Kdy přijde další MS po samovolném potratu v 5. týdnu?
Zajímalo by mě jestli dostanu další MS již za 28 dní nebo to může trvat déle. A myslíte, že na další pokus bych měla čekat až za tři měsíce nebo můžem zkoušet hned?
já potratila v 10tt a po revizi jsem dostala menses přesně za měsíc - 30dní. my čekali 3měsíce. já hlavně pátrala proč jsem potratila. díky mé neodbytnosti jsem se dopátrala... já bych radši počkala, ale to je jen můj názor. 😉 člověk se taky musí psychicky zotavit. mně to trvalo měsíc, dva. první dítě, čekali jsme dlouho ... tak asi proto.
dobry den byla sem 5 tyden tehotna pred tydnem mi zjistili male hcg nasli mi to mimodelozne vcera sem oto prisla vypadlo to ze mne volala sem doktorce a udelala mi ultrazvuk dnes a neni tam uz nic nemusela do nemocnice mnela sem hcg 98 rikala mi ze je to vzacny ze muzu mit dvojcata dvojvajecny ze muzu mit este nekde vyvinout,ale neverim v to pritom mam porad na testu dve carky mate nekdo skusenost krvacim 5 dni a chce dal pokracovat zitra hcg a utery sono opet dekuju za odpovedi Bara 😢
Ahoj, ja jsem dnes 23.-24. den po samovolnem potratu v 7tt. Vetsinou holky resi, ze se MS nedostavila. U me dorazila jiz dnes rano. Neni to brzy?? Dalsi tehotenstvi chceme co nejdrive, tak se bojim, aby bylo vse v poradku. Od potratu pouze piju kontryhelovy caj. Moc dekuji za rady.
je to hrozny prisla sem nakonec i o to druhy nemusela sem na revizi nastesti ani u jednouho byla sem na kontrole a sem v poradku je to tyden co ani uz nekrvacim prejeme si mit este miinko a dcera sourozene proto se ptam a pisu protoze ctu ruzne nekdo zacina hned a nekdo ceka nevim ale kdyz sem nemnela revizi tak bych nemusela cekat nevim uz,a to sem krvacela co sem zacala potracet a zhruba prez dva tydny ruzne slabe silne a ted mam klid tyen uz a rekla mi doktorka ze az za 4 tydny maximalne 5 tydnu to dostat to mne mrzi taky u tebe

Po samovoľnom potrate (zamlklé tehotenstvo v 7tt - šla som potom na kyretáž), som dostala MS presne za 28 dní (ale samozrejme že to môže trvať i dlhšie). Na nič sme nečakali, otehotnela som hneď pri nasledujúcej ovulácii. 🙂