Má smysl koupit sportovní kočárek pro chodící děti?
Ahoj holky jdu se zeptat. Jak jste to měli s detičkami když začali chodit, chtěli ještě být v kočárku? Chtěla bych si koupit sportovní kočárek,jen nevím zda to má ještě smysl.dik
@krisstina93 500m jsme šli pomalu hodinu, v obchodě šup do vozíku. A do města jsme to měli cca 2 km a ano sice to trvalo všechno x hodin. Ale ušla to. Ne a nikdy mi nenechala mezi regály. Vždy poctivě za ruku.
@me_druhe_ja vždy můžeš použít nákupní vozík ne ??? V obchodech ho normálně mají. A ne nikdy mi nebehala mezi regály. Vždy šla za ruku nebo do vozíku. A do centra jsme to měli cca 2km a ano ušla to. Sice to trvalo ale ušla. Nebo jsme jeli busem. V té době jsem auto neměla, takže pěšky nebo bus. Malá od roka přes den nespala.
@sarinkaovinka syn měl v prosinci dva, ujde sám kus,ale golfáč nám z domu prostě nepůjde. Při nemoci,po nemoci se nám vždy osvědčil, dovolená se staršími syny bez něho taky moc nejde a celodenní výlety bez kočárku (i když často jako odkládací plocha) už si taky neumím představit 😁 ale já mám děti tři, takže toho sebou vozím dost
@pampelina18 Nojo ale to můžeš aplikovat, když mas jen jedno dítě a nemáš jak jinak zabít čas a v krámu koupíš max nějaké drobnosti :D já mám nejbližší kram kilometr a než bych tam došla s malou a pak zpátky táhla tašky s nákupem a ještě i ji, to by bylo na cele odpoledne. Plus teda musíme držet tempo se staršími dětmi, bez kocaru by se proste existovat nedalo.
@pampelina18 No jak říkám, zázračné dítě. 😀 dcera má dva roky, chodí od 15m a ani za boha si to nedovedu představit bez kočárku. Ona by ušla kus cesty, na hrubou motoriku je velmi šikovná a pohybově nadaná (takže fakt kočárek nemá vliv na to, jak moc je dítě pohybově nadané jak si myslíš), ale prostě je tvrdohlavá a vzdorovita. Z ničeho nic se sekne, sedne na zem/opře se o zeď a nejde. Ani za nic. V obchodě někdy spořádaná, ale minule to prostě nešlo, vyhazovala věci z regálů a utíkala mi, takže šla do kočárku. Jo a taky jsou situace, kdy prostě nemůžeme jít půl kilometru dvě hodiny. 🙂 Třeba když jsem se starším do školky, na logopedii....
Každopádně každej podle svého, to je jasné. Ale jestli je pohybově nadaná, tak to, že je bez kočárku, na to vliv nemá. Prostě na to má talent. Některým dětem můžeš číst od rána do večera a stejně začnou mluvit ve třech letech.
@krisstina93 Já jsem za kočár ráda. 😀 vůbec nevím, kam bych nákup jinak dala. 😀 narvanej kosik dole, balíky Plin nahoře. 😀
Ale ráda bych v létě přešla aspoň na jednokocar a skejtik, to by mohla už zvládnout ve 2,5 letech. Ten dvojkocar je trochu opruz.

My jsme hodně akční rodina,kdybych celý týden byla na sídlišti,tak kočárek nepotrebuji.. Dceři jsem Valco kupovala ve 2r a ještě rok ho na využívala,teď se v něm vozí syn..