Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?
Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂
@dadulkah dá, do úplné roviny
Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli jste měli ke kočárku zvlášt adaptery na autosedačku nebo se musí nějak demontovat ty co jsou na korbě nebo sportáku (i když nevím jak, vypadá to, že tam jsou napevno)? nám ty adaptery asi zapomněli přibalit.. :( díky
@verca212 ahoj my mame barlettu a adaptery mame k tomo vajicku 🙂
@verunkah11 @endy85 díky 🙂 budeme to muset reklamovat..
já jsembrala kočárek zde a kdyz i s autosedačkou tak jsou u ni adaptery psané takže mi je poslaly záleží co psaly u vašeho nákupu... http://www.moje-miminko.cz/vyhledavani.html?wha...
@verca212 zkus domluvit at ti to dodatecne poslou.
@hankar20 Ahoj, máme vytipovanou buď adamex barletta nebo tako acoustic. Jak ti sedí barletta?
@zirafkasevdava ahoj, jak jsi spokojená s barlettou? máme ji v úzkém výběru - buť tako nebo barletta
@denousek @verunkah11 my to kupovali přímo v Polsku jak už tu někdo psal, nemáme to až tak daleko, akorát že oni nemají e-shop ani žádný e-mail jsem na ně nemohla najít tak tam manžel v pondělí zajel a paní mu ty adaptry dala a omlouvala se, že nejspíš zapomněla. takže vše už je v pořádku 🙂 brala jsem to jako samozřejmost, že když to kupujem jako trojkombinaci i se sedačkou tak adaptery jsou k tomu.
@verca212 hlavně že je to oka. 🙂
Holky má ta autosedačka isofix ? Jako jestli se dá do auta zaháknout na tu zvlášť konstrukci s tou nohou... nevím jak to jinak popsat 😀
ne nemá. ptali jsme se na to a tyto autosedačky to nemají.
@konik_mischel ahoj, my ji měli rok, nedávno jsem prodala, koupila menší skladnější valco snap 4. Pěkná, hluboká korba super, malá v něm vydržela dokud nezačla chtít vidět, jinak hodně prostorný. Sporťák na nás zbytečně moc veliký - dcera je hodně drobounká tak v tom plavala a pořád se bortila (dlouhý sedák) a už mě nebavilo skládat do aut na 2x tak šel z domu....ale jako celek jsem ten kočár milovala...trochu nás zlobilo vrzání, ale je to polák, to prostě k těm kočárkům patří, za ty penízky moc krásný kočárek se spoustou doplňků (až teď, když musím vše kupovat zvlášť mi dochází, kolik toho bylo k tomuto kočárku zdarma). Jo a asi bych už nešla do té sedačky carlo, co k tomu dělají, ale do maxi-cosi. Po prodeji kočárku i se sedačkou jsme si museli na chvíli půjčit jiné vajíčko, než nám dcera dorostla do normální 9-18 kilo a bylo to právě maxi-cosi a ten rozdíl je fakt hodně velký. Kdybys chtěla něco vědět, ptej se
@zirafkasevdava děkuju moc a můžu se zeptat jak dlouhá byla sportovní verze u Barletty? Tenhle rozměr nikde není.
tak autosedacky se tam dají dát různé podle adapterů. A třeba ta maxi-cosi isofix má, takže je to v cajku 🙂
Prosim kdo již využívá adamex barletta jak jste spokojeni?

@chris_n Mám to podobně jako @denousek. Co na tom? Ty kočárky sem vozí Babynova, je výhradním dodavatelem, takže já jsem řešila přímo s nimi vše, ani ne s konkrétním obchodem, je to lepší, přímá komunikace. Copak ten, kdo chce Inglesinu, zkoumá její domovské stránky? Není to trochu zbytečné? Pro mě jsou hlavní recenze, z polských kočárků je to zatím ten nejméně poruchový, aspoň se zdá, jinak splňuje moje požadavky, tak co řešit, jak vypadají jeho stránky. 😎