icon

Kočárek najednou jezdí ztěžka

goldenova
15. črc 2019

Ahoj, setkal jste se někdo s tím, že by kočárek zničehonic jezdil ztěžka, když předtím manipulace s ním byla velmi jednoduchá, jako by nic nevážil? Mám tam stejné množství věcí, dítě ze dne na den nepřibralo tolik. Ještě minulý týden jsem s ním skoro mohla běhat a teď sotva vyjedu do kopce.
Díky za úvahu.

jaja01k
15. črc 2019

Zkontrolovala jsi pořádně kola a brzdu, jestli se někde něco nezaseklo?

goldenova
autor
15. črc 2019

@jaja01k Jj, nekolikrat jsme brzdili, odbrzdili, kola se zdaji byt v poradku.

kolibricek36
15. črc 2019

Ja bych zkontrolovala kola - zda tam neco neni namotane - pripadne promazat .

jirovapa
15. črc 2019

@goldenova téměř všichni prodejci upozorňují, že se kolečka u kočárku mají cca 1 za měsíc promazat, aby se tam nezadrhával prach, štěrk a jiné nečistoty. Takže bych zkusila kolečka sundat a promazat 🙂. Ještě se mi jednou stalo, že se povolilo lanko u brzdy, jen o malinko a byl to problém 🙃 (jako u kola).

popelucha
15. črc 2019

Pokud máš třeba nafukovačky, tak bych koukla i na to, zda si nepíchla nebo nemáš každé jinak nafouknuté.

yvarp
15. črc 2019

Zkusit fouknout kolečka, mě vždy časem ušly a když se dofozkly, tak to byl sakra rozdíl v jízdě ☺️

goldenova
autor
15. črc 2019

@yvarp to jsme právě dofoukli a kočár jel skoro sám...pak se něco stalo, no, snad na to přijdeme. Děkuju🙂

goldenova
autor
15. črc 2019

@jirovapa - zkusím...můžu to prasklé lanko vidět já, jako neodborník nebo musím např. do obchodu s koly? A promazávat normálním olejem na kola - jako u kola?🙂

marticcelli
15. črc 2019

Koukla bych i na konstrukci,jestli někde nepraskla, jako se mi stalo u dvojceciho kocaru.. stačilo vjet do diry...

hankaviki
15. črc 2019

A není kolo naopak přefoukle a nedrhne o konstrukci kočárku? Nám se to stalo

goldenova
autor
15. črc 2019

@hankaviki právě že ne. Kola se zdají být nafouklá tak akorát. Už jsem napsala na reklamační oddělení a vám všem díky za tipy. Projdeme možnou příčinu a pokud na nic nepřijdeme, tak reklamace, což by mě teda pěkně naštvalo.

jirovapa
16. črc 2019

@goldenova já jsem šla do prodejny, kde jsem ten kočárek koupila a ukázali mi to. Takže bych zkusila prodejnu s kočárky nebo s koly 🙂. Promazávat kolečka u kočárku je jako u kola. 🙂 Vyndat kolečko, promazat a vrátit. Doporučuji nedávat potom cca 2 dny do kufru auta - pokud je to možné, ať nemáte špinavý kufr 🙃.