Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?
Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂
Holky, nemáte některá zkušenost s Adamex Marcello? Chtela bych pevny kolecka kvuli jizde v terenu, ale u tohodle typu mi prijdou takove aususove, ze snad musi hbed prasknou. 🙂
Tak holky už jej mám taky 🙂 ... Adamex Barletta Rainbow 2016 🙂 .. láska na první pohled 😍 Jinak samozřejmě trojkombinace 🙂 V únoru už jej konečně použijeme ...
@deboisdore Tak ten je taky nádherný! Viděla jsem ho na živo a taky jsem slintala 😉
@gujduska To nešlo odolat.... líbil se jak mě tak i partnerovi 🙂 ...a bylo hned jasné 🙂
@deboisdore My měli taky hned jasno v tom našem šedo bílém 🙂 Čekáme holčičku, nic s růžovým jsme nechtěli, ale tento se nám taky moc líbil. A co budete mít vy? 🙂
@gujduska My čekáme teď v únoru chlapečka 🙂 .. a typické barvy modrá a růžová to je trochu mimo mě. Modrou přímo nesnáším ... tak jsem šli do jiných barev 🙂
Toto je právě tak slaďunká barva, že by se hodila i na děvčátko 🙂 Kdy máte termínek? My máme být taky únoroví 27.2. 🙂 budeme mít Nellinku 🤰
Máme také termín v únoru 18.2 ... a já mám narozeniny 17.2, tak předpokládám že si nadělím ten nejkrásnější dárek - čekáme Davídka ❤
Juu tak to budeš mít krásný dáreček, to ti moc přeju 😉
@gujduska moc dekuji 🙂 uz se nemuzu dockat ❤
Ahoj, rozhodujeme se mezi kočárkem Baby Design a Adamex, konkrétně Vicco. -nemáte někdo zkušenost s tímto modelem? Zajímalo by mě zda je podobný problém jak u modelu Aspena, že přední kolečka cukají a korba má lehký náklon, že miminko sjíždí. Díky za každé info 🙂
@1dee kolečka cukaji u starších modelu my jsme hned reklamovaly a hned vedely o co jde v kolečkách jen chybi jakasi pruzinka na počkání nám ji tam dali a bylo po problemu ted uz nove modely to mají automaticky taky jsem chtěla baby design ale ma malou korbičku tak vyhral adamex,,,,chce to je videt na živo....
@deboisdore máme taky rainbow v ruzové a je to užasný kočárek 🙂
@denousek Děkuji za info 🙂 Kočárek jsme právě na živo už viděli, ale na těch pár metrech v obchodě člověk těžko pozná, zda kolečka venku nebudou zlobit, tak jsem ráda, že nové modely to mají již vyřešené. Zároveň tam měli i Baby Design, tak jsme mohli porovnávat. Musím teda říct, že "matrace" v hluboké korbě byla stejně velká u obou kočárků (je možné, že Aspena nebo Barletta je o něco větší), ale Vicco bylo stejné. Možná ještě zkresluje tvar té hluboké korby, u Adamexu je to takový tvar skořápky, takže se směrem dolu k matraci lehce zužuje. Ale i tak se nám korba zdála dostatečně velká. Určitě byla ale větší sportovní korba U Adamexu než u Baby Design 🙂. Ještě bych se Vás ráda zeptala, ve sportovní korbě, ten polohovací díl pod nožičky dítěte se nám zdál dost chatrný, prostě jen kus obyčejného plastu, co bude držet jen tak tak 😀 , bojím se, aby se jednoduše neulomil. Máte to již vyzkoušené? Nevím, jestli nevozíte ještě v hluboké 🙂
Holky jak jste spokojene se sportakem? Pokud uz mate.. ja si nemuzu pomoc, ale nejak premyslim, ze kocarek prodam a koupim jiny sportak. Nevyhovuji mi pasy, diky uchyceni nelze provleknout petibodovy fusak. Manipulace, sklon.. nejak si to uplne nedokazu predstavit.
Holky prosím vejde se vám kočárek do malého kufru v autě? Máme starší Toyotu corollu která má kufr asi jak první typ Fabie. Děkuji
Dobrý den maminky. Prosím vás, nemáte někdo zkušenosti se stupátkem ke kočárku ADAMEX Galactic. Jde na tento kočárek vůbec nějaké namontovat? Děkuji vám za jakékoli odpovědi.
My máme taky objednaný adamex 🙂 ,doufejme, že dorazí 😀 objednán je už měsíc a půl 😀 zamilovali jsme se do něj na veletrhu fór babies 🙂
Holky,co máte autosedačku od Barletty,jak to uvazujete?
Mě to nepasuje nijak,vždy mám krátký pás ☹ nemůžete mi to některá vyfotit,prosím?Budu moc ráda,díky ❤

@nikinnna Já už si postýlku taky musela na chvilku povléct, jak jsem natěšená :D Ale je to nové, tak to budu stejně ještě všechno prat, když už jsem teď doma 🙂 A na procházku už se s kočárkem taky moc těšííííím 😍 I moje kamarádka má Barlettu celou tmavě šedou na černé konstrukci, taky je pěkná, ale ta naše je taková čučavější 😉