icon

Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?

deniska_92
13. únor 2016

Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂

maisha
9. čer 2017

Tak ja nevim, ale me to neslo sundat?!! A to jsem to zkoumala dost dlouho. Tak na to musim mrknout znovu

nikinnna
9. čer 2017

@maisha Jj zkus se ještě mrknout. V zadu máš 3 spony. Tu spodní nech tak jak je a ty dvě vrchní od ramen, zkus normálně prostrčit otvorem, kterým jde pás dovnitř. Já ty kočárky prodávala, takže vím, že výrobci umí vymyslet neuvěřitelně komplikované blbosti 😀

nikinnna
9. čer 2017

Máme přímo tento...

gujduska
9. čer 2017

@nikinnna Jo já už vím, my jsme si psali před porodem, my máme ten stejný, uplně na chlup 🙂 Akorát teda vložku ve sporťáku mám bílou froté, jako dávali k vajíčku, podobnou.
Už vím, jak to myslíš, rozebrat ty pásy v zádech zezadu a nacpat je otvorama dovnitř. Normálně totiž člověk na to jde naopak. Moc díky, my máme sporťák ještě u tchyně tak na to co nevidět mrknem 😉

nikinnna
9. čer 2017

@gujduska já ji mám froté z druhé strany 🙂. Jj, přesně tak, určitě to půjde 🙂

gujduska
9. čer 2017

@nikinnna Díky, doufám, že to půjde teda i mě :D Jsi hodná. A jak se Vám jezdí? Nevržete ještě? :D

nikinnna
9. čer 2017

@gujduska už jo a to kočárek ani nezmokl 😡. Už se těším, až malého dám do sporťáku, ten mám jiný a snad nebude vrzat 😀

gujduska
9. čer 2017

@nikinnna Ajej, už jste koupili nový sporťák? Já v něm jezsit chci aspoň chvilku 🙂 vezmu ho na milost, jinak jsem spokojená, až na to vrzání a malý košík.

nikinnna
9. čer 2017

@gujduska nn, manželova sestřenice nám dá po synovi. Taky bych to vrzání přežila, ale skoro denně jezdíme autem a ten klasický sporťák je skladnější. Kdybych ho nedostala, koupila bych asi až golfky 🙂

maisha
10. čer 2017

@nikinnna dekuju!zkusim to. Mas pravdu a clovek si pak rekne co je to za kram ze to nejde ani sundat 😁

maisha
10. čer 2017

A holk kdyz uz jsme u toho, mate taky korbu jakoby z kopce? Mala furt klouze dolu, kdyz mam tezsi tasku na rukojeti tak to uz je porad dole sklouznuta, ale i kdyz tasku nemam, neni ta korba proste rovne, ted uz to resit asi nebudu, brzo pujde do sportaku, ale jestli je to vada kocaru nebo to tak maji vsechny

nikinnna
10. čer 2017

@maisha Jj, taky to tak mám. Docela mě rozčiluje, jak malého pořád posunuju. Minule jsem šla do kopce a bála se, že ho vytřepu ☹

maisha
10. čer 2017

@nikinnna je to ale des co? A to jsem si myslela ze kocarek je super .. ani ji nemuzu dat na bricho v korbe, to je taky tragedie jak to neni rovne. No tak doufam ze sportak bude lepsi, ted kdyz uz vim jak na to sundat tu vlozku

gujduska
10. čer 2017

@maisha Taky mi malá jede furt dolů a má věčně nožky ven.Katastrofa a obávám se,že na sporťáky budeme teprv nadávat.Tam to bude teprv zatížené pořádně totiž.

maisha
10. čer 2017

@gujduska ty jo myslis? Ja jsem si doma vydupala novy kocar, manzel o tom nechtel ani slyset.. a tedko aby stal i sportak za houby?! Budu doufat ze ne,jinak dalsi kocar uz by mi fakt neprosel

gujduska
10. čer 2017

@maisha mluvíš mi z duše,u nás to samé,tak mám strach.Tak můžeme jen doufat,že to ty kočáry přežijou.🙂

maisha
10. čer 2017

@gujduska presne tak!! A to mi plno cizich lidi rika jaky mam hezky kocar, tak doufam ze to neni pripad - kvantita co prevlada nad kvalitou

gujduska
10. čer 2017

@maisha tak je to jen polský kočárek,nemůžem čekat zázraky 😀 ale krásné jsou,to je fakt 😍

bijanka1
17. čer 2017

Zdravím, chci se zeptat...mám adamex barletta a odpružení na kočárku
nám vrže a klepou nám hodně přední kolečka až se s tím nedá pořádně jet. Řešili jste to nějak? Nezkoušeli jste reklamovat?

dannyso
20. čer 2017

@gujduska náš malý měl 2,6 kg teď skoro ve 3 měsících má 5kg. Včera jsem vytáhla vložku a málem se tam utopil, tak jsem jí tam dala zpátky

gujduska
20. čer 2017

@dannyso taky jsme ji vyndali ve 4m.Malá byla drobek.
Včera měla 5m a 6,5kg.

deboisdore
21. čer 2017

😕 tak teda nevim. Mam kocarek koupeny primo u adamexu v polsku. Jiz 5mesic velka korba, dite nesjizdi je furt tam kde je i pri vetsi zatezi na rukojeti. Co se tyka vrzani tak jeste ani jednou.

gujduska
22. čer 2017

@deboisdore
Jejda buďte jedině ráda,máte dobrý kus z mnoha.
Který typ máte,taky Barlettu?

kacasv
23. čer 2017

@bijanka1 Zkoušeli a reklamace neuznána .... Je to prostě šmejdský polák no ,bohužel ☹

deboisdore
26. čer 2017

@gujduska mame Barlettu Rainbow

hanulkaha
26. čer 2017

@deboisdore Tuhle barvu jsem chtěla, ale manžel mě přesvědčil pro oranžovou a nakonec jsem ráda, každý nám chválí, jaký krásný kočárek máme 😇

gujduska
26. čer 2017

@deboisdore Ten je nádherný,taky se nám líbil,ale nakonec jsme vybrali celý šedý pro holčičku,ale tahle barva je Top!

deboisdore
27. čer 2017

@gujduska ta mint je takova univerzal, to same jak oranzova.

dannyso
2. črc 2017

Je tady někdo kdo kočárek skládá několikrát denně? Zajímalo by mně co vydrží

hanka_12345
16. črc 2017

@magdasan ahojky procitam recenze a nam se taky lobol adamex a muzu se te zeptat jestli matw vsechny ctyri kola pevny nebo ty predni otocny? My hledame kocarek do terenu a koukam ze jste s nim projeli Jeseniky 🙂

Strana