Kočárek. Prodali jste ho pak vůbec ?

20. kvě 2021

Dobrý den

Chci se zeptat prodali jste vubec pak po dítěti kočar nebo o něk nebyl zajem ?

Prodavam kocar dorjan v trojkombinaci
AutoSedacka i korba byli minimalne pouzivane , nejvic jsme pak vyuzili sportak . Cca 7 mesicu

Az ted si uvedomuji jako koupe kocaru byla proste zbytecnost 🙄🙈 z autosedacky docela rychle vyrostla takze jsme kupovali rostouci do 36 kg je od narozeni takze tu jsme mohli koupit rovnou ze jo
No v korbe se madam nelibilo a porad plakala takze nositko
No a ve sportaku byl klid jenze ja chtela neco co nezabira misto doma ze jo ( mame jen 2 mistnosti )

Kocarky jsou krasny novy rada jsem na ne koukala a jeden jsem si vybrala i 20 tisic. Vetsinou kazda chce pro prcka akort pro prvni super kocarek krasny a nejlepe novy .

Nas stal necelych 12 tisic a prodavam ho za 4500 ale nikdo o nej nema zajem

Tak me zajima zda jste kocarky prodal nekdo?

Dekuju

konidana
20. kvě 2021

no já jsem z těch co berou všechno, takže nový kočár jsem fakt nesháněla. Brala jsem po kamarádce starý zadarmo. Golfky jsem pak pořizovala z druhé ruky asi za 400 a pak jsem je ještě asi za 100 nebo 200 poslala dál. Dražší věci kolikrát nejsou prodejné ani za 1/3 ceny, spíš se musí jít na 1/4 nebo i méně

jitkaem
20. kvě 2021

Ja mela taky pouzity a prodala jsem do druheho dne dal...

herminka
20. kvě 2021

Taky jsem měla Dorjan, koupila jsem tehdy záměrně nový kočár s tím, že ho budeme mít na druhé, případně i na třetí dítě (pokud bude). Jenomže se nám potom narodilo druhé a třetí najednou 😀 Kdybych to tušila, už pro první dítě koupím starší kočár.

Ten Dorjan se nám povedlo prodat cca za polovinu pořizovací ceny a mám pocit, že nám ho tehdy inzeroval kamarád v nějaké místní FB skupině a chvíli trvalo, než jsme ho prodali. Vzpomínám si, že kupující byli tehdy překvapení, v jak dobrém stavu kočár je.

Dvojkočár potom manžel inzeroval někde na Bazoši nebo podobném serveru. My jsme byli už druzí majitelé, byl vyšisovaný atd., prodali jsme ho snad za 1/5 ceny, co jsme ho koupili my, brali ho prarodiče, aby jejich děti nemusely dvojkočár převážet. Ale byli jsme rádi, že jsme se ho zbavili a aspoň něco jsme dostali.

keksik002
20. kvě 2021

Kupovala jsem novou trojkombinaci jen diky tomu ze byla v obrovske sleve, vyuzili jsme teda krom vajíčka uplne vse a 100% spokojena. Kocar jsem pak opet jako trojkombinaci prodala za zlomek ceny prakticky hned 🙂
Nový stal 5tisic, prodala jsem ze 2tisice

squezy
20. kvě 2021

A kde máš inzerát? Určitě zkus sbazar, bazos a na facebooku marketplace.

eliska_f
20. kvě 2021

Já rovnou hledala použity a ne nový, jelikož už jen tím, že se s kočárem vyjdete z prodejny ztrácí minimálně půlku své hodnoty. Sehnala jsem dvojkombinaci babydesign Husky po jednom dítěti za 3500, nový byl za 15 tis. Striska u korbicky byla lehce vysisovana a ohmatana - nic hrozného. U sportaku byla striska lehce natrhla, to jsem spravila za minutu. Jinak byl kočár bez vady, ani nějak otluceny nebo tak..
Myslím že časem kupce seženete, ale potrvá to. Pokud chcete rychlý prodej, tak musíte ubrat na ceně..

meronym
20. kvě 2021

Trojkombinaci Inglesina jsem poridila za 19tis. Kc a prodala po jednom diteti za 12tis. Kc.

jjasmina
20. kvě 2021

Já jsem popravdě kupovala z druhé ruky, nechtěla jsem do něj příliš investovat. Nový jsem kupovala sportak/ golfac od roka ( mám ho na běhání a chtěla jsem nový. Pak jsem tu trojkombinaci darovala jedné mamince.

any2any
20. kvě 2021

Kupovala jsem kocarek z druhe ruky (byl pouzivan jen par mesicu), odjezdily v nem 2 nase deti a pak jsem jej prodala dal. Pro 3. ditko jsem koupila tez kocarek z druhe ruky (cca za 3k). Vim, ze budeme pouzivat jen hlubokej, sportak pak mame svuj... Urcite jej zase prodam dal, i kdyby za 2k. Bylo by mi lito penez, koupit kocarek za vic nez 20k treba. Ale nekdo to tak ma, kamaradka si koupila designovy kocarek z limitovane edice za vic nez 60k. Hlavne proto, ze zije v takove soc. bubline, kde se to holt "ocekava". A rozhodne jej prodala hooodne pod cenou.

lachtanice86
20. kvě 2021

Pro první dítě jsem kupovala trojkombinaci z druhé ruky, za 4500, prodala jsem po zhruba 8mesicich. Sporťák mi nevyhovoval. Byl pryč do týdne za 3000. Ted u druhého dítěte jsme přemýšleli jinak, sportak mame po prvním, dokupovali jsme jen hlubokou korbu z druhé ruky za 2000. Vajíčko tedy budeme kupovat nové

jirovapa
20. kvě 2021

Vyzkoušela jsem několik kočárků (4, teď mám 5) a všechny 4 jsem v pohodě prodala 🙂.

felixfelicis
20. kvě 2021

Prodávala jsem dvojkocar, do týdne byl pryč.

jitka_cv
20. kvě 2021

Prodala jsem tady ve skupince prodám za 20 minut. Taky Dorjana.

hvezdicka18
20. kvě 2021

Prodala jsem dvojkombinaci PC 12 000 Kc, prodan po rocnim pouzivani (vesmes hluboke korby) za 6 500 Kc. Ale prodavala jsem ho rok a pul, na prodej jsme nespechali. Jinak bych ho musela dat urcite levneji.

sigyn
20. kvě 2021

Kupovali jsem kočár za 15k a doufám, že ho pak (snad) po druhém dítěti prodám alespon za 5k, ale kdoví. Kupovala jsem ho s tím, že prostě musí přežít ty dvě děti, a pak je to dobrá investice, i kdyby se prodal za pár stovek. Ono dost záleží, jak je kočár nafocený, jestli jste ochotna ho poslat kurýrem, nebo prodáváte jen s osobním odběrem. Pro dražší kočár (25k+) si lidi přijedou i přes půl republiky, ale jinak moc ne. To pak chce zkoušet na nějakém místním bazaru (na FB) a čekat.

ada22
20. kvě 2021

Hele hodně záleží jak nafotis, popises a odkud jsi. Lépe se kočárek prodává ve velkém městě. Teď hodně frčí fb bazar. Určitě máte lokální skupiny. Někdy taky pomůže dát cenu o chlup níž. Já celkem úspěšně prodala vše na bazosi. Mají dobře udělaný filtry.

ada22
20. kvě 2021

Nebo posli náhled na inzerát třeba ti tu holky poradí co jde vylepšit.

skarol
20. kvě 2021

Záleží co je to za kočárek. Dorjan jsme taky měli a za mě docela krám. Jezdili jsme opravdu hodně a tak tak vydržel první dítě. Na druhé jsme koupili Salsu 4air za necelých 17 tis. A po roce ježdění v top stavu prodali za 12 tis. Jezdili jsme o trochu míň než s Dorjanem, ale i tak musím říct, že ta kvalita byla úplně někde jinde, proto se tak dobře prodával. Inzerát byl vystavený měsíc, což je podle mě rychlé. Dorjan je levný polský kočár kterých je trh presycený.

martt
20. kvě 2021

Mne se podařilo všechny kočárky prodat po internetu az na golfky. Ale je pravda , ze ja jsem prodávala všechno od 1000 az po 1500 Kč.

fyii
20. kvě 2021

Ja prodala bugaboo donkey druhy den, bugaboo buffalo za tyden.. vlastne vzdy po detech prubezne co jiz nepotrebuje odrazedla, kola, prebalovak, autosedacku atd. prodam vse..zalezi asi v jakem stavu veci jsou

izzylka
20. kvě 2021

Já mám kočár furt schovaný... pro druhé 😂 já ten kočár měla ráda 😂 sice není v top stavu ale ještě určitě poslouží 😂

eloise02
20. kvě 2021

Hluboký jsem mela Roan, ten jsem chvíli měla na bazaru, ale sportovní Britax, ten byl pryč do druhého dne. Dala jsem ho do FB skupiny s kočárky a bylo to hned. A to jsem ho vůbec nedávala nejak levně. Snad jen o dva tisíce níž, než byla PC.

zmrzlinka
20. kvě 2021

Kočár jsem kupovala nový za 10 000Kč a odvozila jsem v něm 1. a 2. dítě a prodala jsem ho koleginy za 2 000.

alilali
20. kvě 2021

Já kupovala od kamarádky CAM, původní cena 25 000,-, po jednom dítěti, prodala mi ho za 2000,- a to teď bude vozit třetí dítě. Nový bych si přála, ale za mě je to neskutečně zbytečné, prvorozený šel do sporťáku v 6 měsících.

Až dovozime, daruji ho nějaké mamine v nouzi. Každopádně k dotazu, kamarádka ten její za 25 prodávala půl roku, chtěla za něj 5000,- a nikdo ho nechtěl. Mě přijde, že celkově je toho teď tolik, jak kočárku, tak oblečení pro mimina atd... že je to nemožné prodat. Já daruji po synovi oblečení a taky ho nikdo nechce 😀

95newmommy2020
20. kvě 2021

Já koupila kočár Egg za 27 litru. byla jsem rada ze si ho někdo po 3 měsících co visel na netu vzal za 6 litrášu. Takže asi tak. :D Ale na rovinu pokud si koupíš nejakej co chtej “vsichni” tak ti stačí par minut. Třeba Thule, bugaboo, joolz, tfk, případně cybex.
A pokud ses jak já, že te naopak oblíbeny masovky štvou, tak můžeš dopadnout stejně. 😁😁😁

eithelwing
20. kvě 2021

Kupovala jsem použity právě z těchto důvodu. Synovi je 11 měsíců a ve sporťáku spí doma na zahradě, jinak už jezdí v golfkach.
Jako druhá majitelka uz ho prodávat nebudu, ale daruji.

andelka
20. kvě 2021

U prvních dvou jsem měla kočárek z druhé ruky, asi za 2500, před 11 lety. Odvozil dvě děti a skončil jako erární u tchánů a myslím že už je dávno ve šrotu. Sporťák jsem kupovala nový (dneska se už ani nevyrábí) za 3500, před 10 lety, po druhém dítěti jsem ho za 500 prodala kamarádce. Na třetího už jsem rovnou měla autosedačku i kočárek hluboký, i postýlku půjčené, a chválabohu za to. V 5 měsících jsem koupila sporťák, nový, nový typ, za 10,5 tis, bohužel stávající neměly co jsem potřebovala a taky jsem nechtěla co mají všichni. Pár měsíců na to jedna firma vyrobila kočárek podle mých představ, za míň jak polovinu ceny. No ale tak aspoň jsme neměli kočárek jako ostatní. Jestli ho prodám po létě, tak fakt za pakatel asi. Ještě mám golfky, ty buď daruju nebo vyhodím, stály mě před 8 lety 300.

kspp1
20. kvě 2021

My meli Roan Maritu, PC 8500,- v trojkombinaci, prodala jsem za 3900 bez sedacky. Byl krasny, zachovaly. Z korby deti rychle vyrostli, dcera v roce, syn v pul roce. Sportak jsme moc nepouzivali, nahradili jsme jinym. Za sebe muzu rict, ze pro miminko rozhodne novy kocarek, nechtela bych bazarovy, ale proto bych za nej taky nedala ty silene sumy, meli jsme strop 10tis.

barunka1408
20. kvě 2021

záleží jestli značka "frčí" já měla bugaboo a kupovala jsem ho už z druhé ruky za 15tis a prodala za 12tis, ale byl opravdu v zánovním stavu. Pak máme ještě obyč od joie, který máme právě v autě a podle toho taky vypadá, ten pujde asi jen za odvoz pokud bude vubec zájem.

madbetka
20. kvě 2021

Kupovala jsem 4 měsíce používanou bazarovou Inglesinu, dala jsem za ni 8500 Kč, prodala za 3600 Kč.
Teď budu prodávat Valco, tak uvidíme, je kupované bazarové za 4 tisíce, ale myslím, že budu ráda, když za něj dostanu tisícovku 😉

Já když vybírám, tak se musím všechny informace dozvědět z inzerátu a musí tam být dobré fotky, jinak mě inzerát nezaujme.