icon

Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?

deniska_92
13. únor 2016

Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂

mikalan
16. bře 2016

@rony77 Děkuji. 🙂

Je, ale jsem hrozně netrpělivá. Když něco chci, tak to cih hned, mamka si na to vždycky v mé povaze stěžovala, že bych to měla krotit. Ale zas toho nechci moc. Jen pár vzorů. 🙂
Ne, ve skutečnosti jde taky o to, že už to chci mít vyřízené, čekají mě státnice a do konce tohoto měsíce bych ráda zařídila a objednala vše důležité, abych na ně pak měla klid. 🙂

mikalan
16. bře 2016

@rony77 Jinak tvůj jsem asi našla na internetu v trochu jiném provedení. Je to tentýž vzor, ne? Jestli ano, tak je to 07k.

rony77
16. bře 2016

@mikalan Ano, je to ten samý 🙂 jen má naopak barvy 🙂 Hledáš dobře, kde jsi ho našla? 🙂

mikalan
16. bře 2016

@rony77 Snad se sem smí dávat odkazy vedoucí mimo forum. Hledala jsem ty nové vzory a tohle jsem našla. 🙂
http://www.babyblue.sklep.pl/wozek-wielofunkcyj...

mikalan
22. bře 2016

Tak na stránkách Babynova přibyla nová kategorie - Aspena Deluxe, ale je tam zatím jen jeden obrázek.

pazdelu
24. bře 2016

tak na Babynově je už Aspena rozepsaná víc, ale mají jen jednu barevnou verzi asi ☹

mikalan
24. bře 2016

@pazdelu Na facebooku mají i tu, co si ji pořídila @rony77, takže jich asi budou mít víc, jen nebudou na internetu. Ani Adamex je tam nemá, ale ty nové vzory se dají dohledat. 🙂

pazdelu
24. bře 2016

@mikalan ja FB uz nevedu tak nic als kdyztak zapatram...jake jsou teda hlavno rozdily v Aspene a Barlete? Ty reflex.pruhy a ty ma aspena deluxe,obyc.aspena ani ne..a nejak i.konstrukce? Asi blby dotaz ale ja kolikraz fakt hledam rozdil a ony jsou to detaily 😉

mikalan
25. bře 2016

@pazdelu Já vidím rozdíly jen v designu. U Aspeny je rukojeť jen z jednoho materiálu, ne půlená, má světlý vnitřek kol, jiný design atšky, jiné rozdíly nevidím. Obecně Aspena a Barleta jsou myslím novější verze od Galactic, tam ten rozdíl je vidět třeba u sporťáku u toho na nohy.

pazdelu
25. bře 2016

@mikalan vidime to asi podobne 🙂 a cenove asi trochu lisi...ja uz o nicem nepremyslim a mam jasno v Barlete vzor 408L 🙂

mikalan
31. bře 2016

Tak teď se na stránkách Adamexu objevila Barleta Deluxe. 😀 Na první pohled vypadá, že se od Barletty liší stejně jako Aspena a Aspena Deluxe, ale jak se liší od Aspeny Deluxe, fakt nevidím. 😀 Pozoruju jen drobné rozdíly v designu - místa, kde je barva / šedivý základ, se trochu liší, nejvíc je to partné u nánožníku.

Nicméně z Babynova mi napsali, že na For Kids už budou mít katalog s novými vzory a vše tam pořešíme - ptala jsem se na dostupnost 3 konkrétních vzorů. A že jsou některé nádherné, i když zatím jsou k dohledání jen vzorníky, ne přímo modely v nich. Už aby to bylo.

denousek
7. dub 2016

tak H O T O T O V O !!! nová kolekce to jistíííííííí a já mám objednáno!! 🙂

deniska_92
autor
7. dub 2016

@denousek hezounek 🙂 taky se tesim jak si pro neho pojedem. Snad budem spokojene!!🙂

deniska_92
autor
7. dub 2016

@denousek odkud si ho prosim objednavala?🙂

deniska_92
autor
7. dub 2016

@denousek diky

mikalan
27. dub 2016

Holky, jak jste vykoumaly nasazení zadních kol? Za boha mi to tam nechce doklapnout.

mikalan
27. dub 2016

Vyřešeno. Poslali mi ho se špatnými osami.

denousek
27. dub 2016

@mikalan fakt jo??a odkud si brala prosim??ja teprve cekam az mi prijde....

mikalan
27. dub 2016

@denousek To je složitější, ale rozhodně se nemusíš bát. Objednala jsem přímo od Babynova na veletrhu, vzala jsem konstrukci Barletta, protože jsem nechtěla ty reflexní pruhy, co má nová Aspena Deluxe a protože se mi líbí víc taška bez uší od Barletty. Zapomněla jsem ale, že Barletta má ty celý černý kola, co se mi fakt k mýmu designu vůbec nehodí. Tak jsem volala, že bych to ráda ještě změnila na Aspenu. S pánem jsme se domluvili, že mi pošle konstrukci z Barletty, která se mi líbí, ale kola z Aspeny, který se mi líbí. To se taky stalo. Jenže kola z Aspeny potřebují trochu jinou osu a tu já mám z Barletty, tak mi jen pán pošle jinou osu. Zkrátka to vzniklo těmito změnami a tvůj kočárek bude určitě v pohodě. 🙂

denousek
27. dub 2016

@mikalan UFFFFFFF jo tak to joooo.....

rony77
27. dub 2016

@mikalan Tak to gratuluji. My objednávali na veletrhu v Brně (5.3.) a stále čekáme. V pondělí konečně psali, že do 14dní bychom ho měli mít doma. To jsem zvědavá...

denousek
27. dub 2016

já mám z netoveho obchodu objednane od 7.4.ale my nespechame mame čas..

mikalan
27. dub 2016

@rony77 To určitě zálež na vzoru. Ten tvůj jsem viděla vystavený i v Praze, hned naproti tomu mému. 🙂 Když jsme řešili, kdy asi bude, tak pán říkal, že právě pojedou pro další, ale nemůže slíbit, že to bude tak rychle, protože to záleží na tom, kolik obchodů si ten můj vzor objednalo. Tak ten tvůj byl asi žádanější u nás nebo v Polsku a obecně ho nestíhají dovyrobit. 🙂 Určitě brzo přijde a čas ještě máš. 🙂

zirafkasevdava
16. kvě 2016

Hlavní rozdíl mezi Galactic a Barleta je v nasazování korbičky/sporťáku na podvozek. Galactic je starší model a nasazuje se jako by na lodičku...zasunutím, Barleta už má nové nasazování, nacvaknucí shora. Praktičtější. Já mám Barletu

bustedka
24. kvě 2016

@denousek Tak já mám nakonec úplně stejný.. parametricky je ten kočárek perfektní, ale trochu se bojím té barvné kombinace. Kupovali jsme v Polsku, kde měli pár barevných kombinací a já byla tak unavená, že jsem na naléhání mé ségry řekla, která je nadšená i z těch barev, řekla ANO 😀 A tak..na barvu to nejezdí, že.. Každopádně kamarádka má stejný v jiné barevné kombinaci a neměnila by

denousek
24. kvě 2016

@bustedka ten co já mám objednany máš??prosiimmm vyfotíš mi ho??já stale nic uz je to 7tydnu a nic :(

rony77
24. kvě 2016

@denousek Bohužel tě trumfnu...mám objednaný kočárek 12týdnů. Muž s nimi komunikuje, tak mu bylo teď řečeno, že 31.5. budou mít všechny kočárky vyrobené...tak ještě cesta...Pokud ho tedy máš také přes Babynova. poláci mají skluz jak prase...měli jsme ho dostat začátkem dubna...

denousek
24. kvě 2016

@rony77 mam ho z moje.miminko.cz :( a udavaly 4-6tydnu to nechapu :(

denousek
24. kvě 2016

@rony77 a u me to nehoří mám 10tydnu čas...jen aby pak byl...

Strana