Kočárky Coletto a Zippy, víte něco o výrobcích?
Holky nevíte něco o výrobcích kočárků, značky coletto a zippy??? Na netu vůbec nic nemohu najít. Aspoň která země je vyrábí.
@nowe ta vaha je nic moc no, i kdyz oproti Taku nebo ABc designu je to porad pirko 🙂 a jeste jedna vyhoda Concord ma vyborne vajicko,v testestech vyslo velmi dobre. Jako narovinu,pri jizde tu vahu moc nepoznate ovlada se skvele,jen to nakladani do auta je tezsi. Tak 2x tydne se to ale snest da.
Ovládání super,jako byli jsme z něho nadšený 😉 ale zatím máme čas. Takže teď nás čeká mrkačka na Jané. Jen se nám líbí podvozek Neo,má lepší skládání a ruční brzdu. Ale korbička zase wanderer. Ten spodek plastový. Jinak concord je zatím náš favorit 🙂 Ale ještě uvidíme. Škoda, že na prodejně měli jen červený a krémový. Takže barvičky moc neomrkneš. Vzorník tam neměli ☹
Překlep, hyzdí 😀
Jinak my máme pohlaví jako překvapení,takže musíme neutrál 🙂
@nowe Neo je krasny, musim rict ze me prekvapilo co toho projede. Jako na polnacky to asi nebude ale jinak opravdu moc pekne odpruzeny oproti jinym mestskym kocarkum jako treba Jane Rider. Musim rict ze i sportovni sedacka je krasne prostorna, teda neni to takovy letiste jako wanderer ale pokud nebudete mit obrika tak do 2 let uplne v klidu
@nowe Zalezi co je pro tebe teren? Ja jsem treba zjistila ze vetsim terenem jezdim ve meste nez na vesnici. Ve meste same kostky,miliony obrubniku, vecne nekde neco rozkopane, stare popraskane chodniky plne der. Tady na vesnici mame zamkovku nebo jezdim po asfaltu. Asi je nejlepsi kdyz si projdes cestu kudy opravdu budes chodit, ne kudy si myslis ze budes chodit :D a taky jak casto budes skladat kocarek do auta?
@nowe Nj jsem sama na vesnici kde nikoho neznam tak se nudim a zkousim kocarky :D uz jsem mela Jane Rider, Slalom, Britax b motion, wanderer a Neo :D No tak to polnacky jedine wanderer :D nebo maximalne sehnat nejaky starsi Neo, jen sportak a ten pouzivat jako podvozek v aute pro autosedacku nebo korbicku. Starsi Neo se da sehnat kolem 2-3 tis. Ale to uz je takova vychytavka navic. Jinak teda wanderera urcite kolekci 2015, ta starsi mela 2 velke mouchy, ty uz u nove kolekce jsou vychytane. Jinak ted maji myslim na ondalek.cz na wanderery akci a kolekci 2015 tam sezenes za 18 tis
@nowe Ja teda mam dost nacteno a i najezdeno a musim rict ze kazdy kocarek ma neco. Kor treba ten Britax to byla katastrofa. Ale je fakt ze kolekce 2013 jeste sla- tu mam ja, ale 2014 byla katastrofalni. Blbnou hlavne predni kolecka a ten hlavni kloub. U 2015 dali do prednich kolecek konecne kovove podlozky a ten kloub nejak vystuzili,takze by to uz melo byt ok
@eliskaxox jsme s manželem řekli,že když půjdem do concordu. Tak raději z nějakého obchodu než e-shop. Ten ondalek je okres Cheb. Dost z ruky ☹ Případně ho objednat a v obchodě vyzvednout. My jsme byli v kašpárku. Nevíš kde ještě mají concorda v obchodě v Praze? Jo a nebyla jsi někdy v Letňanech na výstavišti? V dubnu tam má být nějaká family výstava.
@nowe v Praze urcite v Babiez, jsou super jen obcas prodavacky zapominaji ze korbicka se k wand. prichycuje paskama na korbicce,takze se pak nekyve :D to uz jsem vysvetlovala asi 3 maminkam :D Jinak ondalek neni spatny,kdyby neco tak pro kocarek posle kuryra a priveze vam i nahradni. Takze kdyby nahodou reklamace tak se nemusite bat,ma dobre recenze. Ale chapu vas. Ja byla na vystave v Brne Pro Dite, slevy nejsou nijak extra ale je super ze si muzete vse osahat a vse vam krasne vysvetli.
@eliskaxox o tom babiez jsem už slyšela. Mrknu na webovky. Já se bála s tím ondalkem reklamace. Jenže kdo s tím má zkušenosti a zaručí ti,že to tak funguje s reklamací. ☹ Jj to jsem četla,že se nějak musí přichytit,aby se nevyklala. Na to jsem v obchodě koukala,že se vyklá. A v těch Letňanech jsi tedy nebyla? V Brně to je na podzim,tuším. To už je pozdě 😀

Ahoj, za sebe můžu doporučit německého výrobce Teutonia, cenově také nad 20 tis., ale je to znát.
Zkus si na teutonia.cz, v konfigurátoru sestavit vlastní verzi dle preferencí.
Podobně je na tom i značka Hartan.