icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

musilka
24. bře 2016

@monikaz88 super moc diky 🙂
Ja ted koukala na ty letni co jsou v setu s bavlnenou deckou vypada to pekne 🙂

verunkaaa
26. bře 2016

Ahoj, chci se zeptat - nevíte, kde by se dalo v Praze na tento kočárek podívat živě? 🙂 Děkuji moc!

psya
26. bře 2016

@verunkaaa pred Vanocema ho meli v Kobylisich v aaa kocarky a detskem dome v Kunraticich. Maji fb stranky, kde maji vypsane zastupce v cr.

verunkaaa
26. bře 2016

@psya Děkuji moc! 🙂

musilka
26. bře 2016

@verunkaaa ja videla nazivo jen v Liberci :-/ nebo prijed k nam do Boleslavi udelam predvadecku 🙂

leonaxyt
31. bře 2016

Holky, řešily jste tady nějaký clony, vidim i na předchozí stránce na fotce - zeptam se jako blbec, ale v čem je to lepší než tam přikolíčkovat plínu, je to jen o designu, nebo to má i nějakou jinou výhodu? Za ty prachy? 😀

musilka
31. bře 2016

@leonaxyt ta clona vypada lip no. A ty zimni navic neprofouknou. Ja ted.koukam ze jsou i o hodne levnejsi nez ty dooky. Ale zas ty dooky jsou i v setu s dekou 😀

verunkaaa
31. bře 2016

@musilka v Mlade nebo Stare? 🙂) no je fakt, ze pokud jej nebudou mit v tech AAA tak uz nevim, kde bych se na nej mrkla, takze bych za to byla velmi vdecna 🙂

monikaz88
31. bře 2016

@leonaxyt presne🙂 je to spis o designu, ale ja mam tu zimni verzi, ktera neprofoukne...

musilka
31. bře 2016

@verunkaaa v Mlade 🙂 klidne predvedu neni problem 🙂 Mam jo uskladnenej u chlapa v kanclu 😀

verunkaaa
31. bře 2016

@musilka tak to by bylo fajn, z manželovi strany tam máme rodinu a jezdíme tam dost často 🙂 Zkusím tedy ještě to AAA a kdyby to neklaplo, tak bych Tě poprosila 🙂

musilka
31. bře 2016

@verunkaaa v pohode fakt kdykoli 😉 chodim si ho tam ňufat aby to cekani nebylo tak dlouhy 😀

verunkaaa
31. bře 2016

@musilka 😀 😀 😀

verunkaaa
5. dub 2016

Holky, tak včera jsem ho omrkla v AAA, takže tímto děkuji @musilka za nabídku předváděčky, ale už nebude nutná 🙂

Jinak koukala jsem na Nuovu i Tregg. Kromě rozdílů, které tu už padly, přidám ještě jeden svůj postřeh a to rozdíl v rukojeti. Nuova je zakulacená, lépe se drží v ruce, Tregg je hranatější.

Z těch kočárků, co jsme viděli a jsou v naší cenové kategorii, máme ve výběru Nuovu 2016 a od ABC Viper 4s 2016 (street verzi). Chtěla jsem se zeptat ještě na pár věcí ohledně Nuovy:

- Vy, co jste používali i v zimě, jak jste se vešli s fusakem do korbičky? Prcek se narodí na přelomu července/srpna a ABC má papírově o trošku větší vnitřní místo v korbičce, dost tedy váhám. Měl někdo z Vás tyto dva výrobce také v užším výběru? Co rozhodlo pro Moon? 🙂

- V obchodě mi řekli, že ty kolečka u tý 2016 jsou všechny pěnová, ale potáhlá gumou. Je tomu opravdu tak? Až pak mě napadlo, že jsem se k tomu ani neohla a neprozkoumalo to řádně 😀

Díky moc za případné odpovědi! 🙂

musilka
5. dub 2016

@verunkaaa ano kola jsou jakoby gumova. U Teutonie jsem mela dost podobna a nemela jsem problem 😉
A ABC jsem taky ocumovala ale tam mi prijde.dost marnej sportak oproti nuove. Takze jsem ozelela ten cca cm a pul ( merila jsem osobne na prodejne) a vzala nuovu s tim ze koupim mensi fusak aby nezabral tolik mista pak na podzim...

verunkaaa
5. dub 2016

@musilka Díky moc 🙂 A když píšeš marnej, tak v čem konkrétně? Velký rozdíl jsem zaznamenala jen u místa na nohy, ale tím, že todle bude náš první prcek, tak pořádně nevím, co je pro dítko lepší posezení 🙂

musilka
5. dub 2016

@verunkaaa abc je uzsi na sezeni kratsi zadova cast a na nozky opravdu kratky prostor. Sportak nuovy je fakt lepsi takze vzhledem k tomu ze ho vyuzijes dyl nez hlubokou korbu bych se na nej vic zamerila 😉

lusany
5. dub 2016

@verunkaaa já měla taky ve výběru ABC design Viper 4s 2016 a Moon Nuova nebo Tregg. ABC mi přišlo až moc težké, a nejvíce mě odradil sporťák, který se mi vzhledově ani moc nelíbil, a když jsem tam posadila svoji skoro 3 letou hubenou, ale vysokou dceru, přišel mi i celkem uzky. Velikost korbičky mi u ABC nepřišla o moc větší než u Moon, přijde mi to nastejno,záleží hodně na tom jaký se do kočárku dá zimní fusak, ale když čekáte mimčo na přelomu červenec/srpen, tak bych se toho vůbec nebála. Já dceru narozenou v červnu měla v prvním kočárku v Casualplay S4 ještě v únoru, a rozměr korby byl taky tak nějak těch 74cm.

verunkaaa
5. dub 2016

@musilka @lusany Holky, díky moc za shrnutí, jste zlaté 🙂 Na to ABC jsem koukala jinde než na Moon, takže jsem si je nemohla porovnat přímo vedle sebe. Sepsala jsem si teď všechny klady těchto 2 a Moon prostě vítězí .. 🙂

musilka
5. dub 2016

@verunkaaa preji at dobre vyberes. Ja ted akorat trochu nadavam ze jsem nevzala sedivej bo k nemu nemuzu zaboha najit hodici se tasku bo k ty se hodi vse nez k tomu indigu...

verunkaaa
5. dub 2016

@musilka joo to chápu 🙂 Jak ABC tak Moon jsme chtěli šedivý, právě z důvodu toho kombinování 🙂 K indigu jedině ty denim? Myslím, že i mutsy dělá podobný, ale bůh ví, jak to bude vypadat v reálu. A nebo hnědou, koženou, ta se bude hodit k madlu 🙂

musilka
5. dub 2016

@verunkaaa no zatim mam v planu obag v navy modre ale to jsou dva litry ☹ ale asi nic jinyho nenajdu.

verunkaaa
5. dub 2016

@musilka co dva litry, ale hlavně za to člověk nemá nic .. ani tu přebalovací podložku. 😒 Já si vybrala od babymoov 🙂

musilka
5. dub 2016

Jeste pohledam po obchodech. Mam sebou nanoznik z hluboke korby kvuli barve 😀

jandovka78
10. dub 2016

@verunkaaa můžeš mi prosim poslat jakou tu tašku máš. Pořád nevím jestli baby moon nebo bebe.jou

verunkaaa
11. dub 2016

@jandovka78 Já chci ten messenger 🙂

psya
23. dub 2016

Indigo blue .. http://www.blue-tomato.com/cs-CZ/product/Hersch... Tato značka má identickou látku jako indigo blue kočárek. Mají hlavně batohy a bohužel za dost vysoké ceny..

monikaz88
1. kvě 2016

Holky, vy co mate tento kocarek, jak jste spokojeny? Ja teda cim dal tim min. Zacina me stvat vaha konstrukce-furt dam kocar z auta do auta, ale co me nejvic stve, ze zacaly hrozne rachtat kolecka. Kdyz jedu po meste, tak se az stydim, vypada to jak kdyby byl min.5 let stary☹ Asi mesic po pouzivani mi neustale padalo predni kolecko. Kdyz jsem ho v obchode reklamovala, bylo mi sdeleno, ze ho tam spatne nacvakavam-malo, takze ho tam servisak nacvaknul sam (stejnym zpusobem jako jsem to delala ja samozrejme), a kdyz jsem prijela domu, tak mi upadlo znovu. Nasr.... jsem tam volala, a nastesti jsme se domluvili, ze mi poslou novy a ja jim pak poslu to svoje spatny. Ted uz je to dobry, uz nepada, ale pro zmenu zacaly obe predni rachtat. Mimochodem podlozky tam mam, takze nevim cim to je, mozna spatnou kvalitou! Tento kocarek uz nikdy vice! Na druhe mimco kupuju jiny!

boruvka878
4. kvě 2016

Ahojky, také ho máme. Jezdíme od začátku března. Přední kolečko nám také vypadávalo a teď je na reklamaci, protože nešlo zaaretovat, tak jsem zvědavá, jak reklamaci vyřeší. Jinak s kočárkem jezdím všude i na chalupě v terénu a jsem spokojená. Přední kolečka nám taky začala rachtat, ale přítel promazal a dobrý. Váha mi nevadí a vyhovuje mi skládání, je fakt jednoduché a rychlé. Co mi vadilo, byla ta otevřená korbička, tak jsem koupila clonu. Teď mám z obchodu půjčeného xlandera a to je teda hrozná herka, zlatej moon 🙂

jandovka78
4. kvě 2016

@boruvka878 mohla bych se zeptat jakou clonu jsi pořídila. Třeba pošli odkaz děkuji

Strana