icon

Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?

deniska_92
13. únor 2016

Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂

denousek
4. zář 2016

@majdaatom používáme mesic a blbne nam kolečko při jizde se protáčí předni manzel namaza a prohodil mezi sebou ale ted je mala nemocna tak jsme ještě nezkousely...uvidíme ale to muze udělat jakykoliv kočárek...jinak jsem moc spokojena je prostorný hezký a lehko ovladatelny...

majdaatom
4. zář 2016

@denousek mužů se ještě zeptat zda jste ke kočárku volili autosedačku Carlo či jiný model?

felineli
4. zář 2016

@majdaatom ahoj, sice adamex ještě nemám, ale co jsem se naslyšela tak nejlepší na něj je ta maxicosi, tam ti z toho mimi hned nevyroste. Právě to carlo že je prý malinký a vydrží jen chvilinku, holky si pak místo toho kupovaly ty maxicosi 🙂

rony77
5. zář 2016

@denousek Ahoj,také nám blbne přední kolečko ☹ Třepe se a cuká kočárkem...někdy je to lepší, jindy horší...prohodit kolečka jsme nezkoušeli-hned ráno, to zkusím. Jinak kočárek absolutně vyhovuje...nerada bych ho měnila

denousek
6. zář 2016

@majdaatom ano carlo

denousek
6. zář 2016

@rony77 presne jak řikáš cuká kočárkem :(

misamisencikova
15. zář 2016

Ahoj holky, Barlettu jsme kupovali letos v únoru. Kočárek nás přímo nadchnul, vybrali jsme sedo-modrý. Dokud jsme jezdili s hlubokou korbou, tak maximální spokojenost. Kočárek veliky, prostorný, krásný. Jenze jakmile jsme vymenili za sportak, tak začaly problémy. Nejdříve tedy musím říci, že po 4 měsících používání jsme měly sjeté pláště až na duši, takže věčně píchle kolo, vyreklamovali jsme to a ok. Sice tedy kočár stal 2 měsíce na chodbě, ale dočkali jsme se a kolečka přišla nová. Zpět ke sportaku, kočárek je dost odpruzeny, tim padem je jakoby nahly k riditkam, coz by nevadilo, ale dítě hrozně sjíždí dolů. Ať už spinka nebo sedí, věčně je sesunuty a musim ho spravovat. Za mě Barletta opravdu znovu ne, ale kdyby měl někdo zájem o koupi, tak pisnete 🙂 Chci kupovat uz pořádný sportak, takže Barlettu včetně autosedacky budeme prodávat. Hezký den 🙂

zirafkasevdava
15. zář 2016

@konik_mischel to ti už nepovím, je už z domu :(

zirafkasevdava
15. zář 2016

@misamisencikova je to trojkombinace, takže ten sport nebude tak vymazlený jako přímo sporty....my ve sportu vydrželi asi 2 měsíce a pak šel z domu a máme valco snap 4 sport a váha a nakládání do auta se nedají srovnat...ale kdybych se rozhodovala znova pro kočárek pro novorozence, znova bych brala adamex pro první rok

konik_mischel
16. zář 2016

@zirafkasevdava nevadí, máme už koupený jiný, nakonec jsme se rozhodli pro Tako acoustic

zirafkasevdava
19. zář 2016

@konik_mischel určitě bude spokojená, obojí je polák, ty kočárky jsou hodně podobné

konik_mischel
19. zář 2016

@zirafkasevdava ty jo, ani ne, narazili jsme na super prodejnu, kde nám umožnili si oba kočárky vzít a projet se- shodou okolností je to okolo do kopečka a kostky, takže ideální náročnější terén, i zaaretovaná kolečka adamexu v rámci toho prostoru kmitala jak jel kočárek po těch kostkách a na manipulaci byl o dost těžší než tako, a po přeměření jsme zjistili že sporťák taka je o 10 cm delší než adamex, takže jsme měli během chvilky jasno.

zirafkasevdava
22. zář 2016

@konik_mischel fakt? tak to mě překvapuje, jak jsme zkoušeli kočárky my, tak adamex byl na tom nejlépe, možná je to o pocitu nebo kus od kusu. Důležité je, že jste spokojená 🙂 nám nakonec právě velký sporťák nevyhovoval, protože máme drobnou holčičku, takže u nás to byla spíše nevýhoda, takže ještě větší bychom neocenili. Za mě ale top je velká hluboká korba. Pokud se dobře dívám, tak ten váš má klasickou hlubokou korbu, najíždění na lyžiny a klasická kola s kovovým košíkem, já preferovala plastovou vanu, nacvakavání a moderní typ kol s odpružením (i když se nám to maličko vymstilo), každý prostě preferuje něco jiného 🙂

gujduska
22. zář 2016

My už ho máme taky vybraný,Barlettu v šedém provedení,jen váháme nad tou autosedačkou,nevíte někdo jestli na něj nepasuje i Cybex?

konik_mischel
22. zář 2016

@zirafkasevdava no ty kola odpružená jsou, korba se na podvozek nacvakává, kola jsou nafukovací a houpací opravdu hodně. Uvidíme, jak budu mluvit za rok, ale zatím jsem po vození dětí kamarádek přesvědčená, že jsme špatně nevybrali.

zirafkasevdava
24. zář 2016

@konik_mischel aha, to jsem asi vyhledala jiný model s tím nacvakáváním, přišlo mi že se to nasazuje na ty lyžiny, to se omlouvám. Kola jsme myslela nafukovací, ale takový ten tradiční typ. Je to ten houpací s konstrukcí do X jak se kdysi dělaly kočárky ne? Kamarádka měla stejný a houpou se fakt úžasně! Pošlete když tak přímo foto typu

zirafkasevdava
24. zář 2016

@gujduska Barevná kombinace je úžasná, my měli materiálově to samé akorát v hnědé, Pik2, Jen si dejte pozor, ať v tom prošívání vám neuteče nitka, nám se to stalo, ale na místě, kde to nebylo vidět-mrkněte při přebírání ;)

konik_mischel
24. zář 2016

@zirafkasevdava nemáte se za co omlouvat, je to tento kočárek, přímo i barva... jediné co nebereme je autosedačka, tu chtěl manžel jinou 🙂 http://www.tako-kocarek.cz/www-tako-kocarek-cz/...

konik_mischel
24. zář 2016

@zirafkasevdava teď se koukám na video a nevím, jaká je tedy rozdíl mezi nacvakáváním a lyžinami- každopádně vycvakne se páčkami a vysune, nacvakne např. sporťák, jinak ano má konstrukci do x, je houpací , hodně odpružený a má těžiště dobře umístěné, že mi opravdu pocitově přišel lehčí než adamex.

zirafkasevdava
24. zář 2016

@konik_mischel moc krásná barva. To vypadá jako lyžiny, že to tam nasazujete jakoby podélně, já jsem nacvakávala shora, ale to je asi jedno :D autosedačky z trojkombinace jsou na prd, taky jsem měla, ale pak jsme měla na chvíli půjčenou maxi cosi a je to fakt rozdíl...

konik_mischel
25. zář 2016

@zirafkasevdava jojo, manžel vybral maxi cosi peble 2016, nechala jsem to na něm, ať se taky zaangažuje, když je to spíš o technických parametrech. Zatím je doručená, na použití čeká, ale líbí se mi a má dobré hodnocení, tak snad. Už se těším 🙂

felineli
27. zář 2016

Holky nevíte čím se liší Adamex Aspena a Barletta ?

felineli
27. zář 2016

teď jsem se zamilovala do těchto .. ale v Čr jsem nenašla :( co myslíte ?

hanulkaha
27. zář 2016

@felineli aspena ma male rozdily v dezignu a reflexni pruhy na konstrukci, je to vlastne pouze novejsi verze, zadne vyrazne rozdily 😉

sanyna123
3. říj 2016

Ahoj holky tak co vybrali jste některá z vás kočárek adamex barletta a jak jste s ním spokojená ???? Díky za odpověď 🙂

broccolka
4. říj 2016

@sanyna123 ahoj taky nad nim premyslim ze by jsme ho poridili ale nikde nemuzu najit zadny recenze

gujduska
4. říj 2016

My jsme pro něj rozhodnutí i bez recenzí 😀 to pak zbytečně kazí náladu a každý "levnější" kočárek nemusí být hned k ničemu.Nám se líbí,tak jdem do něj 😉 A jako jeden z mála tady těch sport.podvozků je krásně odpružený,což je výhodou u hlubokého,ne uplně u sporťáku,ale to je zanedbatelný fakt.Tak přeji všem snadné rozhodování pro ten Top!

sanyna123
4. říj 2016

@broccolka přesně tak nikde nemůžu taky nic najít :/
@gujduska ale bylo by dobré vědět jestli je fajn ten kočárek nebo nějak se ničí 🙂

bustedka
4. říj 2016

Holky tak ja se hlasim po trech mesicich uzivani barletty. Zatim tedy hluboky kocarek a autosedacka. Po prakticke strance si nemuzu stezovat. Skladani kocarku, nasazovani korbicky, vse je jednoduche. Korbicka je lehce sikma, takze miminko ma hlavu vys, nez telo. Ani nevim, zda to jde nastavit na rovno, diky tomu mi mala jen casto sklouzavala. Ale to bude asi u vsech kocarku. Plno poutek k uchyceni hracek, vyndavatelna podlozka..Co se tyce kosiku, ja bych uprednostnila lepsi pristup - i zezadu. Ono to vypada, ze se tam clovek prave dostane, ale bohuzel. Ale srovnavala sem s buggaboncameleon a adamex teda stokrat lepsi. Autosedacka taktez ok. Jen se tam blbe nasazuje ten "teply kryt". Materialne neni nic poskozeno, vse pevne drzi, jezdi se pekne. Za me spokojenost. Vzhledem k zomu, ze je mala celkem drobna, sportak vytahnem asi fakt az tak v zime.

sanyna123
4. říj 2016

@bustedka mohla bys prosím vyfotit a ukázat jaký máš prosím ? 🙂

Strana