icon

Kočárky Cybex, máte zkušenost?

berusenka745
29. říj 2015

Ahoj, nemate prosimVas nekdo zkusenosti s kocarkem od Cybexu? chci si koupit tento http://www.detske-kocarky.cz/kocarek-cybex-pria..., ale je to hodne penez, tak se zkousim jeste poradit, pripadne poradte prosim jiny. Diky.

Strana
z3
chris_n
6. říj 2016

@lalinka1981 co přesně by tě zajímalo? Co asi hodně lidí odradí, tak je absence polohovací nozicek. Jinak je sportak prostorný, lehce ovladatelný a já jsem spokojená. Ale ja se ke kočárkem nechoval teda jak k modnimu doplňků, fakt ho hodně využíván a je často dost jako prase, atd... no dostává čočku. Přesto stále drží 😊

lalinka1981
6. říj 2016

@chris_n ... ovladatelnost, rizeni jednou rukou, teren, pripadne najizdeni na patniky, kocici hlavy a taky jestli je hodne prostorny? Mame Bee3, ale je to fakt spise designovka, chci pro malou spis pohodlny, ale lehce ovladatelny kocar. Tento cybex se mi zamlouva, nazivo jsem nemela moznost videt:(. Dekuji🙂

chris_n
6. říj 2016

@lalinka1981 mno, agis je spis mestsky kocarek. Zpetne bych mozna vic premyslela nad necim s tema vetsima kolama http://www.cybex4u.cz/cybex4u/eshop/54-1-ETERNI... (na druhou stranu, me to i tak stačí a jezdila jsem s ním i v zime mirny sníh a nechtela bych za sportak davat pres 8 tisíc. Me ten nas stal 200€). Bydlíme ve meste. Na dlazbe trochu hrkaji prední kolecka. Ale tak je to tím, ze kola nejsou nafukovaci. Ovladaní jednou rukou mi jde dobre, je dost lehky a musí se dáat pozor na zatízení taškou na rukojeti 😀. Na obrubník se me taky najízdí dobre. neaky bezny mensi nakup nastrkam pod kocar. a u pohodlnosti jde do uplneho lehu. jen ty nohy nejdou polohovat. Ale mi kupovali v dobe, kdy uz to nebylo treba.

marileva
1. lis 2016

Zdravím maminky 🙂,
s kočárkem máme osobní zkušenost. Taky nakonec zvítězil nad Stokkem a Mimou, protože mě jednak zaujal svým vzhledem, a hlavně se tu moc nevidí, jak jsem ho začala používat, nemohla jsem si vynachválit kombinaci vajíčka na podvozek (velice praktické - přenesete si spící miminko z auta a můžete buď rovnou na procházku, nákupy, zkrátka cokoliv), hlubokou korbičku jsme využívali především v zimě (výhodou bylo to, že je hodně hluboká a maličký byl absolutně v teplíčku, když jsem si tam dala ještě fusak a na něj horní kryt), nyní jsme využívali sporťák a s tím jsem byla taky maximálně spokojená, nejpraktičtější na tom bylo pětibodové zapínání a celková manipulace. Jinak tak jak bylo u mě na začátku, vzhledově kočárek zvítězil a stál i za ty peníze a teď kdykoliv se s ním ještě sem tam jdu projít (pokud teda maličký dovolí, protože už chce všude lozit po svých 🙂 ), tak jednak vidím, jak se každý za ním otočí a za druhé jsem schopna se s ním otočit i na metru čtverečním, jelikož se s ním fakt skvěle manipuluje. Užití je sice skvělé, ale vzhledem k tomu, že náš prďolka už trajdá po svých a do kočáru ho dostanu na pár minut, zvažuji, že ho nabídnu o dům dál a přestěhujeme se na nějaké skladnější golfky.
Kdyby některá z vás měla zájem o kočárek (možná trojkombinace i s vajíčkem) ještě v záruce do 06/2017, samozřejmě za nižší cenu než je nyní nově, tak se můžeme domluvit. Mám jej vystavený tady na bazárku.

1020lucie
16. lis 2016

Maminky jake mate zkusenosti s golfky cybex? Premyslime jestli koupit golfky cybex,valco snap,nebo britax..poradite?

md11fr
23. lis 2016

Dobrý den dámy, jsem sice muž ale snad to nebude vadit protože kočárek , sedačku atd, vybírám spíš já , než manželka. Dnes jsme se byli podívat na Cybex Priam , který jsme v trojkombinaci chtěli objednat po projetí všech recenzí videí apod. Upřimně byl to pro mě docela šok, čekal jsem luxusní kočárek, z perfektních materiálů a přikladným zpracováním , ale to zcela určitě není. Jednotlivé komponenty kočárku se různě viklají, vysouvací držadlo, nasazená korbička atd. Prošli jsme kombinace i jiných výrobců a nebyli na tom o moc líp. Nakonec jediný kočárek , který nás uspokojil kvalitou materiály a provedením , byl švédský Emmaljunga Super Nitro + korbička City Supreme. Rozdíl oproti většiny ostatních kombi kočárků byl veliký a okamžitě jsme byli rozhodnutí. Pokud hledáte nový kočárek tak se určitě podívejte i na tuto značku, je oproti Cybexu někde uplně jinde hlavně díky systému uchycení korbičky a sportovní nástavby na kočárek. Bytelný, nikde se nic nekýve nevrže, prostě něco upně jiného.

ninusthuynga
13. pro 2016

@tinulietka ahoj, prosím, kolik ti tato kombinace (bez sportáku) stála? 🙂 dekuji

motylcice29
15. led 2017

Kočárek Priam jsme pro malou kupovali v létě 2016 a popravdě jsem rada, ze jsem se ho zbavila. Kočárek je tak tvrdý a malá v něm byla šílené vydrncana, korba je prostorná, ale není z ni absolutně vidět ven s když se malá v kočárku probudila, tak rvala protože na me neviděla. Za t peníze bych do ne určitě nesla. Za sebe opravdu nedoporučuju, v téhle cenově relaci bych opravdu volila jiný kočárek. Nakonec jsme ho vyměnili za Joolz 2 Day a spokojenost. Kdyby chtěl někdo víc poznatků klidně napište 🙂

janajana3030
19. led 2017

Dobrý den, mohu se zeptat, neprodává tady někdo kočárek Cybex balios M? případně, nevěděli by jste o někom? Bazarový není k sehnání.. Mockrát děkuji za odpověď 🙂

karolah
26. led 2017

@tinulietka máte ještě kočár na prodej? Za kolik ho prodáváte?

leontynkar
27. led 2017

@janajana3030 Taky po něm koukám 🙂 Už jste ho vyzkoušela?

lilian1
Odpověď byla odstraněná
puutalo
5. bře 2017

@lilian1 Hned bych ho brala, mame vajicko manhattan gray. Ale uz kocarek mame...

majkl8686
8. kvě 2017

@hani1234 Ahoj 🙂 Mohla bych se zeptat, jak si spokojená s kočárkem Balios M? Přemýšlím nad jeho koupí a moc recenzí na netu není... Děkuju moc

hani1234
8. kvě 2017

@majkl8686 Zdravím , pro nás je vyhovující .. Není tedy houpací , a pokud s nim chcete vyráźet do terénu , tak se připravte , ze mimi bude naklepané jako řízek .. to je opravdu minus . Nicméně já musím vyzdvihnout super velký koš , do kterého dam nákup, a další propriety pro dceru. Super se s nim jezdí, je ovladatelný i jednou rukou . A hluboká korba boží , dcera v ní byla do skoro 7,5 mesice , kdyby měla rada kočár , tak by v něm mohla bejt déle. . A na cestování naprosto ideální , rychle se složí, a nezabere tolik místa . Já ho budu bohužel prodávat kvůli dceři , která v něm nechce být , chce se nosit.

maly_kukolar
22. kvě 2017

Ahojte, nejake dalsie recenzie na Cybex Balios??? Idealne na model 2017?
uvazujem nad nim..nemusi byt nutne do terenu - tam yb sme i tak sli s nositkom, ale nech zvladne aspon taky ten parkovy teren ..

varecka246
22. kvě 2017

Ahojky, máme Cybex balios M a jsme moooooc spokojeni 👍👏je lehoucky, dobre se ovládá a rozkládá do auta, košík je velký a snadno přístupný, jezdíme hodně a po různém terénu, bydlíme na vesnici, kolem je i les a všude projedeme v pohodě, za nás maximální spokojenost

maly_kukolar
22. kvě 2017

@varecka246 jeej, paradny..a ako.je to so spankom v tom korytku?

varecka246
22. kvě 2017

@maly_kukolar úplně v pohodě, malý spí v kočárku často a bez problému 👍

martiniquest
22. kvě 2017

My jsme zvazovali koupi Cybex Balios M, ale nastesti jsme ho ored objednanim videli v obchode a musim rict, ze bych ten kocar nechtela ani zadarmo. Pusobil na me silene vachrlate, nestabilne, plastove...nakonec jsme vzali Britax b motion plus a jsme moc spokojeni 🙂

maly_kukolar
22. kvě 2017

@martiniquest no ten zial nejde otocit tvarou proti smeru :/ ja potrebujem taky, nakolko je syn este maly a furt s nim musim drzat ocny kontakt, lebo zacne vrestat :D kocik nepouzivame uz dlhsie, maly je len noseny, tak potrbeujem nejaky kontaktny kocik :D

cadeau12
22. kvě 2017

@martiniquest mam uplne stejnou zkusenost - na netu na me pusobil skvele, v obchode hruza. Viklal se, vsechno bylo takove forove a neumim si predstavit, ze by mi vydrzel 2 roky. Dali jsme tam se segrou pulrocni neter a jezdili po malviku sem tam, segra se o malou skoro bala, aby z toho nekde neco neupadlo. Skoda :(( tak hledam dal... Zatim vitezi joolz day2

martiniquest
23. kvě 2017

@maly_kukolar ja se toho otoceni taky bala. Maly sel do sportaku v 7 mesicich a musm rict, ze to vzal uplne skvele. Ac je spise nosene dite, tak v kocarku ted jezdi rad. Kouka ven a je spokojeny. Zpetne musim rict, ze neotocny sportak neni pro vetsi mimino problem 🙂

kure87
23. kvě 2017

Také mám Cybex balios M a jsem spokojená.Máme ho jako větší golfky.Má nejdelší záda na trhu syn je hodně dlouhý a v jiném kočárku už mu čouhá hlava.

vercasim
28. čer 2017

Dobry den,
chtela bych se zeptat,jestli nemate nektera zkusenost se Cybex Mios?
Predem dekuji za recenze🙂

aaddeellaa
30. čer 2017

Dobrý den,
máte někdo kočárek Cybex Set Priam all Terrain 2017? Stojí za to? Budu ráda za názory, děkuji.

klarisek29
4. srp 2017

@tinulietka prosím co to máte za tašku? D+ěkuji

katkadc
Odpověď byla odstraněná
petrasyk
26. říj 2017

Zdravím, jaký je rozdíl mezi kočárky cybex priam a balios?

katymo
31. led 2018

@varecka246 dobry den. Mohu se zeptat,co to mate za stupinek pro druhe dite u kocarku? Velmi dekuji. Pripadne muj mail. Kmohauptova@seznam.cz

Strana
z3