Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?
Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂
@nikinnna Jo já už vím, my jsme si psali před porodem, my máme ten stejný, uplně na chlup 🙂 Akorát teda vložku ve sporťáku mám bílou froté, jako dávali k vajíčku, podobnou.
Už vím, jak to myslíš, rozebrat ty pásy v zádech zezadu a nacpat je otvorama dovnitř. Normálně totiž člověk na to jde naopak. Moc díky, my máme sporťák ještě u tchyně tak na to co nevidět mrknem 😉
A holk kdyz uz jsme u toho, mate taky korbu jakoby z kopce? Mala furt klouze dolu, kdyz mam tezsi tasku na rukojeti tak to uz je porad dole sklouznuta, ale i kdyz tasku nemam, neni ta korba proste rovne, ted uz to resit asi nebudu, brzo pujde do sportaku, ale jestli je to vada kocaru nebo to tak maji vsechny
Zdravím, chci se zeptat...mám adamex barletta a odpružení na kočárku
nám vrže a klepou nám hodně přední kolečka až se s tím nedá pořádně jet. Řešili jste to nějak? Nezkoušeli jste reklamovat?
😕 tak teda nevim. Mam kocarek koupeny primo u adamexu v polsku. Jiz 5mesic velka korba, dite nesjizdi je furt tam kde je i pri vetsi zatezi na rukojeti. Co se tyka vrzani tak jeste ani jednou.
@deboisdore
Jejda buďte jedině ráda,máte dobrý kus z mnoha.
Který typ máte,taky Barlettu?
@gujduska mame Barlettu Rainbow
@deboisdore Tuhle barvu jsem chtěla, ale manžel mě přesvědčil pro oranžovou a nakonec jsem ráda, každý nám chválí, jaký krásný kočárek máme 😇
@deboisdore Ten je nádherný,taky se nám líbil,ale nakonec jsme vybrali celý šedý pro holčičku,ale tahle barva je Top!
@gujduska ta mint je takova univerzal, to same jak oranzova.
Je tady někdo kdo kočárek skládá několikrát denně? Zajímalo by mně co vydrží
@magdasan ahojky procitam recenze a nam se taky lobol adamex a muzu se te zeptat jestli matw vsechny ctyri kola pevny nebo ty predni otocny? My hledame kocarek do terenu a koukam ze jste s nim projeli Jeseniky 🙂

Tak ja nevim, ale me to neslo sundat?!! A to jsem to zkoumala dost dlouho. Tak na to musim mrknout znovu