Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?
Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂
Ahoj, vybírám kočárek a furt se nemůžu rozhodnout jakou značku, Adamex je moc pěkný ale bohužel je polský a to opravdu nechci, nemáte někdo nějaký tip ? Trojkombinace ? Díky za každou radu
@leona072 Ahojky je snad tisíce značek kočárků,ale velká polovina je polských výrobců.
Je lepší třeba projít pár obchodů s kočárky a pak se zajímat o tu značku,kt.tě vizuelně zaujme.
Jsou zajímavé PegPerégo,Neonato,EasyWalker,BogaBoo,BrioGo,Inglesina,Bebécar,CamCortina a mnoho dalších 😉
Ja mela adamex,ano je to Polsko,ale spokojenost!Nejlepsi ta prostorna korba.Kdyz vidim nektere kocarky,nechapu jak se tam mimca vlezou treba i s fusakem.
@leona072 výrobců je spousta, jde o to, jak moc hledíš na peníze. Cenově v pohodě je ABC design- Viper 4s, ALE ačkoli je to německá značka, vyrábí se v Číně a přišel mi strašně těžký. Pak se nám moc líbil kočárek od Peg Pérega nebo Jané, ale tam jsi cenově kolem 20tis+ a to se mi za něco, co hodlám používat cca 15 měsíců, než přejdu na golfky zdá strašně moc. Ze zkušenosti trojkombinaci i s taškou a vším okolo do cca 15ti tisíc, odjinud než z Polska nekoupíš a i pak do 20ti máš hodně malinký výběr, kde musíš slevovat z nároků.
Prosím o radu co kocarek už máte. Jak jste nafukovali zadní kolečka? Nám to nejde strčit ani ta hadicové pumpička aby jsme to nafoukli.
Já su osel,přehmat 😀

@denousek to ano, ja prave myslela, zda ma nekdo vyfoceny fusak, ktery je treba kupovany. At uz emitex, elodie, nebo neco podobneho 😊