Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?
Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂
Tak my uz jezdime tyden, jsme spokojeni - trajdame kde se jen da.... nuc nevrze, naprosta spokojenost. Mane ho z polska a udelali mi primo tenkrat v Adamexu cenu 9500 🙂 za trojkombinaci. Ja tedy spokojena jsem, a ne hen ja...
prosím o radu - máte někdo zkušenost, jaké je vhodné stupátko pro staršího sourozence na kočárek Adamex Barletta a jak se s tím jezdí? Moc děkuji za zkušenosti! 🙂
Tak po měsíci ježdění si dovolím hodnotit. S hlubokou korbou jsem spokojená, kočárek krásně houpe a malý je spokojený. Autosedačku bych nejraději vyhodila z okna. Vůbec se mi nelíbí přístup k nastavení pásů, blbě se mi malý zapíná a celkově se mi nelíbí jak na sedačce drží potah. Na sporťák jsem upřímně zvědavá, protože sousedka měla v zimě velký problém s délkou pásů...
Dnes jsem pořídila v Polsku kočárek Adamex vicco 2017 3v1 za 11900 jsem naprosto spokojená kočárek je fakt vymakany ;) je k němu 2x sitka na kočárek na vajíčko, pláštěnka, rukavnik na zimu a taška kola gelova odpruzeny,takže super i do terenu jsem nadšena 🙂
@michalusenka Taky už bych do něj nešla. Jsem z něj na nervy! Po měsíci začal šíleně vrzat,reklamace neuznána! Pak jsme zjisili, že zuby na těch pastorkách na zadní brzdu jsou polámáné! A do třetice nám začaly haprovat přední kolečka tak moc,že se s tím prostě nedá jezdit,pokud kola nezaaretuji 😠 A to ten kočár používáme 2 a půl měsíce a to neeee denodenně,střídám s nošením v šátku. Poprvé a naposled! Zlaté jeté kočáry z druhé ruky!
@kacasv my sportak ani nepouzili! mame valco
https://kocarky.heureka.cz/adamex-kombinovany-m...
holky, máte některé zkušenost s tímto kočárkem?
Tak se po 3 měsících taky pridávám se stížnosti. Vrže a to děsně. Nikdy nezmokl ani nic podobného a jakmile chci malého pohoupat, trhá mi to uši. Myslím, že to bude tím dvojitým odpružením, ale kvůli tomu jsem ho taky koupila. Naštěstí budeme mít jiný sparťák, tak už to snad nebudu muset poslouchat dlouho...
Na druhou stranu, jinou stížnost nemám...
Taky vržem, ale mám dojem, že spíš někde u kol. Sic jsme 1x lehce zmokli, doufám, že to promazání kol napraví. Jinak holky, taky vám jde tak těžko regulovat to polohování zad (zespoda vaničky) v hluboké korbě? Jako s malou uvnitř vůbec a když je kočár prázdný, tak ztěží a to bych potřebovala 3.ruku.
@nikinnna Mrkněte jak bude chvilka, já mám taky totiž obavy, že ty popruhy na sporťáku jsou krátké. Přijdou mi stejné jak ve vajíčku. A ta vložka bohužel taky velmi podobná. Ve vajíčku mi to šlo krásně vyvlíknout a posunout výš, ale sporťák mám obavu, že už tak jednoduše nepůjde, a to my máme rok v lednu, tak jsem plánovala jít na zimu na sporťák právě :(
Holky tak jsem to zkoumala, popruhy se mi zdaji dost dlouhe, ale vlozka nejde vubec sundat 🙁Ani ty navleky na tech popruhach na raminkach, je to prisite, tak nevim jako kdyz to bude spinave, budem asi chodit jak spindiry 😤

@kurecibambusukolen u hluboke korbicky se to kyvalo. Autosedacka a sportak moc ne. Ale samovolne ne