icon

Karanténa. Co to znamená?

makkki
15. bře 2020

Holky co si myslite o tom ze zvazuji karantenu pro celou cr? Mam pulrocni ditko a kdyz nejdeme aspon na chvili ven tak je protivna a nechce pak ani spat..je zvykla chodit za kazdeho pocasi aspon na 15 minut..bydlime v byte ve meste..zadna zahrada ani balkon..nosim ji v satku a kdyz prsi projdeme se kolem baraku a to ji staci ale kdyz nejdeme vubec je to des :( hlavne nechapu tu logiku nasich politiku ze do prace lidi muzou a matky s detmi musi sedet doma? Manzel pracuje ve firme kde je 50 lidi v jedne hale blizko u sebe..to ma asi vetsi pravdepodobnost ze se nakazi nebo nekoho nez kdyz ja pujdu s ditetem na louki a nikoho nepotkam ne? Nechapu to...proc teda nezavrou i tyhle firmy? Jsem z toho akorat vytocena a nevim jak pulrocnimu diteti vysvetlim ze nemuzem ven protoze mame karantenu ale tatinek si vesele jede do prace mezi lidi :/

Strana
z9
babanci
18. bře 2020

Pro svou vnučku mám takovou vytuněnou.

babanci
18. bře 2020

Potkávat lidi s rouškou je pro mě dêsivé až depresivní. Co to asi dělá s dětmi?

mourovatakocka
18. bře 2020

@babanci S moji dcerou vůbec nic, je na to moc malá. Ale myslím, že i pro větší děti je to spíš sranda, nepřemýšlí nad tím.

babanci
18. bře 2020

Teď mi kamarádka poslala odkaz,že by roušku měly mít i mimina?Tak to teda považuju za zvrhlost. Dusit mimino.

eviicka
18. bře 2020

@babanci tak ono to je spíš nedomyšlené nařízení, naštěstí většina miminek a malých dětí v nositku, kočárku se dá v kritických místech zakrýt plenkou (buď stříška u kočárku, přes vajíčko nebo přes nosítko). A je málo veřejných míst, kam s miminkem teď maminky chodí, v lesích to snad nikdo hrotit nebude a u lékaře je to záležitost nárazová. Jinam snad nikdo miminko brát nebude.

babanci
19. bře 2020

@eviicka Taky doufám. Protože musím do práce,kde je strašně lidí, nemůžu chodit k vnoučatům. Je mi z toho smutno,stýská se mi,vidím,jak ta malinká roste jen na videu,co mi dcera posílá. A to je to zatím pár dní. Doufám,že to nebude trvat dlouho.

ilonne
19. bře 2020

@babanci Maji z toho zábavu a baví je. Dětem je 8 a 5. Nejmladšímu budou 2 roky, ten to na obličeji nechce, tak je doma.

ilonne
19. bře 2020

@babanci Doufáme všichni, nicméně v Číně se raci život k normálu až po 2 měsících. A Evropa je na tom hůř.

babanci
19. bře 2020

@ilonne Tak dnes moje zkušenost s rouškou. Mám dvouvrstevnou a málem jsem se pod ní udusila a to mám kapacitu plic na svůj věk nadstandartní. Na cestě do práce jsem potkala tři lidi,teda viděla jsem je na dálku, nebyla šance na ně prsknout cokoliv,za to mě se točila hlava s nedostatku vzduchu. Jsem zvědavá,až se to vyhodnotí, jestli to k něčemu bylo. Ake jasno mám v tom,že maličkatým teda určitě ne.

mourovatakocka
19. bře 2020

@babanci Zajímavé. Nám v rodině rouška nevadí, možná špatný typ.

marketanova
24. led 2021

U nás je tovětší zblížení a více sexu, mám i nové venušiny kuličky a musím říct, že jsem naprosto spokojená. Co vy?

Strana
z9