• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Kočárek Quinny Speedi - vylepšováky

4. srpna 2016 
@jerryjanka 7 :grinning:
absolutní jednička je PP GT3, pak jsem měla speeda, graco mirage, graco trekko gasha, jane energy, PP sí....
z golfek doporučuju Jane neergy...lehké vynesu i s prcekem, polohovací jak záda tak nohy...zrovna prodávám v bazarku miláčky... :cry:
18. čer 2011 v 10:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lucenek zapp si nikdy nemala?
18. čer 2011 ve 12:08  • Odpověz  •  To se mi líbí
@jerryjanka ee ale jela jsem s ním...jo ještě jsem měla na dva tři dny nunu....
18. čer 2011 ve 12:30  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojte, chcela by som sa vas opytat, ze v ktorom mesiaci veku babatka ste presli z vanicky (korbicky) do sportaku? Nas maly ma 5 mesiacov, 71 cm, takze vanicka je mu uz dost tesna. Ale ma este problem s drzanim hlavicky a celkovo ma oslabene svalstvo, preto cvicime aj Vojtovku. Na rehabilitacii nam este neodporucala ist do sportaku, kedze sa neda dat uplne do lahu. Nemate nejaky trik pri speedakovi ako to lehatko dat nizsie? Kupila som aj zmensujucu vlozku, tak s tym sa mi to zda lepsie, ale ci nahodou este daco ine neexistuje. Dakujem
19. čer 2011 v 10:17  • Odpověz  •  To se mi líbí
@zuzanabb speedy nemá sice úplný leh ale sklon je téměř leh řekla bych přesně takový jaký mají lůžka pro novoše v porodnici, Sára šla v 5m v zimě a bylo to přínosem...neseděla nedržela hlavu,stejně prcka nebudeš posazovat ve sporťáku tak co....
19. čer 2011 ve 12:25  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@zuzanabb lucenek má pravdu , ved tam je skoro lah a nevidim dôvod ho tam nedať, ved nebude sedieť :wink:
19. čer 2011 ve 21:22  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lucenek @jerryjanka mate pravdu, ja neviem co stale vaham :wink: hlavne som zvedava na to jeho spanie v sportaku, lebo on mi cez den nikde inde nespi len v kociku. Tak dufam, ze sa mu tam bude pacit :dizzy_face:
21. čer 2011 ve 13:27  • Odpověz  •  To se mi líbí
neboj bude si zvyknete oba
21. čer 2011 ve 13:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
@zuzanabb Ahoj Zuzi, ja mám podobný problém, krpček má síce 3,5 mesiaca, ale je tiež dosť veľký maco, rátam, že vo vaničke vydrží možno ešte mesiac... :sweat_smile: A strašne rád spí na brušku, tak neviem, ako to potom budeme realizovať v šporťáku... :unamused: :sweat_smile: :grinning:
21. čer 2011 ve 14:09  • Odpověz  •  To se mi líbí
@zuzanabb daj potom vedieť :slight_smile:
21. čer 2011 ve 14:12  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojte dievcata, tak sa pripajam ak smiem s mojimi pocitmi zo speediho.od vcera som cerstva majitelka :slight_smile: kupovala som ho sice z druhej ruky, no je v top stave..potrebovala som daco na korcule a tento kocik je super, no jedna vec mi vadi a to je skladanie :angry: ako som ho vcera skladala do mesta pekne som ho dooskierala o kamienky na ceste..taka som nas..ta, ze az...to, ze je dost tazky oproti doterajsim kocikom, co som mala a ze po zlozeni je taky mohutnejsi mi nevadi, kedze mame velke auto s velkym kufrom, no to skladanie :confounded: asi si to budem musiet natrenovat lepsie :sweat_smile: inak je ale super-na to, ze je to trojkolka je super stabilny a vdaka nafukovacim kolesam ide krasne tichucko a makko :slight_smile: no a na korcule priam ideal.
24. čer 2011 v 10:11  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojte baby my mame tiez quinny speedi ale len sportak,no v zime cakame dalsie babo s kociarikom som spokojna aj by som si ho chcela nechat len ma odradza vanicka pre novorodenca :frowning2: nie je velmi mala?alebo pripadne pasujem nanho aj ina vanicka ako dreami?
24. čer 2011 v 18:12  • Odpověz  •  To se mi líbí
@silvia.t vanička nie je taka mala oproti inym kočikom, su aj o dosť menšie vaničky, a budete v nej tak možno do leta, dlhšie nie, deti nechcu už potom len ležkať. takže neboj. :wink:
25. čer 2011 v 09:36  • Odpověz  •  To se mi líbí
@silvia.t neboj, mne sa maly narodil 6.3. a stale ho mam vo vanicke, je to asi lepsie takto, ked sa zjarnieva, lebo potom uz das fusak prec. Predpokladam, ze mi tam este vydrzi do takej polky augusta... :wink: Teraz ma 7 kg...
25. čer 2011 v 10:29  • Odpověz  •  To se mi líbí
@jerryjanka
@sjuzi dakujem baby potesili ste ma :grinning: aspon nemusim hladat novy kociar lebo s tymto som fakt spokojna
25. čer 2011 v 11:32  • Odpověz  •  To se mi líbí
@silvia.t mne sa krpec narpdil 9.1. takze ma 5 a pol mesiaca a je tam nafest :slight_smile: ale to preto, lebo je dlhy, keby mal priemernu dlzku, tak sa tam este minimalne 2 mesiace zmesti. Baby maju pravdu, na zimu je super a na jar das fusak prec a mas zase plno miesta. Vnutorna dlzka vanicky je cca 74 cm, takze do tych 6-8 mesiacov by to mohlo stacit aj ked si myslim, ze tak dlho tam babatko nevydrzi kvoli zvedavosti :wink:
25. čer 2011 ve 21:48  • Odpověz  •  To se mi líbí
@sjuzi tak to fakt neviem ako budete spat na brusku v sportaku :grinning:
@jerryjanka este stale mame vanicku, ale dam vediet ked to prehodime, ze co :wink: par dni este musim vyuzit vanicku ako autosedacku, lebo maly mi v autosedacke place :unamused: Sice som to urobila zatial len 2x, kvoli bezpecnosti to bezne nerobim, ale teraz chodime na plavanie pre babatka a vacsinou mi doma rano zaspi v kociku a tak mi je pohodlnejsie ho este spiaceho hodit s vanickou do auta.
25. čer 2011 ve 21:55  • Odpověz  •  To se mi líbí
Dobrý den smiem sa spýtať tiež som si kupila speedy ale mam problem zo zloženim konštrukcie vobec netušim ako to zložit treba tam niečo zatlačit alebo ako nato dakujem za radu
26. čer 2011 v 17:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mmmonika222 musíš zatlačit na rukojeti tu šedou páčku a držet...a tlačit dolů..ono se to jakoby zlomí v půli...tam kde dáváš adaptéry a sedne si to na sebe, skládat můžeš jen sporták nebo konstrukci BEZ adaptérů
26. čer 2011 v 17:06  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojte baby nepredavate niektora vanicku dreami? zhanam nejku peknu farebnu,sportak mame papillon
27. čer 2011 ve 12:21  • Odpověz  •  To se mi líbí
@silvia.t ja ano vo farbe forest flame - mam ju aj v inzeratoch - na cene by sa ešte dalo popracovať
27. čer 2011 ve 22:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
kocky, zvazujem quinna, dnes som ho bola skusat v obchode, ale mojmu synovi sa nepacil.... ( ma 13mesiacov a 12kg)
Smykal sa z neho a neviem aj to polohovanie do sedu... stale sa syn tahal hore a ako bol zapasany, tak tahal so sebou aj operadlo... Ako to zvladali vase deti ???
2. črc 2011 ve 21:42  • Odpověz  •  To se mi líbí
viem ze to nieje aktualne teraz, je leto..

ale ake su quinny fusaky? :confused:
3. črc 2011 v 00:20  • Odpověz  •  To se mi líbí
baby, viem, že toto nie je adekvátna miestnosť, ale o takomto čase tu veľa báb neni a myslím, že aj vy mi poradíte a admin ma neodstaví hneď,,,mám divný pocit, že mi tvrdne brucho a strašne ma pichá a mám taký divný výtok,,,som v 17. tt,,,bojím sa, je to moje prvé tehotenstvo,,,
3. črc 2011 v 00:31  • Odpověz  •  To se mi líbí
@graceful9 upaluj do nemocnice
3. črc 2011 v 00:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
@jerryjanka a myslíš, že to je vážne? lebo aj predtým som doktorovi povedala, že ma stále bolí brucho a on nič na to ,,,
3. črc 2011 v 00:42  • Odpověz  •  To se mi líbí
@zajo79 ešte som neskušala - teda vlastne skušala som maxi cosi fusak do autosedačky a ten bol super, inak bude tuto zimu premiera quinny fusakov, ale ja myslim že su fajn. určite sa na trhu najdu aj lepšie ale aj cena je potom zvyčajne vyššia
3. črc 2011 v 00:42  • Odpověz  •  To se mi líbí
@graceful9 no nič lepšie ti poradiť neviem radšej isť 4x zbytočne ako raz neskoro...
3. črc 2011 v 00:42  • Odpověz  •  To se mi líbí
3. črc 2011 v 00:43  • Odpověz  •  To se mi líbí
@sarianna moja je malinka ale vozime sa v šporťaku - aj ked viac teda v zappiku ale dnes som mala speediho, a tiež sa trocha smyka - ale zlepšuje to ta podložka originalna, ona hlavne ešte nevie sedieť tak preto sa šmyka - čo sa yka polohovania tak na to mam od lucenek pásku na reguláciu sedu, tak si nastavim aj vysoký sed bez problemov.
3. črc 2011 v 00:43  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek