Thule Urban Glide 2 Double: Výhody a nevýhody pro více dětí
Mate někdo zkušenosti?
Budeme mít další miminko a až se narodí tak prostřední dceři rok a devět měsíců. Teď je ji 13 měsíců a zatím je to lezec a s chozenim si dá nejspíš ještě na čas. Každopádně to v říjnu ještě žádný velký chodec nebude a já se budu potřebovat taky někam přesunout rychleji než 5 metru za hodinu 😂. Jak vám tenhle kočár vyhovuje? My máme phil & teds, ale u toho je nesikovne, ze jak jsou děti pod sebou tak se k miminku špatně dostanu když je dole. Je lepší pro starší děti a ne pro mimino a rok a půl dítě.
Zajímalo by mě i jaký fusak vám tam třeba sedí dobre do sportaku a taky jakou mate k tomu prebalovaci tašku/batoh? Musí to být něco celkem velkého. Pro dvě děti+nějaká drobnost pro třetí, ale te už většinou dávám její batoh.
Původně jsem koukala na easywalker, ale Thule mě v obchodě fakt zaujal. Tak kdyžtak hodte nějaký typy co vám na něm vadí a naopak 👍.
Dekuju 😊
@pipi_puncocha vážně? Já jsem někde četla, ze prave paní psala, ze jde dat do úplného lehu a ze tu jednu korbicku brzy vyměnila taky za sportaku a vozila od 4m ve sportaku 🤔. Tak to budu muset ozkouset. Já mám prave radši když mám všechny věci v tašce, protože kočár budu hodně skládat do auta tak pak nesnáším když musím všechny krámy z pod kočáru nejdřív vytahat 😁. Tak on by se měl vejít do 80cm dveří ne? 🤔 takže prakticky všude snad…jako já mám strach třeba z výtahu když jdeme k dětské dr aby se tam vešel, nebo u našich do výtahu, bydlí v paneláku. Do školky vede úzká cesticka mezi budovou školky a zděnym plotem a taky nevím jestli tam projedu, ale přijde mi u tohohle dvojkocaru super přístup k oboum dětem to u Philu nemám 🤔😒
@luckawm do úplného lehu určitě není, já jsem syna dávala v 7m, už sám seděl, ale i kdyby ne, tak u zdravého zpevněného dítěte v tom "takřka lehu" zas takový problém u procházky běžné délky nevidím. Spíš teď u dvouletého mi vadí, že nejde úplně do sedu.
A s tou šířkou, já se právě u dětské doktorky nevejdu do výtahu, tak to chodíme s nosítkem a do naší oblíbené restaurace musím sundat jedno kolo, abych projela dveřma. A to je ten single.😅
Když se nám narodila druhá dcera, tak první bylo přesně 1 rok a 9 měsíců. Máme kočárek Nuna Demi grow a jezdili jsme tak, že starší byla dole ve sporťáku a mladší hezky nahoře v korbičce, teď poslední měsíc jezdíme naopak, když už je mimčo větší. Na jaře plánuji dát skate s tím, že když je nejhůř koš pod kočárkem je tak velký, že si do něj pohodlně lehne 😂
@luckawm šířka je 80 kupodivu jsem zatim projela všude i tam, kde jsme si myslela že nevlezu... S trochou šikovnosti a se správným nakloněním vlezu do výtahu, já kočár i pes(25kilo žádná čivava), ale je to opravdu tak tak 😁 záleží jaký je výtah... Do úplného lehu není... Dole v kočárku vozime ještě odrážedlo
@zuzroko ten má na mě moc malá kolečka. Jsme z vesnice a potřebuji s nim brazdit pole se psem 😁. Tenhle tandemový kočár mi moc nevyhovuje v tom, ze se hůř k těm dětem dostává když je potřebuji nějak obsloužit, přebalit apod. Premyslela jsem i jestli nejit do nového Phil&teds, ale nakonec mě zaujal tenhle thule jen nemám s podobným kočárkem zkušenosti a přeci jen není to málo peněz. Už máme doma tři kočárky 😂😂😂. Nesmím šlápnout vedle chlap už mi jiný nekoupí 😂🙈
Mám děti od sebe 17 měsíců a jezdí mi ve valco snap duo ultra. No, nebyla to dobrá volba. Pořád uvažuji o tom, zda nepořidit, až budou obě ve sporťáku, Bumbleride Indie Twin.
Thule double jsem vyloučila z výběru kvůli ceně a že je tam dite v pololeže/polosedě. Sourozenecký TFK kvůli velké váze a Easywalker kvůli tomu jednomu madlu pro obě děti a krátkým stříškám.

Já mám teď Thule Ubran Glide 2 pro syna, má 2 roky a 2 měsíce a spí v něm každý den, využíváme stále denně. Druhé miminko se narodí v červnu/červenci a taky uvažuju o tom Double, pokud syn ještě bude jezdit, což předpokládám, že ano. Fusak máme od Emitexu, sedí tam dobře, originál mi přišel hodně drahý. Batoh mám Pinkie, pověšený na madle, věci pro dvě děti bych tam dala + má Thule poměrně velký spodní košík - máme tam stále piknikovou deku, bábovky na písek, malý balón, nějaké auta, pláštěnku na kočár... Nevýhodou Thule je, že je strašně veliký, nevleze se do některých dveří, výtahů, nejde dát do úplného lehu, ani úplného sedu. Ale je opravdu kvalitní, komfortní pro děti i rodiče.