Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?
Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂
Taly jsme chteli Barlettu, ale nez jsme ji koupili, Adamex predstavil nive Vicco - galactic jsem ani nestihla osahat, pac ho uz nedelaji a ve Spuntikovi v Radotine jsme si osahali a pojezdili s Viccem. Uplne nas okouzlil, je to takova lepsi Barletta. Zanedlouho si ho jdeme vyzvednout a nejradsi bych se v nem vozila sama😂 nabic od barletty ma uz nova kola, gelova, takze odpadava meneni dusi, dvojite odpruzeni zustalo, matrace v korbe s kokosovym vlaknem a kdyz se zadela korbicka, aby do ni nefoukalo, na nanozniku je okenko, aby i do zavrene korbicky bylo na mímo videt. Mluvili jsme i s panem z babynova, s primym distributorem u nas, kdyby byl problem, vse se s reklamaci zaridi...tak uvidime😊
A jeste bych chtela dodat - kdo uvazujete o trojkombinaci, nedelejte to. Koupte dvojkombinaci s adaptery a investujte do jine, osvedcene autosedacky. Tyhle v trojkombinacich nemaji bohuzel spravnou novorozeneckou vlozku, aby vaha miminka nebyla cela na kyclich. A ma druhou stranu, aby zase cele "neviselo" na bezpecnostnim poutani.. mame doporuceni na maxicosi a cybex. Opravdu je to tak lepsi, pravda je, ze cena za trojkombinaci je lakava, ale.. radeji si priplatit😉
@vopitze Pana Špuka mohu jen jen doporučit. Máme kočárek přímo od něj (narazili jsme na něj na veletrhu) a jsme spokojeni. Po 2měsících začalo trepat přední kolečko a výborně nám kočárek seřídíl a je zase jako nový 🙂 Umělá kůže je bez vad.
Autosedačku také doporučuji spíš maxicosi nebo cybex (dají se dokoupit k Adamexu nástavce a sedačku připevnit k podvozku).... Původně jsem měla také objednánou 3kombinaci, ale o autosedačce nešly dohledat žádné crash testy a to mě odradilo.
Ahoj, prosím kdo máte Adamex Barlettu, kolik je vnitřní délka korbičky? Na netu se informace liší, někde píšou 86cm a jinde 80cm. Děkuji.
rozměry korbičky jsou- šířka 86 cm a hloubka 21cm
Ahoj holky prosim mate uz nektera doma adamex Vicco? Mela by to ted byt novinka🙂 a poradte mi prosim obchod v praze kde bych ho mohla okouknout na zivo a projet se s nim 🙂
A taky když si tu autosedačku dáš do googlu, tak je na každém obrázku v nabídce obchodu včetně vložky.
@gujduska u nás se taky všem moc líbí. Těším se až vyrazíme s prckem na první procházku 😀. Sousedi mají taky Barlettu do šeda, ale z takového obyč materiálu a ten náš se mi líbí mnohem víc 😀. Ta prošívaná část vypadá luxusně 😍 Já už mám chutě povléct si i postýlku, abych se na ni mohla chodit dívat 😀

@gujduska tak snad se taky dočkáte... Je perfektní... Bylo k němu vážně všechno, je lehoučký, krásně ovladatelný a nádherný