Kočárek Oyster Zero - máte zkušenosti?
Ahoj holky, máte některá zkušenosti s kočárkem Oyster Zero? Chceme druhej kočár na cestování atd. a postupně pak asi u něj zůstaneme. Díky
@emmanessa jinak krásný, ale za ty prachy je to opravdu nic moc..... Já teď vybírám z Moon Nuova, Cybex priam a pořád Neonato puro 😅 zítra jedu do dalšího obchodu, tak snad už vyberu.... Musím, termín porodu se blíží 😇
Kdyby jsi měla nějaké nové fotky, tak je sem klidně hoď, ráda se podívám 🙂
Malinký? :-O Oyster Zero je jeden z největších, co jsem vůbec našla, je tam spousta místa i pro velké děti... Jinak já mám 176 cm a manžel 193 cm a oba ho vezeme v pohodě, i když nemá polohovací rukojeť.
Holky prosím jaký máte fusaky v hluboké korbě??
Moc moc prosím kdo máte tento kočárek jaký máte fusak na zimu do hluboké korby.
Zajděte na fb, tam je k Oyster skupina a řeší se tam téměř výhradně Zero. Spousta fotek.
@matapeprna123 tam už sem 😉 bohužel většina ná jen sporťák.
Holky prosim.... pouzivat k Oyster zero nektera skejtik? Diky
Prosím který kočárek u vás vyhrál? Také bych nějaký chtěla pořídit, ale vůbec nevím který. Taky bych chtěla hlavně otočné sezení
taktéž by mě zajímalo, co jste ženy vybraly? Otočné sezení je pro mě taky velmi důležité.
Prosím prosím uz jsem zoufala. Kocarek se mi zalibil moc jen potreuju aby mi na kostrukci sedla autosedacka. mate nejakou konktretni aby na nej sedla ? A lze autosedacku pripevnit bez sportovni verze nebo jen s ni ?

Díky. Vypadá fakt malinký. U Oyster Zero teda nejde otočit sporťák? Na kterou je stranu?