Kočárky zn. Adamex - máte zkušenosti?
Ahoj narazila jsem dnes na tento kočárek, máte ho některá a co na něho říkáte? Díky 🙂
Já myslím že s odpružením pracovat nejde.A podložka v hlubokém lze regulovat sklon.Mě odrazuje jediná věc-skládání sporťáku,ale tak to už je asi jen přežitek 😀
sportak jsem zde fotila je to na na straně 5--- my jedem v patek vyřídit reklamaci na podvozek ... hned po 3tydnech se začalo třepat kolečko predni že to háže celým kočárkem... i když kolečka prohodíme mezi sebou tak to stale dela jen prava strana,,,,
je to to stejné mi příjde 🙂
Holky dnes na veletrhu jsem viděla novinku Adamex Vicco, liší se tím, že nemá nafukovací kola, ale gelový myslím - mě ty nafukovací přišli lepší co jsem si tam s ním zajezdila. A také mě velice překvapila zimní zvedací zábrana proti větru, je na elegantní zip a pod tím je to průhledné, takže na mimi vidíte. Je to fešák 😎
@denousek Ahojky,nám se bohužel stalo s kočárkem to samé . Používáme ho 5 týdnů a přední otočná kolečka nám na jakémkoliv povrchu kmitají ze strany na stranu a znemožňují tak jízdu kočárkem ☹ Chtěla bych se zeptat jak u Vás dopadla reklamace ? Řekli Vám čím to je způsobené? Jak Vám to opravili ? Mám strach , že mi kočárek pošlou na 30dní na reklamaci a já nebudu moct s malou chodit ven ☹ Děkuji za info... hezký den ... Martina
@malyprcek taky to budu řešit, máme kočárek 4 měsíce..
@sebestovahanka Taky Vám to dělá ? ☹ my jsme s manželem nepřišli na to , čím to je . Zkoušeli jsme snad úpně všechno ... prohodit kolečka... promazat kolečka ... a nic ... někdy je to lepší , někdy horší ....
@malyprcek Zkuste ještě přifouknout nebo odfouknout jedno kolečko...nebo ho máte špatně zatížený (třeba příliš těžká taška na rukojeti) nám to dělalo jen při nezatíženém kočárku bez mimča
@zirafkasevdava děkuji,vyzkoušíme 😉 ale kočárek je stále stejně zatížený. Nic jsme neměnili. V tašce vozím akorát plínku a doklady...v košíku pod kočárkem slídu. Ale zkusíme ještě dofouknout... 😉
@zirafkasevdava tak to manzel zkusil...nafoukal vsechny kolecka na spravnou hustotu a stejne to dela 😢 tak tim to asi nebude ☹ ach jo....to me teda u kocarku velice zklamalo.
Tak jsme kočárek reklamovali. Pán v obchodě přesně věděl co a jak. Prý už se s tím u tohoto kočárku setkal. Poslal nám ho do servisu,kde nám vymění díly za nové.Tak uvidíme jak nám pak bude fungovat 😉
@malyprcek a co všechno si vzal k reklamaci? Jen kolečka nebo celý podvozek? Máte druhý kočárek?
@sanyna123 ja mam taky bilou kozenku a uplne v pohode. Mensk necistoty vezmou vlhcene ubrousky a vetsi cif a bila je jak nova. Urcite jdi do bily, z tohodle strach nemej. Kocatek krasnej 🙂
@sebestovahanka nechali si celou konstrukci s koleckama. A ano,dali nam jiny nahradni kocarek...sice je hrozny,ale alespon se budeme moct s malou pohybovat venku. Reklamace bude vyrizena pry do tydne...tak uvidime 😉
@martaaneek1 kolik te stal ? Je nadhernej boze hned bych ho brala v jine barve jej nemeli ? 🙂 je boziii popremyslim jinak zatim spokojena ? Jezdi se s nim dobre ? 🙂

ahoj, taky zvažujeme jeho koupi, moc se mi líbí🙂 Chci se zeptat - ta rozepínací prodlužovací střecha je jenom na sportovní verzi nebo i na hlubokém kočárku? A to odpružení se dá nastavit? Děkujii🙂