Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?
Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂
ůže prosím někdo dát foto, jak vypadá autosedačka po zapnutí v autě? 🙂 Děkuji 🙂
@deboisdore Taky bojujete? :D :D :D
@gujduska
@deboisdore mam jen foto zevnitr auta jestli vam to pomuze
@maisha máte tu autosedačku špatně, má být proti směru jízdy.
@maisha No,jak píše
@janickajana tak je tohle chybné ukotvení právě ☹
@janickajana
@gujduska ona je proti smeru
@janickajana
@gujduska ale myslete si co chcete 😉
Já uz mám kočárek značky Adamex objednaný od prosince v jedné prodejně v Praze a stále nedorazil ☹ trochu se desim, jestli vůbec do porodu dojde.
@gujduska jo v poho
Ano po obou stranach,ono kdyby nebylo tak ta sedacka by nedrzela a bylo by to proste vsechno spatne- kdyby se neco stalo tak by nedrzela tak jak ma. Jo i vzadu to v pohode dosahne, ale jak jsem psala, ve fordu je ten pas delsi takze to v pohode zapnu ale ve fabce se u toho zapinani musim zaprit jak to chci zacvaknout do te krabicky na pasy
@misina01 My objednávali kočárek před měsícem v Brněnské prodejně a pán nám říkal, že čekačka je 4-6 týdnů, maximálně 8, že nezáleží na naskladňování, ale vybraný kočárek je zadaný do výroby a čeká se na ušití námi vybraného vzoru, takže se nemůže stát, že už by nebyl skladem u dodavatele 🙂
Tak jsem zvědavá, kdy nám zavolají, že už si pro něj můžeme přijet 😀
@gujduska Aha, nám právě na prodejně řekli, že na stránkách Adamexu mají mraky vzorů, ale minimum je jich určeno pro český trh a dali nám na výběr právě ten jejich "katalog", který s Adamexem pravidelně aktualizují a nemělo by se tudíž stát, že by vybraný vzor nebyl k dispozici 🙂 Máme vybraný vzor Yelow z nové Rainbow kolekce a už se ho nemůžeme dočkat 😀
My jsme vybírali z kolekce 2017, takže nás pan upozornil,že čekání bude asi delší. Ale už je to 8. Týdnů, naskladnen mě být před 14 dny na pražské prodejně a pořád nic ☹ pan z Moravy (prodej babynova) ho už před 14 dny měl. Snad první kus v jiné barvě, ale protože chceme osobní převzetí, Praha pro nás byla lepší 🙂 tam se stále není ☹
@gujduska Ne ne jen ať mám spíš představu jak to tam usadit.
Ahojky děvčata...máme doma Adamex Barlettu. Používáme ho již půl roku. Perfektní a prostorný kočárek. Jediné co mi vadí je,že strašně vrže ☹ vypadá to,že vržou pružiny které jsou na boku kočárku chráněné plastovou krytkou. Manžel se pokoušel velý kočárek promazat,ale nepomohlo to ☹ nemáte s tím prosím někdo zkušenosti? Docela mi to vrzání leze na nervy a nevím zda se dá třeba tohle reklamovat? Děkuji moc za rady ... Martina

My máme Adamex. Mám už druhé dítko a předtím jsem měla kočárek přes 20 tis a naprd. Tento je velký - korba prostorná a má hodně vychytávek. Mohu jen doporučit 🙂