icon

Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?

deniska_92
13. únor 2016

Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂

mikalan
10. črc 2016

@chris_n Mám to podobně jako @denousek. Co na tom? Ty kočárky sem vozí Babynova, je výhradním dodavatelem, takže já jsem řešila přímo s nimi vše, ani ne s konkrétním obchodem, je to lepší, přímá komunikace. Copak ten, kdo chce Inglesinu, zkoumá její domovské stránky? Není to trochu zbytečné? Pro mě jsou hlavní recenze, z polských kočárků je to zatím ten nejméně poruchový, aspoň se zdá, jinak splňuje moje požadavky, tak co řešit, jak vypadají jeho stránky. 😎

chris_n
10. črc 2016

@denousek me to "nesere", jak říkáš. Ale je to vizitka firmy 😉

denousek
10. črc 2016

@chris_n tak vizitka....je to polska firma tak je jasné že stranky maji v polštině... já jsem kupovala od české firmy a je to vyřešeno 🙂

dadulkah
16. črc 2016

@denousek ahoj, prosím tě, dá se ten spodek na nohy zvednout do rovna?

denousek
16. črc 2016

@dadulkah jee tak to uz nevim ale polohovaci je to jsem zkousela ...mám ho zabaleny

zirafkasevdava
17. črc 2016

@dadulkah dá, do úplné roviny

verca212
23. črc 2016

Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli jste měli ke kočárku zvlášt adaptery na autosedačku nebo se musí nějak demontovat ty co jsou na korbě nebo sportáku (i když nevím jak, vypadá to, že tam jsou napevno)? nám ty adaptery asi zapomněli přibalit.. :( díky

heluskal
23. črc 2016

@verca212 Dobry den, ja mam adamex pajero a adaptery jsou zvlast, nacvaknou se misto korby a na to se nasadi autosedacka.

verca212
23. črc 2016

@heluskal díky, já mám sice barletu, ale nejspíš to bude u všech stejné. budem to muset reklamovata, že tam ty adaptery nemáme.

endy85
23. črc 2016

@verca212 my si ty adaptery museli dokupovat. Nebyly v zakladni vybave 😉 Tedy myslim na jinou sedacku,pokud mate jejich z kombinace tak to nevim.

verca212
23. črc 2016

@endy85 máme právě komplet celou trojkombinaci a podle mě tam měli být, ale nikde je nemůžu najít, ani u sedačky, ani v tašce prostě nikde..

heluskal
23. črc 2016

@verca212 My teda kupovaly kočárek z druhé ruky, ale pokud máte komplet, měly by tam ty adaptéry určitě být. rozhodně bych se na ně poptala.

endy85
23. črc 2016

@verca212 tak to asi ano,pokud je to primo trojkombinace.

verunkah11
24. črc 2016

@verca212 ahoj my mame barlettu a adaptery mame k tomo vajicku 🙂

verca212
24. črc 2016

@verunkah11 @endy85 díky 🙂 budeme to muset reklamovat..

denousek
24. črc 2016

já jsembrala kočárek zde a kdyz i s autosedačkou tak jsou u ni adaptery psané takže mi je poslaly záleží co psaly u vašeho nákupu... http://www.moje-miminko.cz/vyhledavani.html?wha...

verunkah11
24. črc 2016

@verca212 zkus domluvit at ti to dodatecne poslou.

konik_mischel
26. črc 2016

@hankar20 Ahoj, máme vytipovanou buď adamex barletta nebo tako acoustic. Jak ti sedí barletta?

konik_mischel
26. črc 2016

@zirafkasevdava ahoj, jak jsi spokojená s barlettou? máme ji v úzkém výběru - buť tako nebo barletta

chladil
26. črc 2016

@heluskal
U nás to samé. Adaptéry se kupují zvlášť.

verca212
27. črc 2016

@denousek @verunkah11 my to kupovali přímo v Polsku jak už tu někdo psal, nemáme to až tak daleko, akorát že oni nemají e-shop ani žádný e-mail jsem na ně nemohla najít tak tam manžel v pondělí zajel a paní mu ty adaptry dala a omlouvala se, že nejspíš zapomněla. takže vše už je v pořádku 🙂 brala jsem to jako samozřejmost, že když to kupujem jako trojkombinaci i se sedačkou tak adaptery jsou k tomu.

denousek
27. črc 2016

@verca212 tak super,problem vyřešen 🙂

verunkah11
27. črc 2016

@verca212 hlavně že je to oka. 🙂

felineli
27. črc 2016

Holky má ta autosedačka isofix ? Jako jestli se dá do auta zaháknout na tu zvlášť konstrukci s tou nohou... nevím jak to jinak popsat 😀

verunkah11
28. črc 2016

ne nemá. ptali jsme se na to a tyto autosedačky to nemají.

zirafkasevdava
30. črc 2016

@konik_mischel ahoj, my ji měli rok, nedávno jsem prodala, koupila menší skladnější valco snap 4. Pěkná, hluboká korba super, malá v něm vydržela dokud nezačla chtít vidět, jinak hodně prostorný. Sporťák na nás zbytečně moc veliký - dcera je hodně drobounká tak v tom plavala a pořád se bortila (dlouhý sedák) a už mě nebavilo skládat do aut na 2x tak šel z domu....ale jako celek jsem ten kočár milovala...trochu nás zlobilo vrzání, ale je to polák, to prostě k těm kočárkům patří, za ty penízky moc krásný kočárek se spoustou doplňků (až teď, když musím vše kupovat zvlášť mi dochází, kolik toho bylo k tomuto kočárku zdarma). Jo a asi bych už nešla do té sedačky carlo, co k tomu dělají, ale do maxi-cosi. Po prodeji kočárku i se sedačkou jsme si museli na chvíli půjčit jiné vajíčko, než nám dcera dorostla do normální 9-18 kilo a bylo to právě maxi-cosi a ten rozdíl je fakt hodně velký. Kdybys chtěla něco vědět, ptej se

konik_mischel
2. srp 2016

@zirafkasevdava děkuju moc a můžu se zeptat jak dlouhá byla sportovní verze u Barletty? Tenhle rozměr nikde není.

felineli
11. srp 2016

tak autosedacky se tam dají dát různé podle adapterů. A třeba ta maxi-cosi isofix má, takže je to v cajku 🙂

hanulkaha
19. srp 2016

Holky, nemáte některá tento vzor kočárku Aspeny? Je to Eko 2016 vzor 714S.
Je naprosto boží, jen jsem ho nenašla v žádném obchodě, tak nevím, jestli je tento vzor určený pro ČR 😨 Popř máte zkušenosti s objednáním jiného vzoru, než prodejna nabízí? Díky moc

majdaatom
4. zář 2016

Prosim kdo již využívá adamex barletta jak jste spokojeni?

Strana