Kočárek Quinny Speedi - vylepšováky
ahoj holky,
prosím o radu ty,které mají kočárek...máte kněmu některá namontované madlo a dokoupený nánožník? Někde jsem četla, že by k němu mělo jí madlo Madlo Chicco Ct 0.4 a nánožník CASUALPLAY.Máte některá? A jak jste to madlo přichycovaly?děkuju 🙂
můžeš mít dvě barvy dá se dokoupit přece celý nový potah i s nákupním košíkem, stojí to prý kolem 2OOO,-, ale čeká se na to 2 měsíce.
ve24 no.......fakt a kde????Se obávám aby to nebyla časová zbytečnost zimu jetšě ve speedu ujedu.....ale pak už golfiny ty kupuju taky lila s šedou 😵
lucenek, tak já se z filajový 😀 přímo osypávám 😀 😀 😀
ve24, kde se to dá objednat??? 😉
michaelamia, a kde si to stratila?? nemozes si dat niekde inzerat, ci to niekto nenasiel?? aby ti to vratili? naco to komu bude??
jerry 😀 a jakéj???možná to bude na libfinu né????hele mám kámošku v chiccu zkusím se jí optati
lucenek - no ja by som najradšej tie staršie verzie modry alebo červený 😀
ale ved ja mam peknu farbu - kašlať na to
ale normalne by ma to lakalo asi vymenim aspon vaničku 🤐 🤐 🤐 😀
jerry jo a to jsem si taky říkala...hele seženu si lila a vyhandluju červenou bereš? 😀
jasan 😀
teda zaleží ktoru červenu maš - lebo ich bolo viacej a pači sa mi len jedna :D
😀 😀 😀
juuuuuuu tak to je presne ta čo by som chcela 🙂 som aj kukala na ebay nemeckom - aj to predavaju ludia ale malokto chce poslať k nam - svine nemecke 😀
jerry byly to tt segry, ale potratila, před 3mi dny byla na revizi
jerry chceš li něco z německa hodim ti odkaz na paní co mi bere golfinky odtama tak se zkus optat
tak to je škoda :(
aj prdecek bola na revizii teraz pred troma dnami
je to smutné strašne
no mne to nejak nesuri - nam sa už rok a pol nedarí 😢
ja viem lucenek ved som srandovala
ja sa uspokojim aj s tym čo mam doma - maximalne ak by som tu vaničku vymenila časom
ale to sa najskôr musi podariť mimi
do caru chodim už pol roka - ale zatial nič ☹
lucenek mozem ta poprosit, ak pojdes za tou kamoskou z chicca, skus sa prosim spytat, ci sa da objednat nahradny kolik na speediho, ktory sluzi na to, aby sa nerozkladal kocik, ked je zlozeny... my sme ho totiz zlomili... ☹
dufam, ze pochopis, co myslim 🙂

náhodou ta fialová(purple) je super barva, měla jsem ji a každý ji odivoval, není tak okoukaná jak červená, modrá, černá