Jak probíhá užívání potratové pilulky? Vaše zkušenosti a rady
Dobrý den, včera jsem měla první potratovou pilulku a zítra jdu na druhou. Jak jste to zvládly vy? Mám z toho docela strach. Miminko si bohužel kvůli finanční tísni nemůžeme dovolit, doma máme jednu holčičku. Dost jsem četla o tom, že se tato metoda nepovedla a holky musely jít stejně na chirurgický zákrok. Může se i stát, že po druhé tabletce bude plod stále žít? 🙈
Ze by plod zustal zivotaschopny je spis rarita. Muze se stat, ze se nevylouci vsechno. Pak se po kontrolnim UZ muze dat dalsi tableta nebo instrumentalni revize.
Byla jsem 2x u prvního jsem opravdu krvácela u druhého to trvalo asi hodinu křečí, den menstruace... ale spíš ta psychika, protože jsem děti opravdu chtěla, ale okolnosti byly proti mě. Někdo holt jak já koukne na trenky a otěhotní, pak jsem možná byla zas těhotná, měla jsem pozitivní dva testy a nejspíš jsem samovolně potratila, toho jsem se bála a je to i v konraindikacich, že každý další ukončeni touto metodou může způsobit, že žena může samovolně potracet. Další plánované těhotenství jsem pak krvácela a hodně se bála, ale je otázka jestli to prostě nebylo jen věkem atd. Mimo jsem nakonec i přes krvácení donosila a je zatím a doufám že mi imalne dalších 50 let naprosto zdravý

@lenda93 může se to stát že tělo vše neodstraní může tam zůstat něco málo záleží v jakém TT taky můžete bejt oba prášky vyvolávají stahy dělohy ...každá jsme jiná a každá žena to zvládla jinak hlavně ať jste v pořádku ☘️☘️