Lehký kočárek se spojenou rukojetí, nošení do schodů
Tak ještě jinak budu vyzvídat, potřebuji lehký kočárek nebo golfky, s kvalitními koly, se spojenou rukojetí, velkou stříškou a umístěnou vysoko (abych mohla vést pod stříškou i 2 leté dítě), velký prostorný košík.
Ja jsem taky byla spokojena s Valco Snap 4. Je opravdu lehky, dvoulete dite se vejde uplne bez problemu. Do schodu jsem ho parkrat potrebovala vynest i s ditetem a zvladla jsem to.
@summer2012
@jaja01k děkuji holky, vím, že je valco fakt asi nejlepší, ale vůbec se mi nelíbí... Ale asi zvítězí rozum nad "krásou".

A co nějaký X Lander? Co čtu, tak se dítě vejde, je lehký a dobře se s ním manipuluje...
@fifina86 líbí se, ale co jsem viděla, jakmile měli nějaké kočárky takhle malá kolečka a ne zdvojená jako u golfek, tak časem byly rozvyklane a hlavně já kolikrát vezu těžší nákup a bojím se, že by to nepřežil. A BJ jsou super, ale vadí mi že mají takovej víc polozenej sed a pravidelně dítka se v nich drží za madlo, že nemají oporu zad, když chtějí koukat na něco níž u země.
@hlasimse spíš jsem chtěla něco kolem 7-8 kg, max. 10 kg. Ten nejlehčí má víc a mají krátké stříšky, ale čekám jestli ještě nevylezou s něčím novym tento rok.
@majavcelicka Nevím, jak je na tom s váhou, ale určitě doporučuju peg pérego GT3, ten teda určitě z druhé ruky kvůli ceně. Nicméně jeneskutečně lehce ovladatelný, do jakéhokoliv terénu, spojená rukojeť a fakt velký košík. Mrkni.
@alzbeta_kubicek to Brio nebo Britax jsem koukala, strašně se mi líbí podvozek, ale viděla jsem dvouletý skvrně a nešla přes něj dát boudicka, měl ji hned nad hlavou. Nebo máte zkušenost, že je to dobrý?
@zuzaves také jsem koukala, ale přijdou mi moc malá kolečka a trošku se toho díky tomu bojím.
Ale valcem snap neslapnete vedle. Já ještě Šilhán po Bj cítí mini, ale tam si kopu do zadní nápravy.
@mievsa oyster zero má prý blbý kolečka, zapichujou se do nich kamínky a ty přední prý docela odchazí. Peg Perego mám golfky a jsou super až na to jejich hrkání... to samé jsem viděla paní s Bookem s podvozkem s těmi klasickými koly a strašně ji to rachtalo.
@majavcelicka Aha super, děkuji za postřeh. Z toho hrkání mám právě strach tak budu hledat dále 😀
@mievsa zrovna poptávám maminky, jestli ty kola Soft ride u Booku nejsou lepší 😉 Tak pak dám vědět.😉
@mievsa ještě teď jsem koukala, že je nový booklet i s těmi soft ride koly. Ale koukám, nikde zatím k prodeji. Docela mi to zaujalo, má to necelých 10 kg.

Za mě určitě Valco Snap 4 nebo Valco Snap 4sport, rozdíl je že sport má nafukovací kola, ale zas je těžší...mám ten první s obyčejnými a zvládnou i lehčí terén a vešel se mi teď do něj i 3letý když měl horečky a potřebovala jsem ho dostat k.doktorce...je skladný a na nošení má popruh, takže v pohodě přes rameno.kočár a do náručí dítě 😉