Lehce ovladatelný kočár - poraďte

suzanna123
13. dub 2015

Prosím o radu. Potřebuji kočárek, který jde do lehu i sedu (sporťák), je odpružený a hlavně lehký a snadno ovladatelný a jde nastavit proti směru jízdy. Malý mi v kočáře vydrží jen omezenou dobu, takže bych ho potom přemístila do šátku a do kočárku dala dceru, proto potřebuji, aby v lehu plnohodnotně nahradil hluboký kočár. To splňuje kočár, co máme po starší, bohužel je těžký a když ho řídím jednou rukou (když mám v kočáře syna a dcera jde za ruku), tak je to o odrovnání zápěstí. Sporťák, co máme, je sice v tomhle ohledu super, ale zase není odpružený a nejde otočit 🙄 Předem děkuji za tipy.

suzanna123
autor
13. dub 2015

.

bambullkaa
13. dub 2015

Peg-pérego Book Plus? Sice není na začátku tolik odpružený ale on povolí a pak příjemně pruží. Kočárek je lehký a sportovní nástavba Switch nebo Pop Up jde nasadit po obou směrech. Booka jsem měla a spokojenost. Pak mě napadá Graco Evo... Nevím, třeba někoho napadne něco jiného... 😉

suzanna123
autor
13. dub 2015

@bambullkaa děkuji! Hlavně Graco Evo mě zaujal, o tom slyším prvně, ale zdá se, že přesně vyhovuje požadavkům. Ten jsi také zkoušela? Jen se bojím, aby byl dostatečně odpružený, ale četla jsem recenze a psali tam, že ho využívali pro miminka, tak snad jo... Houpat ale asi moc nepůjde, že?

bambullkaa
13. dub 2015

@suzanna123 Píšu SZ 😉

janiiccka
13. dub 2015

zkuste mrknout na jané crosswalk, je perfektn. jenom cena kdyby byla trochu přijatelnější.

etelica
13. dub 2015

my mame Hartan Topline S a po vsetkych strankach super!