icon

Máte zkušenosti s kočárky Junama?

petra57
30. bře 2016

Maminky, máte prosím někdo zkušenosti s kočárky Junama (http://www.junama.cz/)? Moc se mi zalíbily na veletrhu, ale v podstatě jsem nenašla žádné pořádné recenze. Ještě nejsem rozhodnutá pro přesný typ. Chtěla bych, aby měl kočárek velkou korbičku, jelikož máme termín na konci června, takže bych v něm chtěla malou vozit i v zimě. Samozřejmě zásadní je stabilita a taky dobrá ovladatelnost.

Děkuji za rady 🙂

Strana
z2
michaela110
14. led 2017

@maki01 a uz aby se oteplilo, co? 😉

maki01
23. led 2017

@michaela110 přesně tak, už aby bylo venku hezky teploučko 😀

ewikayo
14. únor 2017

Ahoj, taky mám junama kočárek (IMPULSE LEN) a jsem velmi zklamaná... budeme reklamovat. Od prvních dnů vrže (pružina) myslela jsem, že se to zlepší...zhoršilo. Na jakékoli nerovnosti hrká, chřestí... no nic příjemného, i když jede jen po chodníku, nedej bože když vjedem na nezpevněnou cestu. Po cca 3. použití zůstalo zacvaknuté levé tlačítko na stahování korbičky,funguje tedy jen pravé a když ho chci zacvaknout musím opravdu silně zabrat. Při prvním použití se rozpadla přezka na popruhu přes rameno ☹ A přítel si teď všiml, že celá konstrukce je vyosená.... když je nasazená korbička na levo jsou snad 2cm napravo méně než 1cm...
To je asi vše a jsem zvědavá jak s reklamací dopadneme. Jinak zakoupeno přímo na webu junama.cz

rickym
14. únor 2017

@ewikayo Máme stejný jako vy, tak jsem na to tedy zvědavá :(

ewikayo
14. únor 2017

@rickym ve všeobecných podmínkách mají bod 7.4. Projeví-li se vada v průběhu šesti měsíců od převzetí, má se za to, že zboží bylo vadné již při převzetí.
Zkusíme tedy vrátit zboží jako vadné a žádat peníze zpět.
Ještě bych ráda podotkla, že kočárkem jsme jeli max. 15x kvuli nemoci malé a následně velkym mrazům.
Jsem z toho smutná a zklamaná

rickym
14. únor 2017

@ewikayo No to se teda nedivím, to budu naštvaná, jestli bude stejný problém. My ho vytáhneme až v květnu, což je naprd, protože jsme ho kupovali v akci dost dopředu :(

ewikayo
14. únor 2017

@rickym držím palce ať je kočárek v pořádku. Pro klid duše bych ho asi složila to je otázka pár minutek a vyzkoušet naložit pár pet lahvema ať se zatíží jako s miminkem... a zkusit pohoupat a kousek povozit. Nám vrzal už od začátku, ale já si naivně myslela, že se to nějak ochodí a bude to v pohodě😒

rickym
14. únor 2017

@ewikayo Ale vrzal až v provozu venku, že? Doma asi nic nepoznám, že?

ewikayo
14. únor 2017

@rickym právě už doma... ale to jen ty pružiny. Že je to takové chrastítko jsem poznala až venku na cestě, ale známá má stejný jen ne Len ale Eko a ten je tichý.

rickym
14. únor 2017

@ewikayo náš je doma tichý, to jsem už zkoušela, ale zkusím ještě venku...za domem, ať sousedi nezačnou šířit drby🙂

ewikayo
14. únor 2017

@rickym to je dobře, aspoň se nemusíš trápit s reklamací😉

rickym
14. únor 2017

@ewikayo No budu doufat, že se nic neprojeví 🙂

maki01
15. únor 2017

Nám se teda nic podobného nestalo. Kočárek ještě před používáním manžel promazal, kolečka vazelínou a do pružin stříkl WD a všechno v pohodě. Za nás je kočárek pořád top. Být tebou tak zavolám na Junamu a zeptám se co a jak.

kata267
17. únor 2017

dotaz - nevíte čím se dá starat o tu eko kůži? při čištění stačí asi otřít vlhkým hadrem, ale pokud bych chtěla tu kůži nějak kvalitněji "opečovat"? díky 🙂

vedaliel
6. bře 2017

Holky, prosím o info... Vy co máte kočárek Junama impulse v eco kůži, jak to řešíte u sporťáku s nánožníkem? Mám teď na mysli především tu vnitřní část nánožníku. Moc se mi líbí ten celý bílý, brala bych ho všemi deseti...ale tak nějak nevím, jak to případně vyčistit, když mi to dítě zašpiní zevnitř botičkama. Do pračky to hodit kvůli té eco kůži nemůžu....byť na povrchu je to praktické a stačí očistit vlhč. ubrouskem. Když píšou "zateplený" nánožník u sport. verze, je zevnitř také eco kůže, nebo je tam nějaká látka?? Jak to prosím čistíte? Jsme na vesnici, jaro a podzim je tu jedno velké bahno.... Mám už dvouletou dceru a vím co špinavé boty dovedou. Máme momentálně hnědý Dorjan danny sport, ale je bazarový a už se nám rozpadá, potřebuji na druhátko řešit jiný kočárek a tentokrát jsem rozhodnuta, že koupíme radši nový, ať je v záruce... Tak furt koukám, porovnávám a neumím se rozhodnout. Díky moc za odpovědi. Adéla

maki01
7. bře 2017

Ahoj holky,my máme teda Junamu colors, ale tam jsou části z ecokůže a normálně to peru v pračce 🙂 na ruční praní, dětským práškem co mám pro Sofinku, akorát to nenechávám ždímat, nechám to pak proschnout na sušáku. Prala jsem teď i tak tu tašku pod kočárkem a ta je celá z eco a dobrý.

vedaliel
7. bře 2017

@maki01 No je fakt ze podobně jsem prala i jednu svou bílou bundu z eco kůže a taky to vždy přežila. A měla jsem ji hezkých pár let než popraskala. To mě nenapadlo... Děkuji 🙂

lala1313
24. bře 2018

Dobrý den, sháníme kočárek junama impulse colours v šedo-tyrkysové barvě. Neprodává někdo náhodou ?

chs_jasmin
2. črc 2018

Holky, kdyby jste některá měla zájem, mám na prodej Tako junama Impulse Timber, krásný 🙂

katz12
15. led 2019

dobré srovnání kočárků je zde https://www.kocarky-bea.cz/l/velke-srovnani-koc... a taky recenze na kočárky

lulavasky
14. dub 2019

@caseyy prosím Vás kde by som mohla kočarek vidieť na vlastné oči????

zelenaesmolda
14. dub 2019

@chs_jasmin neni v tom v lete horko?

Strana
z2