icon

Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?

deniska_92
13. únor 2016

Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂

nikinnna
31. říj 2016

@gujduska tak snad se taky dočkáte... Je perfektní... Bylo k němu vážně všechno, je lehoučký, krásně ovladatelný a nádherný

gujduska
31. říj 2016

@nikinnna Já s ním taky počítám 😀 jak nebude,tak budu zlá a udělám tam bugr takový,že mi ho v Adamexu budou muset dovyrobit 😀 😀 😀

nikinnna
31. říj 2016

@gujduska někde ho mít skladem musí 😀. Vajíčko nám prodejna přímo v Adamexu doobjednávala a za 4 dny ho poslali...

vopitze
12. lis 2016

Taly jsme chteli Barlettu, ale nez jsme ji koupili, Adamex predstavil nive Vicco - galactic jsem ani nestihla osahat, pac ho uz nedelaji a ve Spuntikovi v Radotine jsme si osahali a pojezdili s Viccem. Uplne nas okouzlil, je to takova lepsi Barletta. Zanedlouho si ho jdeme vyzvednout a nejradsi bych se v nem vozila sama😂 nabic od barletty ma uz nova kola, gelova, takze odpadava meneni dusi, dvojite odpruzeni zustalo, matrace v korbe s kokosovym vlaknem a kdyz se zadela korbicka, aby do ni nefoukalo, na nanozniku je okenko, aby i do zavrene korbicky bylo na mímo videt. Mluvili jsme i s panem z babynova, s primym distributorem u nas, kdyby byl problem, vse se s reklamaci zaridi...tak uvidime😊

vopitze
12. lis 2016

A jeste bych chtela dodat - kdo uvazujete o trojkombinaci, nedelejte to. Koupte dvojkombinaci s adaptery a investujte do jine, osvedcene autosedacky. Tyhle v trojkombinacich nemaji bohuzel spravnou novorozeneckou vlozku, aby vaha miminka nebyla cela na kyclich. A ma druhou stranu, aby zase cele "neviselo" na bezpecnostnim poutani.. mame doporuceni na maxicosi a cybex. Opravdu je to tak lepsi, pravda je, ze cena za trojkombinaci je lakava, ale.. radeji si priplatit😉

gujduska
13. lis 2016

@nikinnna Taky už ho máme na prodejně a čekáme na vajíčko 😉 už se na něj moc těšíme 🙂 a co postýlku,už máte?My budem dnes už montovat 😀

nikinnna
13. lis 2016

@gujduska no tak supeeeer. No nám už pokojíček taky pomalu, ale jistě stojí 😀

gujduska
14. lis 2016

@nikinnna Nádhera 😍 už jen těšit se na miminko.Tak ať vše dobře dopadne 😋

rony77
14. lis 2016

@vopitze Pana Špuka mohu jen jen doporučit. Máme kočárek přímo od něj (narazili jsme na něj na veletrhu) a jsme spokojeni. Po 2měsících začalo trepat přední kolečko a výborně nám kočárek seřídíl a je zase jako nový 🙂 Umělá kůže je bez vad.
Autosedačku také doporučuji spíš maxicosi nebo cybex (dají se dokoupit k Adamexu nástavce a sedačku připevnit k podvozku).... Původně jsem měla také objednánou 3kombinaci, ale o autosedačce nešly dohledat žádné crash testy a to mě odradilo.

petakaci
21. lis 2016

Ahoj, prosím kdo máte Adamex Barlettu, kolik je vnitřní délka korbičky? Na netu se informace liší, někde píšou 86cm a jinde 80cm. Děkuji.

gujduska
21. lis 2016

@petakaci Ahojky,podle mě je 86 zvenku a uvnitř 80cm.Ještě doma nemám,zatím je schovaný na prodejně 😊

vercaw
23. lis 2016

rozměry korbičky jsou- šířka 86 cm a hloubka 21cm

broccolka
12. pro 2016

Ahoj holky prosim mate uz nektera doma adamex Vicco? Mela by to ted byt novinka🙂 a poradte mi prosim obchod v praze kde bych ho mohla okouknout na zivo a projet se s nim 🙂

maisha
4. led 2017

Ahoj holky,nevite k cemu to je? 😀

nikinnna
4. led 2017

@maisha taky jsem nad tím přemýšlela a jediné co mě napadlo, že se to dává někam na kočárek, když se skládá, aby se nepoškrábal 😀

maisha
4. led 2017

@nikinnna no,me nenapadlo ani to 😀 dobra uvaha ale 😀

gujduska
4. led 2017

@maisha Ahojky,mě napadlo,že takové návlečky bývají jako chrániče na ramenní pásy,aby neřezaly mimčo 😉 taky jsem na to chvilku hleděla,jak jsme to kompletovali.
A holky,taky nemáte v tom vajíčku (teda kdo ho máte) žádnou novorozeneckou vložku?

nikinnna
4. led 2017

@gujduska já tam vložku mám

nikinnna
4. led 2017
gujduska
4. led 2017

@nikinnna my jsme ju nedostali ☹

nikinnna
4. led 2017

@gujduska a už ho máte doma nebo je pořád schovaný v obchodě? Kdyby byl ještě tam, zkusila bych se na ni doptat v rámci reklamace, protože takhle ji Adamex standartně prodává ☹...

gujduska
4. led 2017

@nikinnna Už ho máme koupený,ale došel nám bez stříšky k autosedačce,tak budem ještě dodatečně vyzvedávat i tu.Mě bylo řečeno,že tu vložku Adamex standaprtně neprodává 😎 nemáš náhodou kontakt na distributora,co kmunikuje česky,že bych si to ověřila?

maisha
4. led 2017

@gujduska ja ty ramenni pasy vsude mam..teda ja ne,kocar 😀
A jinak tu vlozku do vajicka mam taky

nikinnna
4. led 2017

@gujduska nn, to nemám. Naši ho kupovali v obchodě s kočárky v Toruni, ale autodačku tam ke kočárku skladem neměli a tak ji objednali. Trvalo týden než ji Adamex odeslal do Toruně a vložka tam byla jako standart.

nikinnna
4. led 2017

A taky když si tu autosedačku dáš do googlu, tak je na každém obrázku v nabídce obchodu včetně vložky.

gujduska
4. led 2017

@nikinnna Už jsem mluvila s prodejcem,tak se paní pokusí mi ji doobjednat,tvrdila mi,že jim ty sedačky chodí holé.Tak jsem p

gujduska
4. led 2017

@nikinnna Nechápu,proč se mi to odeslalo 😒
Tak jsem trochu přitlačila a snad nám ji taky zajistí.Dneska co si člověk fakt sám nepozjišťuje,tak nemá.Katastrofa.A to je ten prodejce můj bývalý zaměstnavatel 😀

nikinnna
4. led 2017

@gujduska Jj v dnešní době, aby jsi se o všechno hádala :-/. Tak snad vám ji ještě pošlou, protože kupovat zvlášť něco, co už jsi si jednou zaplatila v kompletu je na facku :-/...

gujduska
4. led 2017

@nikinnna No dyť,taky doufám,že ji pošlou.Jinaj je kočárek kouzelný,všichni nám ho pod stromečkem chválili 😍 jsem ráda,že už ho máme nachystaný.

nikinnna
4. led 2017

@gujduska u nás se taky všem moc líbí. Těším se až vyrazíme s prckem na první procházku 😀. Sousedi mají taky Barlettu do šeda, ale z takového obyč materiálu a ten náš se mi líbí mnohem víc 😀. Ta prošívaná část vypadá luxusně 😍 Já už mám chutě povléct si i postýlku, abych se na ni mohla chodit dívat 😀

Strana