icon

Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?

deniska_92
13. únor 2016

Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂

rony77
26. kvě 2016

@malyprcek šmankote, je to jen kočárek 😉 Pokud bude vyšisovaný, tak můžeš říct: "Já to říkala" 😀

malyprcek
26. kvě 2016

@rony77 😀 😀 😀 ani nevíš,jak se na to těším až to řeknu 😀 chichi....

rony77
30. kvě 2016

Tak už! 🙂 Sice jsem teď zjistila, že jsou barvy opačně,ale to snad neva 🙂 Čekám, kdy to dojde manželovi 😀

bustedka
30. kvě 2016

@rony77 Já jsem v tomhle jak mužský, ani bych si nevšimla😀 Ale vypadá pěkně 🙂

bustedka
30. kvě 2016

@denousek A jak to vypadá u vás? Je kočárek konečně doma? 🙂

heluskal
30. kvě 2016

hezký den, taky se přidám, zatím ho máme jen u tchánů schovaný, ale koupily jsme zánovní kočárek Adamex pajero a musím říct, že splňuje všechny požadavky, prostorná bouda, lehký na ovládání, na skládání. Už se těším až s ním vyjedeme 🙂

denousek
30. kvě 2016

@bustedka dneska jsem psala meil do obchudku a prej už ho mají ale čekaji ještě na autosedačky :D já stejně nespěchám chci to poslat co nejpozději stejně kvůli začinajici zaruce 🙂

mikalan
30. kvě 2016

@rony77 Jsem ti psala, že na internetu je v jiném provedení, 😀 na 3. stránce téhle diskuse, 😀 Ale teda měli tě na to stejně upozornit.

denousek
30. kvě 2016

@rony77 tak to hledim že jako poslaly barvy naopak :/

rony77
30. kvě 2016

@mikalan já myslela, že mají dvě verze 😀 😀
@denousek nám to nakonec vyhovuje víc a na živo je hezčí než obrázek z netu 🙂 Kdybych je na výstavě viděla vedle sebe, tak beru tenhle bílý 🙂
Jinak skládá se úplně bezvadně. Ovladatelnost také skvělá.... Zatížila jsem si ho lahvemi vína a jezdila po bytě... Později odpoledne to dělal i muž 😀 😀 😀

bustedka
30. kvě 2016

Já myslím, že budeme spokojeni🙂 Zrovna dneska jsem potkala v obchodě paní s Adamexem ve verzi sporťák, kterou stejně budeme používat nejvíc a vypadalo to hodně dobře a i paní spokojeně.. Hlavně nákupní košík je velký, uzavíratelný a je k němu super přístup, narozdíl od některých drahých a moderních kočárků

denousek
1. čer 2016

Tak super!po 8tydnech jsem se dockala!volaly ze zitra posilaji kocarek jupi i i a dneska jsem ho haluzove poprve videla na zivo!je paradni!

denousek
3. čer 2016

tak je doma!!a je bombovej!

denousek
3. čer 2016

i zátěžový test proveden :D

bustedka
3. čer 2016

@denousek jsem ráda, že se líbí, hlavně aby posloužil 🙂

verunkah11
14. čer 2016

ahojky holky pročítám vaše příspěvky. My jsme minulý týden také byli objednat kočárek Adamex Barletta. A vzali jsme k tomu i autosedačku. Ale teď nevím jestli jsme neudělali chybu. Prosím máte někdo autosedačku k barlettě? a jak spokojeni?

zirafkasevdava
14. čer 2016

@verunkah11 myslíš tu autosedačku carlo?

verunkah11
14. čer 2016
zirafkasevdava
14. čer 2016

@verunkah11 tu máme, malá je drobná, takže se nám tam vleze i v 11 měsících. Podle mě posloužila dobře i když trochu vržou ty plasty, ale to ostatně i kočárek, který se nám teď vrací z reklamace... podle mě za ty peníze ok

denousek
14. čer 2016

taky ji mam ke kočárku ale zatim neni vyzkoušená vypadá hezky 🙂

mikalan
15. čer 2016

@verunkah11 My jsme pořídili Cabriofix z druhé ruky, má lepší crashtesty.

maisha
27. čer 2016

ahoj holky,kdo ma prosim barlettu.. chtěla jsem se zeptat,jestli je sportak dostatecne dlouhy a siroky,jak sedatko tak operka. děkuji

alilinka
29. čer 2016

Zdravím vás všechny.prosím vás zaujal mě kočárek .A chci se zeptat má pružení kočarek předních kol?Děkuji. 😒

denousek
30. čer 2016

@maisha tak jsem ti to nafotila .. za kvalitu se omlouvam ale aspoň něco ..podle me je sportacek super!!velmi prostorný nevim kde si četla že maly!
dá se položit uplně do lehu.a vnitřek pak měří při položení od hlavu po prcku cca 70cm!a šířka cca 36cm což je parada vážně se mi malý teda nezdá...
tak snad jsem pomohla ... 🙂

denousek
30. čer 2016

tak ještě s fusakem 😀

zirafkasevdava
9. črc 2016

Holky kdyby někdo měl zájem, tak já jednoho adamexe prodávám, ještě v záruce, když tak mrkněte https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/ewbr17...

deniska_92
autor
10. črc 2016

@denousek ten je suprovy 👌 to se bude jezdit 🙂my nakonec vzali Expander Mondo, dostali jsme super nabídku na koupi..

chris_n
10. črc 2016

Tak jsem se ze zvědavosti koukla na tuto firmu, na jejich stránky. Kočárky, co tu dávate, jsou sice celkem pekné. Ale tato firma mě odradila svými internetovými stránkami. Kde se sice snaží být mezinárodní a má nabídku přepnutí do cizích jazyků, ale jediné, co se změní, tak je nadpis menu. Ale jinak celé stránky stále zůstávají polské. ☹

endy85
10. črc 2016

Ahojky,měli jsme Adamex Barletta a až na jednu reklamaci (kdy povolila péra v kočárku) jsme s ním byli spokojeni. Nádherný,prostorný (malá se do hluboké vešla ještě v 11.měsících). Jen jsme ale využili jen hlubokou korbu a nyní sporťák jsme koupili jiný,chtěla jsem něco skladného a lehkého 😉 což sporťák u Barletty není,ale to asi není žádný z kombinace.

denousek
10. črc 2016

@chris_n tak to mě fakt nesere :D

Strana