icon

Kočárek. Prodali jste ho pak vůbec ?

20. kvě 2021

Dobrý den

Chci se zeptat prodali jste vubec pak po dítěti kočar nebo o něk nebyl zajem ?

Prodavam kocar dorjan v trojkombinaci
AutoSedacka i korba byli minimalne pouzivane , nejvic jsme pak vyuzili sportak . Cca 7 mesicu

Az ted si uvedomuji jako koupe kocaru byla proste zbytecnost 🙄🙈 z autosedacky docela rychle vyrostla takze jsme kupovali rostouci do 36 kg je od narozeni takze tu jsme mohli koupit rovnou ze jo
No v korbe se madam nelibilo a porad plakala takze nositko
No a ve sportaku byl klid jenze ja chtela neco co nezabira misto doma ze jo ( mame jen 2 mistnosti )

Kocarky jsou krasny novy rada jsem na ne koukala a jeden jsem si vybrala i 20 tisic. Vetsinou kazda chce pro prcka akort pro prvni super kocarek krasny a nejlepe novy .

Nas stal necelych 12 tisic a prodavam ho za 4500 ale nikdo o nej nema zajem

Tak me zajima zda jste kocarky prodal nekdo?

Dekuju

Strana
z2
almara2
20. kvě 2021

Prodala jsem, ale pod cenou, chtěla jsem se ho zbavit. PC 12000 a prodej za 2000 s dovozem.

avital
21. kvě 2021

Na první jsem koupila v bazaru dvojkombinaci kvalitativně i designově srovnatelnou s Dorjanem za 2t s tím, že naše ježdění nejspíš nepřežije. Víc bych za něj nedala. Taky vydržel jen to jedno dítě. Pak jsem koupila sourozenecký za 4t, odvozí další dvě děti a pak ho pošlu dál klidně zadarmo. Myslim, že pokud nemáš kočár, po kterým prahnou i lidi, co na něj nemaj, tak musíš počítat, že ho prodáš spíš za symbolickou cenu

cherie24
21. kvě 2021

No popravdě kočár za 12 tisíc ještě v trojkombinaci není asi úplně dobrá volba. Nejsem ta co by měla kupu peněz. Byla jsem na malou sama a její otec se finančně na ničem podílet nechce, takže všechno nové opravdu nemáme, ale do takové autosedačky bych dítě v v životě neposadila. I kdybych neměla mít na rohlík bych ji v tom nevozila. A nám třeba prodavačka řekla, že kočár za 16 tisíc je dneska nižší průměr, takže asi tak. 🙄 Proto bych třeba já osobně trojkombinaci nekupovala ani z netu, protože o autosedačkách se ví, že bezpečnost je fakt špatná a k čemu koupit kočár i se sedačkou, kterou bych nepřála ani nepříteli? Dvojkombinaci bych prckovi koupila. Já si teda kočár nechávám na další a pochybuju, že by po 2 dětech ještě někomu posloužil, už po jednom má trošku dost 😀

andelka
21. kvě 2021

U těch kombinací je potíž, že jednak autosedačky jsou malé, jednak většinou buď je dobrá korba a blbý sporťák nebo naopak, ale spíš ta první možnost. Takže z kombinace člověk využije sedačku kratší dobu, korbičku půl roku a sporťák vůbec. Takže můj systém, kdy jsem měla hluboký houpací půjčený a od 5-6 měsíců nový sporťák podle svých představ mi přišel fajn.

malanoha
21. kvě 2021

Ja se taky snazim prodat trojkombinaci🙄 Je to po jednom diteti, v super stavu, bez vad, nevysisovany, neposkozeny.. Byl k tomu super sportak, nic nepraktickeho.. Puvodne to stalo 16tis a za 4tis to nejspis neprodam🙄

sarad
21. kvě 2021

Ja bych se nejprve podivala, za kolik se prodavaji na bazarech srovnatelne kocarky a podle toho stanovila cenu. Kupujicim je celkem jedno, kolik jste vy konkretne za kocarek zaplatila. Zajima je, kolik stoji ted, jak lehce ho mohou ziskat a jake mate fotky.

missbufy
21. kvě 2021

Pro prvni dceru pred 8 lety jsem kupovala tehdy super trendy nemecky kocar Teutonia dvojkombinaci PC 25 tisic, ve sleve 19 tisic, po roce a pul byl ve sve kvalite jako novy, netknuty a prodala jsem jej horko-tezko po asi 6 mesicich inzerovani za 7000Kc... Ted na druhou dceru jsem koupila taky super kvalitni Teutoniu trojkombinaci, ale uz bazarovou, jako novou, netknutou, jezdenou parkrat k doktorovi a do obchodnich center (prodavajici mela vic kocarku) PC 40 tisic, od pani jsem ji koupila za 15 tisic. Kocar je porad jako novy a budu jej prodavat tak za 5000-7000 maximalne. Takze shrnuti Teutonia PC 40tis. po jednom diteti 5000Kc.

ninolleta
24. kvě 2021

Já jsem vystřídala několik kočárků a vždy je i bez problémů prodala, ale je fakt, že jsem si kupovala značky, u kterých jsem věděla, že se dobře prodají. Kočárky typu Dorjan, Riko, Bebetto,... se hůře prodávají, protože o ně není takový zájem.

autor
25. kvě 2021

@ninolleta prave dorjan mame🥲

hojda
25. kvě 2021

@missbufy Teutonie jsou konstruované tak, aby zvládli odvozit 3 děti. Po prvním dítěti byla stále jako nová a okolí se ptalo, jestli máme nový kočárek na druhé🙂. Takže koupit bazarovou Teutonku po jednom dítěti je superkauf🙂.

zuzineckah
25. kvě 2021

ano, prodala jsem všechny za víc než polovinu ceny. První Peg Pérego GT3, stál něco přes 30k, prodala jsem za 17k, druhý byl taky PP Book, koupila jsem použitý za 8k, prodala za 5k, pak jsem měla sporťák PP a golfky stejné značky, oba jsem prodala za 70 % pořizovací ceny, ty byly nové👍 Ale já jsem měla všechny kočárky v top stavu, fakt jsem si na tom dávala záležet, posloužily u nás dvěma mladším dětem a prodaly se v průběhu pár dní 👍

ninolleta
25. kvě 2021

Víte co se ale říká , každé zboží má svého kupce, ale je fakt, že buď vám bude kočárek ležet doma dlouho než se prodá nebo se musí s cenou hodně dolů,ted tedy mluvím o tom Dorjanu. Jsou samozřejmě značky, jako Bugaboo, Baby jogger, TFK, Joolz, Thule, Cybex, které se prodávají velmi dobre a drží si poměrně vyšší cenu, přesto, že jsou bazarové.

aneta_v
25. kvě 2021

@zuzineckah muzu se zeptat, jak je to dlouho? Mam presne PP gt3 a PP book plus, tak abych mela predstavu 😁 necekam za ne zadne palky, ackoliv si myslim, ze jsou v peknem stavu, book plus prakticky nejezdeny

hojda
25. kvě 2021

Co ho zkusit swapnou za něco, co se chystáte kupovat? na fcb je teď plno swapovacích skupin.

zuzineckah
25. kvě 2021

@aneta_v to GT je cca 6 let a Book 4, sporťáky cca 3 roky 🙂

veronicka89
19. srp 2021

Dvojkombinaci Mutsy iGO jsem tenkrát prodala za tolik kolik jsem ho koupila...

Na druhé dítě jsem si nechala sporťák a ještě 1dokoupila...

Ten hodláme taky prodat za podobnou jako nákupní cenu ..

Polské kočárky jsou ve finále dražší než ty drahé značkové !

antoinet
19. srp 2021

Opravdu záleží na značce, ty módní (kolikrát průměrné kvalitou) jdou na dračku, stejně tak příslušenství. Já jsem měla kočárků hodně, drahé šly na odbyt dobře, u levného jsem předem počítala, že ho daruju. Zůstal mi jeden Britax, který beru na náročné výlety a střídají se v něm všechny děti (3, 5 a 7), je to držák, i když byl kupovaný bazarový, ale s návratností nepočítám, plní svoji funkci a to mi stačí 🙂

lennus
19. srp 2021

@missbufy Taky máme Teutonii a chystám se ho prodat - Cosmo dvojkombinace, PC 20000,- Sice po dvou dětech, ale vypadá stále bezvadně, u obou jsem i brzy ještě pořídila golfky kvůli cestování, takže opravdu není zničený a přemýšlím, za kolik je reálné ho prodat. Zpětně to vnímám jako celkem zbytečně vysokou investici, koupila bych hlubokou korbu z druhé ruky a pak něco mezi sporťákem a golfkami.

missbufy
24. srp 2021

@lennus No me se ted povedlo prodat autosedacku Teutonia s bazi s nastavcem na kocar za 2000Kc po 9 mesicich inzerce... Masakr. Nezlevnovala jsem, chtela jsem pak prodat kocar jako 3-kombinaci. Ted pocitam, ze bych pristi rok 2-kombinaci Be You uvedla za 7000Kc a postupne kazdy mesic snizovala cenu o 500Kc. Po prvni dceri jsem takto pridala Mistral S. Jinak by mi tady lezel snad doted...

Strana
z2