Kočárek najednou jezdí ztěžka
Ahoj, setkal jste se někdo s tím, že by kočárek zničehonic jezdil ztěžka, když předtím manipulace s ním byla velmi jednoduchá, jako by nic nevážil? Mám tam stejné množství věcí, dítě ze dne na den nepřibralo tolik. Ještě minulý týden jsem s ním skoro mohla běhat a teď sotva vyjedu do kopce.
Díky za úvahu.
Ja bych zkontrolovala kola - zda tam neco neni namotane - pripadne promazat .
@goldenova téměř všichni prodejci upozorňují, že se kolečka u kočárku mají cca 1 za měsíc promazat, aby se tam nezadrhával prach, štěrk a jiné nečistoty. Takže bych zkusila kolečka sundat a promazat 🙂. Ještě se mi jednou stalo, že se povolilo lanko u brzdy, jen o malinko a byl to problém 🙃 (jako u kola).
Pokud máš třeba nafukovačky, tak bych koukla i na to, zda si nepíchla nebo nemáš každé jinak nafouknuté.
Zkusit fouknout kolečka, mě vždy časem ušly a když se dofozkly, tak to byl sakra rozdíl v jízdě ☺️
Koukla bych i na konstrukci,jestli někde nepraskla, jako se mi stalo u dvojceciho kocaru.. stačilo vjet do diry...
A není kolo naopak přefoukle a nedrhne o konstrukci kočárku? Nám se to stalo
@goldenova já jsem šla do prodejny, kde jsem ten kočárek koupila a ukázali mi to. Takže bych zkusila prodejnu s kočárky nebo s koly 🙂. Promazávat kolečka u kočárku je jako u kola. 🙂 Vyndat kolečko, promazat a vrátit. Doporučuji nedávat potom cca 2 dny do kufru auta - pokud je to možné, ať nemáte špinavý kufr 🙃.

Zkontrolovala jsi pořádně kola a brzdu, jestli se někde něco nezaseklo?