icon

V čem vozit dvouleté dítě na spaní?

jbzirafa
8. říj 2018

V čem vozite velke děti, které už mají kočárek jen na spaní? Syn není kočárkový typ, kočár jsme před druhým rokem odložili, byl tam už jen z donucení na spaní, a už mu byl malý . V postýlce se po obědě nenaučil odpočívat, a ještě by to potřeboval, usne v autě, v dvoukolaku. . Jake máte kočárky?

pavelkamat
8. říj 2018

Malý spí v posteli, ale jinak usne kdekoliv. V autě, ale i v kočárku. Máme Britax B Motion. Jediná nevýhoda je, že se tam nedá zvednout podnožník. Nohy mu visí dolů, ale malému to zjevně nevadí.

leilunka
8. říj 2018

Máme Peg perego GT3, je obr, vleze tam i syn 6 let 😀 ale výborný je i Quinny Speedi

dora13
8. říj 2018

My takhle na spani meli Valco🙂

misicka1988
8. říj 2018

@jbzirafa Mám Joie literax, a naprosto v pohodě. Dcera měla teď 2 roky, a spí v něm každý den po obědě.

antoinet
8. říj 2018

Tohle jsem řešila před rokem, když měl syn přesně 2 roky, koupila jsem na bazaru Britax motion 4 plus, je to fakt obr. Celkově z něj nadšená nejsem, je to šílený tank s nešikovně řešeným těžištěm, ale na spaní pro velké dítě luxus, do toho doporučím fusak Monty od Emitexu, taky extra délka🙂

kata267
8. říj 2018

@jbzirafa britax b-motion 4 plus...naprosty luxus, starsi dcera (104cm,15kg) spi po obede jen v kocarku a z tohoto ji konecne nelezou nohy 👍

kata267
8. říj 2018

@jbzirafa ono taky zalezi jak je syn velky...vidim casto deti spat I ve valcu ale je to fakt kratucky kocar, nohy jim cuci ven

caroline42
8. říj 2018

@jbzirafa
Valco snap 4 a jsme moc spokojené (obě) 😊. Kočárek je prostorný, máme polohování nožiček. Zvládne i terén, nákupy,... Za nás velká spokojenost. 😉

miba10
8. říj 2018

Holky prosím vás není ten b motion nebo ten válci snap 4 kostitras? 🤔 My máme trojkombinaci a ta celkem dobře houpe, ale ne zase extrémně. Já tuhle koukala na b motion a zdálo se mi že to je právě kostitras. Ale neměla jsem možnost s tím jezdit venku tak se vás ptám co máte zkušenosti. Díky

jbzirafa
autor
8. říj 2018

Díky za zkušenosti, podivam se na parametry. A ceny.nevím, jestli v nem vubec vydrží. zvedací podnoznik bych asi chtěla, zvedala jsem ve sporťáku. Nejlíp,kdyby se pod něj vešel ještě jidlonosic s obedem nebo se dobře ridil jednou rukou. jezdila jsem s baby design, vyhovoval ale už je malý. Syn je větší.

kocik71
8. říj 2018