icon

Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?

deniska_92
13. únor 2016

Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂

zzdennkaa
4. říj 2016

ahoj, taky zvažujeme jeho koupi, moc se mi líbí🙂 Chci se zeptat - ta rozepínací prodlužovací střecha je jenom na sportovní verzi nebo i na hlubokém kočárku? A to odpružení se dá nastavit? Děkujii🙂

gujduska
4. říj 2016

Já myslím že s odpružením pracovat nejde.A podložka v hlubokém lze regulovat sklon.Mě odrazuje jediná věc-skládání sporťáku,ale tak to už je asi jen přežitek 😀

bustedka
4. říj 2016

@sanyna123 tady v diskuzi na strane 4 mam fotky. Sediruziva kombinace. Sportak mam u segry, takze ten vyfoceny nemam 😊

denousek
4. říj 2016

sportak jsem zde fotila je to na na straně 5--- my jedem v patek vyřídit reklamaci na podvozek ... hned po 3tydnech se začalo třepat kolečko predni že to háže celým kočárkem... i když kolečka prohodíme mezi sebou tak to stale dela jen prava strana,,,,

sanyna123
4. říj 2016

@bustedka
Strašně se mi líbí tenhle ale mám z něho strach no dělají ho jen v černo bílá barvě a té bílé se dost bojím .. a nejhorší je že nikde na něho nejsou recenze je to novinka no 🙂

bustedka
4. říj 2016

@sanyna123 ja myslim, ze se bile bat nemusis 😊 cele to je dibre cistitelne a na rovinu jsem venku s kocarem kazdy den a zadne zaspineni neni. Ja mam teda bilou tu plastovou cast, ale vypada to porad dobre. A v zime kdyz bude snezit, clovek bude pouzivat plastenku beztak.

sanyna123
4. říj 2016

@bustedka to máš asi pravdu no uvidím ale líbí se mi hrozně 😵 😵

sanyna123
4. říj 2016

@bustedka jinak spokojená s ním jsi že ano ? 🙂 Žádné poruchy ? 🙂

gujduska
4. říj 2016

@sanyna123 Ahoj,není to ta Barleta Deluxe?

sanyna123
4. říj 2016

@gujduska barleta retro ;)

sanyna123
4. říj 2016

je to to stejné mi příjde 🙂

gujduska
4. říj 2016

@sanyna123 Vypadá podobně,ale tahle má teda vytuněné kola 😉 super volba či tip

felineli
7. říj 2016

Holky dnes na veletrhu jsem viděla novinku Adamex Vicco, liší se tím, že nemá nafukovací kola, ale gelový myslím - mě ty nafukovací přišli lepší co jsem si tam s ním zajezdila. A také mě velice překvapila zimní zvedací zábrana proti větru, je na elegantní zip a pod tím je to průhledné, takže na mimi vidíte. Je to fešák 😎

sanyna123
7. říj 2016

@felineli krasavec kolik může stát ? 🙂

felineli
7. říj 2016

@sanyna123 kolem 13tis myslim mi rikali 🙂

sanyna123
7. říj 2016

@felineli paráda jen já jsem na ty pevné houpaci kola 😉😏

gujduska
7. říj 2016

@felineli Je moc krásný, ta bílá část je všechno ta syntetické koženka?

felineli
7. říj 2016

@gujduska jojo koženka , ale nevim jestli je všude to abych zase nelhala 🙂)

malyprcek
9. říj 2016

@denousek Ahojky,nám se bohužel stalo s kočárkem to samé . Používáme ho 5 týdnů a přední otočná kolečka nám na jakémkoliv povrchu kmitají ze strany na stranu a znemožňují tak jízdu kočárkem ☹ Chtěla bych se zeptat jak u Vás dopadla reklamace ? Řekli Vám čím to je způsobené? Jak Vám to opravili ? Mám strach , že mi kočárek pošlou na 30dní na reklamaci a já nebudu moct s malou chodit ven ☹ Děkuji za info... hezký den ... Martina

sebestovahanka
9. říj 2016

@malyprcek taky to budu řešit, máme kočárek 4 měsíce..

malyprcek
9. říj 2016

@sebestovahanka Taky Vám to dělá ? ☹ my jsme s manželem nepřišli na to , čím to je . Zkoušeli jsme snad úpně všechno ... prohodit kolečka... promazat kolečka ... a nic ... někdy je to lepší , někdy horší ....

zirafkasevdava
9. říj 2016

@malyprcek Zkuste ještě přifouknout nebo odfouknout jedno kolečko...nebo ho máte špatně zatížený (třeba příliš těžká taška na rukojeti) nám to dělalo jen při nezatíženém kočárku bez mimča

malyprcek
9. říj 2016

@zirafkasevdava děkuji,vyzkoušíme 😉 ale kočárek je stále stejně zatížený. Nic jsme neměnili. V tašce vozím akorát plínku a doklady...v košíku pod kočárkem slídu. Ale zkusíme ještě dofouknout... 😉

malyprcek
9. říj 2016

@zirafkasevdava tak to manzel zkusil...nafoukal vsechny kolecka na spravnou hustotu a stejne to dela 😢 tak tim to asi nebude ☹ ach jo....to me teda u kocarku velice zklamalo.

malyprcek
10. říj 2016

Tak jsme kočárek reklamovali. Pán v obchodě přesně věděl co a jak. Prý už se s tím u tohoto kočárku setkal. Poslal nám ho do servisu,kde nám vymění díly za nové.Tak uvidíme jak nám pak bude fungovat 😉

sebestovahanka
10. říj 2016

@malyprcek a co všechno si vzal k reklamaci? Jen kolečka nebo celý podvozek? Máte druhý kočárek?

martaaneek1
10. říj 2016

My jsme si Barlettu retro přivezli v neděli z veletrhu a je opravdu nádherná 😄 Ten spodek korbičky není na fotce tak dobře vidět je to focené na blbém světle... Byla to láska na první pohled je fakt krásný... snad na něj žádné reklamace nebudou

monikabans
10. říj 2016

@sanyna123 ja mam taky bilou kozenku a uplne v pohode. Mensk necistoty vezmou vlhcene ubrousky a vetsi cif a bila je jak nova. Urcite jdi do bily, z tohodle strach nemej. Kocatek krasnej 🙂

malyprcek
10. říj 2016

@sebestovahanka nechali si celou konstrukci s koleckama. A ano,dali nam jiny nahradni kocarek...sice je hrozny,ale alespon se budeme moct s malou pohybovat venku. Reklamace bude vyrizena pry do tydne...tak uvidime 😉

sanyna123
10. říj 2016

@martaaneek1 kolik te stal ? Je nadhernej boze hned bych ho brala v jine barve jej nemeli ? 🙂 je boziii popremyslim jinak zatim spokojena ? Jezdi se s nim dobre ? 🙂

Strana