icon

Kočárek Oyster Zero - máte zkušenosti?

kuzanek
3. lis 2016

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s kočárkem Oyster Zero? Chceme druhej kočár na cestování atd. a postupně pak asi u něj zůstaneme. Díky

Strana
z2
emmanessa
15. srp 2017

Díky. Vypadá fakt malinký. U Oyster Zero teda nejde otočit sporťák? Na kterou je stranu?

emmanessa
15. srp 2017

@elodii jo už to vidím na fotce😉

elodii
15. srp 2017

@emmanessa jinak krásný, ale za ty prachy je to opravdu nic moc..... Já teď vybírám z Moon Nuova, Cybex priam a pořád Neonato puro 😅 zítra jedu do dalšího obchodu, tak snad už vyberu.... Musím, termín porodu se blíží 😇

emmanessa
15. srp 2017

Kdyby jsi měla nějaké nové fotky, tak je sem klidně hoď, ráda se podívám 🙂

mayyas
15. srp 2017

Malinký? :-O Oyster Zero je jeden z největších, co jsem vůbec našla, je tam spousta místa i pro velké děti... Jinak já mám 176 cm a manžel 193 cm a oba ho vezeme v pohodě, i když nemá polohovací rukojeť.

elodii
15. srp 2017

@mayyas já psala že zero je velký, že u něho mi vadí, že nejde sporťák otáčet, ale píšu o Oyster max a 2.....

mayyas
15. srp 2017

@elodii Aha, tak promiň, to jsem přehlídla 😉

elodii
15. srp 2017

@emmanessa fotky budou😀, pošlu ti je do SZ 🙂 jedu srovnávat Moon s Neonato 😉

elodii
15. srp 2017

@mayyas v pohodě, však se nic nestalo 😉

emmanessa
15. srp 2017

@elodii Super, díky moc 👍

tera87
30. srp 2017

Holky prosím jaký máte fusaky v hluboké korbě??

tera87
1. zář 2017

Moc moc prosím kdo máte tento kočárek jaký máte fusak na zimu do hluboké korby.

matapeprna123
1. zář 2017

Zajděte na fb, tam je k Oyster skupina a řeší se tam téměř výhradně Zero. Spousta fotek.

tera87
2. zář 2017

@matapeprna123 tam už sem 😉 bohužel většina ná jen sporťák.

83eve
25. říj 2017

Holky prosim.... pouzivat k Oyster zero nektera skejtik? Diky

lucylucaa
24. led 2018

Prosím který kočárek u vás vyhrál? Také bych nějaký chtěla pořídit, ale vůbec nevím který. Taky bych chtěla hlavně otočné sezení

bor
26. led 2018

taktéž by mě zajímalo, co jste ženy vybraly? Otočné sezení je pro mě taky velmi důležité.

matynaaa
4. dub 2018

Prosím prosím uz jsem zoufala. Kocarek se mi zalibil moc jen potreuju aby mi na kostrukci sedla autosedacka. mate nejakou konktretni aby na nej sedla ? A lze autosedacku pripevnit bez sportovni verze nebo jen s ni ?

mandella
4. dub 2018

@matynaaa Sedí tam myslím Cybex, Recaro... výrobce to uvádí, setjně jako to, že autosedačku tam lze připevnit i se sporťákem 😉 doporučuju!

Strana
z2