icon

Nositko pro 6týdenní mimčo - co doporučujete?

plumka88
10. čer 2019

Holky, poraďte mi nositko pro 6týdenní mimčo.Má večer bolení bříška a chtěla bych ho zkusit ponosit ať mám volné ruce😉 a satek nechci....Koukala jsem se na Manducu, máte někdo zkušenosti?děkuji

lpch
•
10. čer 2019

Ahoj, my mame caboo, je to satkove nositko, ktere nemusis vazat, jednoduse se s nim manipuluje a je vhodne uz i pro cerstve narozene deti. Cena je tez prijemna. Osobne jsem manducu zkousela u starsiho syna, kdyz mel 3 mesice a moc nesedela, dole byla hodne siroka, takze tu bych pro tak male miminko nevolila

uzivatelkapetra
•
10. čer 2019

Pro novorozence se obecně říká, že jen nosítko caboo nebo storchenwiege(nebo tak nějak)

jatva
•
10. čer 2019

Je ich uz celkom dost na vyber. Spominane caboo, storchenwiege. Potom rischino, fidella, monilu, veka, ...

bayt
•
10. čer 2019

@plumka88 měli jsme Storcha

cuuza
•
10. čer 2019

Manduca se doporučuje až od tří měsíců, ta novorozenecka vložka se jim moc nepovedla, nejde v ní miminko dobře podsadit.

anezkak
•
10. čer 2019

Ja mela v manduce od 1,5 mesice a za me super

puhelin
•
10. čer 2019

Manduca je vhodna nejdrive od 4 mesicu.
Mela jsem satek, pozdeji Storchenwiege nositko (pohodlne do 9 kg).

anita003
•
10. čer 2019

Já mám Fidellu Fly tai - je to kombinace jednoduchého přezkového nosítka a šátku, super pro novorozence...

miba10
•
11. čer 2019

@plumka88 teď mám caboo a je celkem dobré. Jen mi přijde, že to "rozvazovani", abych syna vyndala je trochu krkolomné, ale jinak je fajn. U dcery jsem používala jen Manducu a bylo to super. Byla v tom hrozně ráda. Nosila jsem ji v ni od jejího měsíce (to jsem si ji akorát pořídila) a žádný problém. Za sebe můžu doporučit

xkc
•
11. čer 2019

Tula FTG (free to grow) ;)

jednaholkaa
•
11. čer 2019

Taky jsem mela Tulu FTG na tak male miminko, a spokojenost. Je nastavitelna od 3,5 kg myslim. A nebo ten Storchenw...