zář 2017

@drnkla měla jsem Emitex

petisek111
11. zář 2017

@drnkla sedí ;)

cicova
12. zář 2017

Holky prosim poraďte jaký je dobrý podzimní fusak. Děkuji🙂

dasa0001
14. zář 2017

@cicova taky se přidávám 😀 přemýšlím nad pinkie.

verouss
14. zář 2017

@cicova Já poridila Pinkie. Jezdime s ním sice jen tři dny, ale spokojenost 🙂

mariijas
17. zář 2017

@cicova ...mám Pinkie 🙂

bruise
24. zář 2017

Náhodou Scalu nemáte někdo? Na pohled je krásný, ale neměla jsem možnost ještě vyzkoušet..

verouss
26. zář 2017

@bruise scala má spíše funkci nanozniku. Maminky do něj dávají ještě fusak. Tak mi to bylo řečeno při koupi kočárku prodavačkou

frufru4
15. říj 2017

Zdravím všechny, plánuji,koupi Moon nuova 2017 nejlépe v této barevné kombimaci. Nebudete některá v lednu prodávat???

aiky33
31. říj 2017

Holky help,mam kocarek moon nuova 2016 a dnes jsem vytahla sportak...vadí mi ze ta střecha je pokrcena a povolená,nejde tak zacvaknout jako u hluboke korby. Nevite co stim?

psya
31. říj 2017

@aiky33 myslim, ze je to tak schvalne

aiky33
31. říj 2017

@psya to nevypada vubec hezky,zkusim to vyzehlit ale nevim no 😔

mackr
2. lis 2017

Jak jste spokojené se sporťákem u verze 2017? Malé bude 6m a chtěla jsem jen sporťák, ale většina není útočná, proto uvažuji o Moon i když korbu nevyužiju.

psya
2. lis 2017

@mackr za mě valco ;)

verouss
3. lis 2017

Maly půjde do sporťáku cca v lednu. Vadí mi ale, že nemá sporťák nánožník. Zkoušela jsem pinkie (byl to asi ten delší) a vůbec neseděl 😕

mackr
3. lis 2017

@psya Valco mělo být doma, ale manžel se mi sekl, že chce na malou vidět a mít ji pod kontrolou, že je ještě moc malá.

mackr
5. lis 2017

Prosím, jak je dlouhá korba. Nemohu nikde dohledat 😒 .

keksikova1
5. lis 2017

@verouss mam od Ivemababy a sedí supr 😊

keksikova1
5. lis 2017

@mackr ja jsem spokojena dost, sporťák bych neměnila a to jsem u korby přemýšlela o prodeji..

psya
5. lis 2017

@mackr mrknete tu na zacatek stranka tak 3-7 myslim, merila jsem to , je to nafocene. Myslim, ze je to.74x33, ale nejsem si jista

psya
5. lis 2017

@mackr str 2, uvnitr 74, sirka 32

verouss
6. lis 2017

@mackr moon nuova 2017 má korbu 77cm

Strana