Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
Mám dotaz, kdo používáte ještě hlubokou korbu nesjíždí Vám v tom dítě dolů?
Sjíždí...dítě mi v korbicce neustale sjizdi dolu, takze ho musim casto posouvat nahoru, kdyz nechci aby mela skrcene nozicky. Naklon korby se zvetsuje, u noveho kocaru takovy nebyl. Znovu bych si kocar uz nekoupila. Na pohled je hezky a ani by nebyl tak spatny, kdyby provedeni nebylo tak forove a nekvalitni. Predni kola po case zacnou smajdat a drhnout. Takze za me velike zklamani a budu porizovat jiny.
tak to my jsme právě takový problém neměli.malý v korbičce vůbec nesjížděl ani mi nepřišla nějak moc nahnutá...já mám spíš problém se sporťákem
@drzounkova a jaky?
@psya přechod mezi sedací částí a opěrkou mi přijde nerovný,když je dítě v lehu tak má pánev trochu výš a ta sedací část mi přijde tvrdší....ted jsme ten přechod vypodložili dekou a na to dali podložku ale nevim jestli to tak chci mít...
@barbuska11 A nechcete zkusit kočárek kvůli náklonu korby reklamovat? Já o tom přemýšlím pokud by se to nějak zhoršovalo
@lusany... uz reklamaci resim... tak uvidim jak pochodim. Kocar se ale takhle neda skoro pouzivat.
@barbuska11 Tak pak dejte vědět jak jste dopadla
Naše je teda taky trošku nahnutá směrem dolů. První jsme reklamovali, protože byl ten hliníkový rám poškrábaný a ta to měla stejně. 😉
Zdravím Vás, potřebuji poradit. Jakou jste ke kočárku koupili autosedačku, aby pasovala na ty adaptéry. Koupila jsem Kiddy, ale starší rok 2014 a nesedí mi na ty adaptéry. ☹
my jsme měli cybex a ted máme maxi cosi 🙂
Maxi cosi
A jaký model? Jde mi o to jestli na to sedí jen modely autosedaček 2015/2016, nebo i starší?
my máme starší model ale bohužel nevím jaký,je z druhé ruky...takže min 3 roky stará
My kupovali novou, model Pebble, ale snad by meli sedet i starsi.
@pasackovaovecka my máme starší verzi a je to myslím že když se složí podvozek,tak se to zachytí aby se neotevíral,u rukojeti je takovej stříbrnej čudlík :D nevim jestli je to srozumitelné :D
@pasackovaovecka presne tak, na skladani🙂 Kdyz je slozeny, tak tenhle plast drzi o sroub na rukojeti
Dnes jsem ho viděla na bazénu, majitelka říkala jiné paní,že už má nějaké mouchy,chtěla jsem chytat rozumy,ale zrovna mi někdo volal...

taky jsem objednala podložku,tak snad to budě měkčí.děkuju moc 🙂