icon

Velký kočárek s nafukovacími koly

sosnicek
18. lis 2017

Zdravím všechny a prosím o radu při výběru kočárku, máte někdo zkušenosti s kočárkem Tako Dalga Lift 2016 nebo Adbor Tori? Jsou to jediné dva kočárky ve dvojkombinaci se sporťákem, s velkými nafukovacími koly, dobře odpružené, s velkou korbičkou (přes 80 cm uvnitř) a do 11500 Kč. Nebo budu ráda i za doporučení na jiný kočárek, který by splňovat takové požadavky 😉 Budu vděčná za každé doporučení, protože se nám už čas krátí 😊 Děkuji

bh8
18. lis 2017

Ahoj. Ja mela pro malou Junama impulse a byli jsme moc spokojeni

linee
18. lis 2017

@sosnicek ja mela Takko,ale typ Ballila.Absolutne super,krasna hluboka korbicka,prostorny sportak,nafukovaci kola.Zvladnul i Krkonose.Jen neni skladny do auta,jinak absolutne bez vyhrad

ojo
18. lis 2017

Já měla a mám Patron Bohemia F4, kupovala jsem použití a odvozil ještě 4 moje děti, někdy i obě najednou 😀 a pořád supr stav, velká nafukovací kola, opružený, tereňák jak má být, měla jsem do něj vložnou tašku, která mě vyhovovala více, vždy jsem ji i s dítětem vyndala a brala dovnitř a obráceně 🙂 ale také neni moc skladný...

finlaa
18. lis 2017

Máme Maked Lucky. Jezdíme 4 měsíce a zatím spokojenost. Brala jsem 3kombinaci za cca 10tis. Hodně mi vyhovují adaptéry na podvozek, kam dávám vajíčko-na nákupy. Kola lze vybrat-máme vysokoprofilový nafukovací. Odpružení lze nastavit na dvě úrovně "tvrdosti" a korba má tuším 82cm 😉

bonulinka
18. lis 2017

Máme Inglesina Magnum a necháváme si ho i na další dítě.

hul
18. lis 2017

Mám libretu tu novější a bomba 🙂

sosnicek
autor
18. lis 2017

Děkuji za tipy, určitě na všechny kouknu 😉

bambullkaa
18. lis 2017

Pokud kočárek na nafukovacích kolech, tak jedině Tako.

absintka19
18. lis 2017

Jedine tfk joggster III, ale tam se nedostanes s cenou :( skoda

verunka11221
18. lis 2017

Tako junama impulse eko. Velka kola,vsude projede,velka korbicka,dobre udrzovatelnej,krasne odpruzeny jen kosik je dost malej a slozenej je dost velkej.

kat295
18. lis 2017

Mame tako dalga lift a jsme moc spokojeni, kocarek projede uplne vsude vubec ho nesetrim.. jezdim od zari a zatim bez problemu, uz me i par zenskych zastavilo ze co je to za vyrobce ze se jim moc libi 🙂

zdenkaell
18. lis 2017

Mame tako acustic. Velka korbicka. Velky sportak. Bezva do terenu. Horsi je na slozeni do auta. S sebou jsme ho vezli jen 1x.

lucije66
18. lis 2017

Dorjan Danny sport prim, za mě top. Velky rozměr korbičky, myslím dokonce 83 cm vnitřní délka. Odpružená nafukovací kola, která u nás zvládla i Krkonoše v pohodě a jakýkoliv terén bez problému a to jsme v terénu opravdu hodně. Kupovala jsem trojkombinaci za necelých 11 tisíc

b_erry
18. lis 2017

Máme kočárek Roan Marita se 4 velkými nafukovacími koly "14" a jsme maximálně spokojeni 🙂 krásně houpe,korbička je hoodně prostorná,skoro největší co se vyrábí,taková ta "klasika"... neměnila bych 😉

beduna1
18. lis 2017

také máme Roan Marita a za mě maximální spokojenost 😉 obrovský kočár, krásný a za super cenu 🙂

ziraffkazuzka
18. lis 2017

od unoru jazdim s tako dalga lift. aktualne sme uz druhy mesiac v sportovej verzii. podvozok fajn odpruzeny, premazavali sme prvy raz cca pred mesiacom. mame 14 kola a sedo bielo hnedu verziu. Latka je kvalitna a moc sa nespini. v hlbokej korbicke je vnutro biele, da sa opakovane prat, je to ale taka tenka biela menej kvalitna latka. sportak mi pride este o triedu menej kvalitny, rozhodne by som nepocitala s tym ze bude do 3 rokov.
Minusy: mensi nakupny kosik naspodu- mne staci, spodna kapsicka je pre mna prakticka a este som ju neprala. Taska ku kocaru- neprakticka sponka, po odopnuti treba pripnut ksirky cez plece. Hlucne cvakanie striesky u sportaku. Treba mat vacsi kufor v aute, nie je skladny. Vacsia vaha.
Plusy: s manzelom sme obaja vysoki a tento kocarik nam fakt sadol vyskovo, kozenka, latka nic sa zatial nesupe a netrha, aj biela cast na hlbokej verzii sa fajn udrzuje. Zijem v Brne a v MHD sa s nim jazdo paradne- nizkopodlazne spoje. Naopak stare vysokopodlazne je hroza, predsa len vaha kocaru plus dieta uz stoji za to. polne cesty super. Nacvakavaci system, zvladam prehodit sportovu i hlboku verziu aj s dietatom.
V skratke. Za tie peniaze pre nas super, kupila by som znovu. Pocitam ze zadovazime casom nejake lahke skladne golfky. Adapter na vajicko sme nemali a nepotrebovali. Snad som pomohla.🙂

gabkekoczi
18. lis 2017

Za nás můžu doporučit Dorjan Prestige Butterfly. Velká nafukovací kola, velká prostorná korbička. Cena do 11 tis. Najezdili jsme s ním fakt hodně a jezdíme i nyní s druhým.

u1230
18. lis 2017

Též můžu doporucit tako acoustic. Pravidelne s nim jezdime do lesa. Vše projel. Krásně houpe. Jen jeden paradox, pichli jsme kolo a to zrovna doma a zrovna o trn z růže.☹🙂 ale jinak super.

amoretspes
18. lis 2017

Ahoj mám Elfan klasický asi 75cm korbu ale mají v prodeji i maxi nebo tak nějak a ten má větší korbu.str jsou vyprodejkocarku.cz podvozky z německy,sito a kompletace na Moravě. Za mě spokojenost.najdi si video na YT Elfan klasik ( růžový) tam je předvedena 3kombinace,ale 2 mají také.

amoretspes
18. lis 2017

A myslím že mají adaptéry na maxi cosi a Cybex autosedačky.

dominika1986
19. lis 2017

Roan Marita a jsem docela spokojena. Velmi prostorna korbicka, kocarek je hezky houpaci. Mam kozenkovou verzi, vypada moc hezky. Cena byla neco mezi 10 a 11 tis.

sunrain
19. lis 2017

Od června jezdíme s tako dalga lift modročervená kombinace. Jsme spokojeni. Dcera velké dítě dlouhá v 5 měsících 70 cm a ještě se vleze i s fusakem. Počítám ze do vánoc vydržíme a pak dáme sportovní verzi. Že je kočárek těžký jsme věděli netrápí nás to.že je velký po složení jsme měli vyzkoušeno a do Golfu ho bez problémů složime i s koly. Materiálu nemam co vyčíst. Jediné co se nám stalo že vylezla výztuž střechy žádný velký problém. Zastrčeno zašito. Všichni ho chválí, obdivuji a zastavují na ulici a ptají se na značku. Doporučujeme 😉

nikyselen
19. lis 2017

Mame objednanou Bexu

patricie_
Odpověď byla odstraněná
rommyska
3. únor 2018

Zdravim 🙂 Tak jak jste vybrala @sosnicek ? Zrovna hledam a vzhledem k velikosti korby a kol mam v uzsim vyberu Firkon Vesta Swing a Tako Dalga Lift. A nevim! Ten Firkon by mohl byt lehci, ale designove se mi vic libi ten Tako a myslim ze ma i lepe vychytane vetrani boudicek.

smudlinka24
3. únor 2018

Roan Marity jsou priserne manipulavatelne😒, kdyz to vidim jak se s tim nektere mamky nadrou ... My mame Baby design a taky bychom nemenili. Jezdime jeste v 7 mesicich v hluboke korbe a mozna tak mesic dva se jeste vejdeme.

sunrain
3. únor 2018

@rommyska pokud můžu poradit jak jste vysocí ? chcete vyšší kočárek? přijde mi že firkon má sice rukojeť stejně nebo podobně vysoko ale korba je níže ... my jsme vysocí a nechtěla jsem se ke kočárku hrbit máme tako

rommyska
3. únor 2018

Mame s muzem ja 175 a on 180cm, takovy zlaty stred. No je fakt, ze vsichni vzdy koukaji jen na vysku madla, tohle by mne nenapadlo! Diky za odpoved @sunrain

amoretspes
3. únor 2018

My stále v korbě s fusakem- 8,5mes 74cm