Kočárek s vložnou taškou. Který model pořídit?

radkachuk
3. říj 2021

Ahoj, prochazela jsem ruzne diskuse, ale vsechny jsou starsiho data a kocarky v nich zminene uz vetsinou nejsou v prodeji. Uvazuju o koupi sportaku, do ktereho by se pro male dite dala poridit vlozna taska, idealne s pevnym dnem a popruhy na prenaseni do druheho patra. Nemate prosim nekdo zkusenost, ktery model by se dal takto poridit? Aby se bud dal aktualne koupit v obchode nebo bazaru. Predem dekuju😊

areh
3. říj 2021

@radkachuk já jsem měla Gesslein. Tašku jsem nosila s mimčem do patra. Nebo si ho doma zabalila a jen dala do kočáru. Od Gesslein se dají pořídit moc pěkné bazarové, většinou s celou výbavou (na fb sk. Gesslein bazar). Tašku jsem taky využívala na denní spaní na návštěvách. Celkově jsem byla spokojená.

kafr
3. říj 2021

Taky jsem měla Gesslein. Sice to není výkřik poslední módy, ale je to do detailů vychytaný kočárek.

barmil
3. říj 2021

@radkachuk britax to má taky.

vladka_zi
3. říj 2021

@radkachuk Měla jsem v merku výše zmíněný Gesslein, nakonec jsme pořídili Moon Lusso City (v roce 2017). Teď se mi teda nepodařilo najít obchod, který by ho nabízel 🙈. Ale my jsme byli v obchodě, kde nám ho doporučili, ukázali v katalogu a pak se objednával z Německa od výrobce a přišel za cca 4 týdny. Ta vložná taška byla docela pevná (taková jakoby vanička), s matrací a používala jsem pro novorozence i na spaní doma.

mamikry
3. říj 2021

@radkachuk Britax ma vloznou tasku.

kopretina32
3. říj 2021

@radkachuk Ahoj, mam Cybex Balios s vloznou taskou a muzu doporucit. Ma popruhy na prenaseni, je to fajn vec, za me lepsi jen kocar s korbickou, je skladnejsi a ta taska je pro nas praktictejsi.

lizzie02
3. říj 2021

Mám Gesslein s vložkou taškou a je to skvělý kočárek 😊

hermanecka
3. říj 2021

Ja mela Valco snap a dokoupenou novor. kabelu.

inulik8
3. říj 2021

@radkachuk Mám Britax go big 2, je to skvělý kočárek. Jde k němu dokoupit i vložná taška 🙂

novacek21
3. říj 2021

@radkachuk kromě Gesslein mají vložnou tašku na výběr i kočárky Hartan- nové i z bazarů

rebe
3. říj 2021

Mám takový Hartan Topline S, a ráda ti ho prodám. Je to už starší kočárek po třech dětech, takže za pár korun 🙂

slunea
3. říj 2021

Mam sportak britax b motion 4 plus a pro druhorozenou dceru jsem prikoupila vloznou tasku. Mela jsem ji na cesty, abych nemusela do auta skladat nas tezky houpaci kocar. Taska je docela v pohode, takova spis uzsi a delsi. V porovnani s korbou tam je na sirku min mista. Blbe je, ze v tom sportaku jde vozit jen celem od sebe, takze na mimi nevidis a taky mi prijde dost malo odpruzeny.

biciklissie
3. říj 2021

Kdyby náhodou, tak hartan budu prodavat...

standa2
3. říj 2021

@radkachuk nevím, jak ostatní výrobci, ale my měli Hartan racer GT a ještě výhodou vložené tašky je, že se pomocí zipu dá ložná část prodloužit a po vyndání pevné podložky i polohovat do sedu. Takže roste s dítětem. A nemusela jsem řešit, že je malá korbička, když bylo dítě větší.Zrovna ho prodávám a mám ho i zde na bazaru, pokud byste měla zájem.