Kočárek v bytě. Máte tipy na čistotu?

agnes_123
8. pro 2020

Ahoj, vy co máte kočárek v bytě, jak řešíte špinavá kolečka apod.? Návleky jsem zkoušela, byly k vzteku. Zatím umývám po každé procházce kolečka i následně chodbu, protože kočárek v chodbě nenechávám. Máte tipy?

lv
8. pro 2020

Chodbu jsem neumyvala, kocar mela na urcenem miste v bytě na chodbe, pod nim takovy ten "zatezovy koberec" obdélník, kousek vytrela, kde jsem najezdila binec. Zajímavé to bylo, az holky lezly a chtely ty kolečka ohryzavat, to tedy bylo blby, je uhlidat.

journals
8. pro 2020

kočár dávám hned za dveře. Kolečka řeším jen když jsou fakt špinavá, jinak ne. Ten metr kde kočárek parkuje jinak nevyužíváme. Naštěstí máme dobrou dlažbu, kde není nic vidět 😀 Prostě se to musí přežít. Víc špíny je asi z našich bot, než z kočáru

rencinka87
8. pro 2020

Mame v predsini hned za dvermi, mame tam drevenou podlahu, takze i kvuli spine z bot tam mame vedle sebe dve podlozky z Ikey - takove pruhledne obdelniky, puvodne jsou urcene pod koleckovou zidli, aby se neposkodila podlaha. Jednou za cas to vytru. Pres byt jezdim s kocarkem na terasu - pouzivam navleky od Emitexu.

patypresdevaty
8. pro 2020

Měli jsme zátěžový koberec. Proste jsem najela dovnitř bláto neblato a po uschnutí preluxovala, jednou za čas vyčistila
Za mě lepší než opatlat mokrými kolečky dlažbu nebo lino a muset hned po příchodu běžet vytírat, aby se to neroznosilo, když to z těch koleček steče

basko206
8. pro 2020

Budu nechávat hned za dveřmi domu a nechám si tam nějakou podložku pod to, nebo melkou vaničku, jako jsou třeba do kufru auta.
Kousek kde projedu stejně každou chvíli vytiram protože ještě nemáme upravený terén a kde se venku zouvat tak chodíme v bitech do chotby a zpuvame se až tam.
Jen jsem spíš zvědavá jak se prez to kamení dostanu k těm dveřím 🤣🤣