Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?
Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂
hezký den, taky se přidám, zatím ho máme jen u tchánů schovaný, ale koupily jsme zánovní kočárek Adamex pajero a musím říct, že splňuje všechny požadavky, prostorná bouda, lehký na ovládání, na skládání. Už se těším až s ním vyjedeme 🙂
@mikalan já myslela, že mají dvě verze 😀 😀
@denousek nám to nakonec vyhovuje víc a na živo je hezčí než obrázek z netu 🙂 Kdybych je na výstavě viděla vedle sebe, tak beru tenhle bílý 🙂
Jinak skládá se úplně bezvadně. Ovladatelnost také skvělá.... Zatížila jsem si ho lahvemi vína a jezdila po bytě... Později odpoledne to dělal i muž 😀 😀 😀
Já myslím, že budeme spokojeni🙂 Zrovna dneska jsem potkala v obchodě paní s Adamexem ve verzi sporťák, kterou stejně budeme používat nejvíc a vypadalo to hodně dobře a i paní spokojeně.. Hlavně nákupní košík je velký, uzavíratelný a je k němu super přístup, narozdíl od některých drahých a moderních kočárků
Tak super!po 8tydnech jsem se dockala!volaly ze zitra posilaji kocarek jupi i i a dneska jsem ho haluzove poprve videla na zivo!je paradni!
ahojky holky pročítám vaše příspěvky. My jsme minulý týden také byli objednat kočárek Adamex Barletta. A vzali jsme k tomu i autosedačku. Ale teď nevím jestli jsme neudělali chybu. Prosím máte někdo autosedačku k barlettě? a jak spokojeni?
@verunkah11 myslíš tu autosedačku carlo?
@zirafkasevdava ano
@verunkah11 tu máme, malá je drobná, takže se nám tam vleze i v 11 měsících. Podle mě posloužila dobře i když trochu vržou ty plasty, ale to ostatně i kočárek, který se nám teď vrací z reklamace... podle mě za ty peníze ok
taky ji mam ke kočárku ale zatim neni vyzkoušená vypadá hezky 🙂
@verunkah11 My jsme pořídili Cabriofix z druhé ruky, má lepší crashtesty.
ahoj holky,kdo ma prosim barlettu.. chtěla jsem se zeptat,jestli je sportak dostatecne dlouhy a siroky,jak sedatko tak operka. děkuji
Zdravím vás všechny.prosím vás zaujal mě kočárek .A chci se zeptat má pružení kočarek předních kol?Děkuji. 😒
@maisha tak jsem ti to nafotila .. za kvalitu se omlouvam ale aspoň něco ..podle me je sportacek super!!velmi prostorný nevim kde si četla že maly!
dá se položit uplně do lehu.a vnitřek pak měří při položení od hlavu po prcku cca 70cm!a šířka cca 36cm což je parada vážně se mi malý teda nezdá...
tak snad jsem pomohla ... 🙂
Holky kdyby někdo měl zájem, tak já jednoho adamexe prodávám, ještě v záruce, když tak mrkněte https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/ewbr17...
@denousek ten je suprovy 👌 to se bude jezdit 🙂my nakonec vzali Expander Mondo, dostali jsme super nabídku na koupi..
Tak jsem se ze zvědavosti koukla na tuto firmu, na jejich stránky. Kočárky, co tu dávate, jsou sice celkem pekné. Ale tato firma mě odradila svými internetovými stránkami. Kde se sice snaží být mezinárodní a má nabídku přepnutí do cizích jazyků, ale jediné, co se změní, tak je nadpis menu. Ale jinak celé stránky stále zůstávají polské. ☹
Ahojky,měli jsme Adamex Barletta a až na jednu reklamaci (kdy povolila péra v kočárku) jsme s ním byli spokojeni. Nádherný,prostorný (malá se do hluboké vešla ještě v 11.měsících). Jen jsme ale využili jen hlubokou korbu a nyní sporťák jsme koupili jiný,chtěla jsem něco skladného a lehkého 😉 což sporťák u Barletty není,ale to asi není žádný z kombinace.

@malyprcek šmankote, je to jen kočárek 😉 Pokud bude vyšisovaný, tak můžeš říct: "Já to říkala" 😀