icon

Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?

deniska_92
13. únor 2016

Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂

bustedka
23. říj 2016

@denousek to ano, ja prave myslela, zda ma nekdo vyfoceny fusak, ktery je treba kupovany. At uz emitex, elodie, nebo neco podobneho 😊

gujduska
23. říj 2016

@bustedka Ahojky,my,jdem určitě do emitexu 2v1 😉

bustedka
23. říj 2016

@gujduska taky jsem o nem premyslela, ale nejak me nezaujal vizualne. Ale po prkticky strance je super. Zbytek je bud drahy, nebo neprakticky 😀 uz to vybiram tyden a nevim. Ani si to prve nedokazu moc predstavit n tom kocarku

gujduska
24. říj 2016

@bustedka když si to sladíš barevně pěkně a dáš do hlubokého jen tu krátkou mimi verzi,tak je super!A hlavně to je fusak nenahraditelný ve sporťáku potom 😋

leona072
24. říj 2016

Ahoj, vybírám kočárek a furt se nemůžu rozhodnout jakou značku, Adamex je moc pěkný ale bohužel je polský a to opravdu nechci, nemáte někdo nějaký tip ? Trojkombinace ? Díky za každou radu

gujduska
24. říj 2016

@leona072 Ahojky je snad tisíce značek kočárků,ale velká polovina je polských výrobců.
Je lepší třeba projít pár obchodů s kočárky a pak se zajímat o tu značku,kt.tě vizuelně zaujme.
Jsou zajímavé PegPerégo,Neonato,EasyWalker,BogaBoo,BrioGo,Inglesina,Bebécar,CamCortina a mnoho dalších 😉

leona072
24. říj 2016

@gujduska Děkuji za tip 😉

bustedka
24. říj 2016

@leona072 jj vetsina jsou polaci, proto je taky cena takhle hezky prijatelna. Jinak bych si koupila kocar o 15tis drazsi, nez je tenhle

nikinnna
24. říj 2016

@gujduska naši nám ještě kočárek nepřivezli a tak pořád googlim 😀... A teď mi řekni které fotce kočárek odpovídá, protože všechno je to prý Pik 18 😀

bustedka
24. říj 2016

@nikinnna ja teda vidim ten stejny kocar na kazdem obrazku

nikinnna
24. říj 2016

@bustedka u mě na mobilu má každý úplně jiný odstín

bustedka
24. říj 2016

@nikinnna jako ja nikdy nebyla dobra v detailech 😀 ale ja vidim to stejne

nikinnna
24. říj 2016

@bustedka možná to dělá obrazovka, ale já ho mám každý fakt úplně jiný 😀

gujduska
24. říj 2016

@nikinnna Já to mám v mobilu taky každý jinou barvu 😁 ale pevně věřím,že to bude mezi 1.a 3.obr.Ten 2.se mi moc nelíbí ten odstín.Taky už ho mám objednaný a čekám na info 😋 neboj,určitě bude super 😊

nikinnna
24. říj 2016

@gujduska už jsem se lekla, že jsem slepá 😀. Nám ho naši dovezou v neděli nebo pondělí. Nakonec sehnali i to vajíčko co jsem nechtěla 😀

gujduska
24. říj 2016

@nikinnna
No tak jsme na tom stejně,taky jsem řekla,že nám to stačí a objednala celou trojkombinaci. Hlavně aby ti nezapomněli koupit i ty adaptéry na podvozek 😋

martina2706
24. říj 2016

Ja mela adamex,ano je to Polsko,ale spokojenost!Nejlepsi ta prostorna korba.Kdyz vidim nektere kocarky,nechapu jak se tam mimca vlezou treba i s fusakem.

nikinnna
24. říj 2016

@gujduska ale na tu barvu jsem fakt zvědavá 😀. Jedna sousedka má tenhle kočárek jen s číselným označením a za ním je L a tam mě ten vzorek a materiál vůbec nenadchl

gujduska
24. říj 2016

@nikinnna já koukala na stránky a vzorník přímo Adamexu a mají těch vzorů hrozně moc a minimálně odlišené označení vzoru,ale to hraje velkou roli.Určo bude super ten matroš 😋

nikinnna
24. říj 2016

@leona072 výrobců je spousta, jde o to, jak moc hledíš na peníze. Cenově v pohodě je ABC design- Viper 4s, ALE ačkoli je to německá značka, vyrábí se v Číně a přišel mi strašně těžký. Pak se nám moc líbil kočárek od Peg Pérega nebo Jané, ale tam jsi cenově kolem 20tis+ a to se mi za něco, co hodlám používat cca 15 měsíců, než přejdu na golfky zdá strašně moc. Ze zkušenosti trojkombinaci i s taškou a vším okolo do cca 15ti tisíc, odjinud než z Polska nekoupíš a i pak do 20ti máš hodně malinký výběr, kde musíš slevovat z nároků.

nikinnna
24. říj 2016

@gujduska osobně me překvapilo, že ty vzory se dost odrazí i na ceně. Myslím, že můžeme být v klidu. Manželova sestřenice je mladá ženská co má vkus a nic co by fakt nebylo pěkné by tchánovce nenechala koupit 😀

gujduska
24. říj 2016

@nikinnna Tak to je bezva 😋 nám se ještě líbil z té kolekce Eco s bílou koženkou,tuším 850 ale nejsem si jistá.Ale byl už takový fádnější,tady to prošití má šmrnc 😃

makkkynka
28. říj 2016

Prosím o radu co kocarek už máte. Jak jste nafukovali zadní kolečka? Nám to nejde strčit ani ta hadicové pumpička aby jsme to nafoukli.

malyprcek
28. říj 2016

@makkkynka ahojky 😉 musite kolecka sundat,ventilek vyhnout dovnitr a nasadit pumpicku. I tak to jde ale naprd ☹

makkkynka
29. říj 2016

@malyprcek ty malé nám vyhnout nešli 😭

nikinnna
31. říj 2016

@gujduska už ho máme doma a je dokonalý 😁😁😁😁😁😁😁

nikinnna
31. říj 2016
gujduska
31. říj 2016

@nikinnna Tak to mám obrovskou radost!My zatím čekáme jestli bude a za jakou cenu 😉 ale už se na něj taky těšíme 🙂

gujduska
31. říj 2016

@gujduska Je nádherný!

gujduska
31. říj 2016

Já su osel,přehmat 😀

Strana