15 po potratu bez revize, ukázková ovulace
Ahoj, potrebuju podporu nebo spis názor . Jsem 15 dnů po potratu , vše odešlo samo ult hned po potratu + teď ve ve středu kontrolní ult a vše v pořádku , hcg už z krve zjištěno ze je na 0. Chtěla bych na to jít hned . Názor ? Dekuju
Bez revize lze hned
Mi se to povedlo 🙂 Jedna stará Dr. sice pindala, ale tenkrát se mě zastala i sestřička, že bez revize to není problém.
@pro89 mě můj gynekolog řekl že když to bylo v 7tydnu tak třeba ani čekat nemusím .Když se mi to ale stalo poprvé ještě před synem tak v nemocnici říkali 3 měsíce až pul roku nejdéle ,byla jsem ale po revizi a to i když se mi to stalo po synovi .Dle mého záleží jak se na to taky citiš psychicky .Protože já prostě psychicky hned nemohla musela jsem se nejdříve stím srovnat ☺️
Pred chvilkou mi volali , ze hcg není úplně na 0 ale hodnota je 2,3 a proto sekce um ti jevilo jako negativní . Mam počkat až bude úplná 0?

Ja su 4 tydny po revizi. Jen cekam na 1.ms a idu na to. Po potratu bez revoze bych na to asi vlitla hned kdyby lekar urcil ze je vse v poradku