icon

Potrat po interupci

cruanna
6. črc 2015

Je mi hrozne!!!
Brecim, brecim, brecim..... Zda se, ze jsem jedina, kdo tim prozil...
V lednu jsem se rozhodla ukoncit tehotenstvi v 15. tydnu. Miminko melo DS, nejdriv se to ukazalo na I. screeningu, pak potvrilo se to pri odberu choriovych klku. Brecela jsem porad, bylo hrozne!!! Vim, ze to bylo moje reseni, ale v me situace nevim, jak bych mohla rozhodnout jinak. Jsme cizinci s malym ditetem, daleko od svych rodin a pratel. Opravdu tu dobu jsi pamatuju jen v cerne barve. Predstavte si, oslavu svych narozenin a Vanoce jsme jiz slavili velkou 4clennou rodinou a ihned potom... Tehdy pi. Doktorka mi doporucela pockat 3 MS a zkusit znova. Na internetu jsem cetla krasne historky holek, ktere po stejne zkusenosti mely krasna zdrava miminka! Kdyz jsem v cervnu zjistila, ze jsem zas tehotka byla jsem opravdu stastna!!! Uz se nam zdalo, ze tentokrat vse bude jinak. V patek 3.7. jsem videla chveni srdicka, domu jsem letela, abych to rekla manzelovi,... v sobotu jsem potratila. V 7.tydnu. Je mi hrozne, je mi opravdu zle...
Napiste, prosim, ze vsechno bude dobre, ze muj milovany chlapecek bude starsim braskou....
Nechci brecet ve dne, ale noci nezvladam...

shine2015
7. črc 2015

@cruanna stalo se stalo....lepší teď v 7tt a samo než se zase rozhodovat.....7tt je smutný, ale po první MS se můžete začít snažit. Kup si femibion plus dha už teď a zadní ho jíst.

Že jsi šla na přerušení si nevycitej....udělalo to spousta žen a pro žádnou to nebylo snadné. Tíhu svého jsi vzala na sebe, časem se s timsrovnas a budete mít krásné zdravé miminko nebo ještě další dvě......zpět se neobhlizej,naopak planuj a státem se o prvního syna..

Drz se. Bude lip,uvidis.