icon

Kočík Peg perego book cross, skúsenosti

cima11
29. únor 2016

Ahojte dievčatá odette 123 a karnea. Odette vytvorila otázku a tam som vám už nemohla napísať, lebo tam sa dá reagovať iba jedenkrát. (https://www.modrykonik.cz/forum/na-kocarkovani/...) Po pár dňoch pridávam svoje skúsenosti s PP book cross. Som zatiaľ veľmi spokojná. Vyskúšala som tie kolieska aj na našich popraskaných chodníkoch, aj na tráve, aj na dlažbe v meste a ide to tichučko. Uvidím, či to bude rovnaké za mesiac, ale teraz je to dobré. Má všetko, čo sa mi na kočíkoch páči - ľahučkú ovládateľnosť, dobré skladanie, sed až skoro do ľahu (skoro úplný ľah), nadstavenie nožičiek, super veľká strieška (aby nesvietilo slniečko) a veľký nákupný košík. A čo som milo prekvapená aj nejaké vychytávky, čo moje predchádzajúce kočíky nemali - okno na strieška na magnet (na starom kočíku som mala suchý zips a vždy som budila malú, keď som sa šla pozrieť, či spí), skladanie také, že sa vnútro kočíka nezamaže, keď sa zloží (na starom kočíku som mala síce tiež výborné skladanie, ale keď sa zložil, tak sedacou časťou dovonku a vždy som ho zašpinila, keď som ho dávala do auta) a dá sa dať až skoro do kolmého sedu, čo je tiež super, lebo môj starý kočík nešiel, a tak sa mi v ňom malá nechcela opierať, lebo nevidela. Ak chcete ešte čokoľvek vedieť, kľudne sa pýtajte.
Túto diskusiu som vytvorila preto, lebo keď som ho kupovala ja, hľadala som na nete skúsenosti a nič som nenašla, tak aspoň ja teraz môžem poradiť.

Strana
z7
sedlakovasary
12. zář 2016

Holky stalo se Vám, že by nějaká barva výrazně šisovala po nějaké době ? 😉

annov
12. zář 2016

@bambullkaa. Díky za radu 🙂 My jej měli nasazený přímo z obchodu. Doma jsme s ním už nic nedělali... Zkusím tedy někde najít jak se koš odepíná

bambullkaa
12. zář 2016

@sedlakovasary tobě ano? Pojď do sz prosím...

bambullkaa
12. zář 2016

@annov určitě mrkni. Jde to trochu hůř, ale jde to. Jinak ho prodřeš.

chicina
13. zář 2016

Holky, jeste se chci zeptat.... mela jsem GT3,a ted se nemuzu rozhodnout,zda zase ten ci crosse. Ma kocarek drzak na piti?? Na fotkach jsem ho nenasla,GT3 ma dva... jak je to s kosikem?? Da se taky jakoby sklopit predni strana pri nakladani a velikostne jsou na stejno??

bambullkaa
13. zář 2016

@chicina držák na pití nemá a košík jde sklopit-klasika.

karnea
14. zář 2016

Drzak na piti jsem si dokoupila origos.

svaca85
14. zář 2016

Ahoj holky,nemate některá v plánu prodávat svého Crosse? předem děkuji za zprávu😃

chicina
14. zář 2016

Nevite prosim,kde maji crosse na prodejne krome Ostravy??

sedlakovasary
14. zář 2016

V úterý bude doma, konečně...už se na něj moc těším 🙂

vesanus
14. zář 2016

Co všechno je k němu? V nějaké té základní nabídce... Nanožník? Pláštěnka? Taška asi ne? Děkuji 🙂 Nemůžu nikde dohledat, ani na stránkách neuvádějí...

bambullkaa
14. zář 2016

@vesanus sporťák obsahuje: pláštěnka a nánožník.
Pokud k tomu chceš hlubokou korbu, tak v Modular setu (tak se nazývá) je hluboká korba, autosedačka Primo Viagio SL a taška na rukojeť která obsahuje přebalovací podložku.
Pláštěnku na hlubokou korbu dokupuješ buď originální která sedí na všechny korby Peg-pérego (Navetta XL, Pop Up a Cula) ale dáš za ní 1 090 Kč. Pak na ní pasuje klasická od Emitex za cca 200 Kč.

vesanus
15. zář 2016

@bambullkaa Děkuji moc 🙂 jdem do sporťáku, mám 7mi měsíční a už se moc těším až přesedláme z šíleného x-landeru! 🙂

bambullkaa
15. zář 2016

@vesanus jasný 😀 takže tam je pláštěnka a nánožník 😉

vesanus
15. zář 2016

@bambullkaa Jasně, děkuju 🙂 Tak jen doufám že vyhlídnutá taška tam pujde "nainstalovat" 😀

bambullkaa
15. zář 2016

@vesanus jakou bys ráda? Osobně jsem používala a používám originální 😉

vesanus
15. zář 2016

@bambullkaa Pokukuju po Babymoov chic http://www.andys.cz/Babymoov-taska-Baby-Style-C... líbí se mi designově a tím jak je promakaná 🙂

bambullkaa
15. zář 2016

@vesanus kup sporťák a pak tašku... tu z odkazu doporučuju vyzkoušet. Peg-pérego jsou taky super 😉

janakailana
15. zář 2016

@bambullkaa mohla bych taky poprosit fotku s miminkem v korbiččce? Děkuji
@cima11 a @karnea Mohla by jste mi prosím Vás některá poměřit délku lehací plochy sporťáku? Děkuji moc pěkně

sonya21
19. zář 2016

Dobrý deň. Chcela by som sa opytat odkiaľ ste kupovali tašku ku kociaru aj fusak. Ďakujem 😉

bambullkaa
19. zář 2016

Taška byla v setu s hlubokou korbou a autosedačkou a fusak mám Lodger Bunker mám koupený NOVÝ zde na bazárku 😉

karnea
21. zář 2016

@janakailana Nemohla. Jezdíme zatím s korbou a nasadit sporťák není na 5 minut, je to kopletní předělávka.

vesanus
21. zář 2016

Ženy, nemáte nějaké tipy na "vytunění"? Ani nevím co přesně by to mělo být... ale jestli jste si už třeba nějak obzvláštnily vcelku fádní design...

annov
21. zář 2016

@janakailana
Délka zad 50cm
Šířka zad 31cm
Délka sedáku 42cm
Šířka sedáku 37cm

shannondrake
5. říj 2016

Po přečtení všech recenzí začínám uvažovat nad tímto kočárek. Teď jsem koukala, že mají nový model 2017: http://www.detske-kocarky.cz/kocarek-peg-perego...
Chtěla jsem se zeptat, zda je kočárek dobrý i do terénu a sněhu? Nevíte. Hrozně jsem si přála Peg perego GT3, ale už ho bohužel neprodávají.

shannondrake
5. říj 2016

Ještě jsem se chtěla zeptat na stabilitu kočárku? Máme totiž psa. Sice netahá, ale nikdy nevíte. Také mě ještě zajímá jestli jde dát sporťák do úplného lehu a zda má pevný záda? Budeme mít květnové mimi a tak nějak počítám, že na zimu už se mi tam nevejde, takže jestli ho budu moct úplně položit.

chicina
5. říj 2016

@shannondrake nekde v obchodech jeste maji... ja nasla cerveny,bohuzel ten manžel nechce...

chicina
5. říj 2016

Jinak jsem byla pro tento kocarek rozhodnuta,jen jsem cetla v nekterych recenzich,ze jak je lehci a uzsi,nez je GT3,je pry nestabilni. Jake mate majitelky zkušenosti

shannondrake
5. říj 2016

@chicina

Aha, no vidíš to. Tak ještě počkám jestli napíše někdo další.

karnea
15. říj 2016

nestabilni neni ani nahodou ani v tezkem terenu

Strana
z7