Těhotenství po úmrtí miminka.
Ahoj holky mám prosím dotaz. Letos V červenci nám bohužel umřel syn v 36.tydnu. Přestalo mu bít srdíčko :,(. Samozřejmě se hned snažíme o další miminko, aby tu bolest to aspoň trochu umirnilo. MS mi meska 4 dny. TT jsem si dělala den po vynechání MS a snehobilo další den jsem na něj jen koukla a byl tam duch. Zkusila jsem znovu dnes ráno ale opět snehobilo :,(. Poslední MS byla 20.-24.8. Je možné že byla později ovulace a test by to prostě ještě neukázal? 14 dní už cítím bolest nejdříve od vaječníků následně se to přesunulo do podbřišku. Omlouvám se za sloh, ale věříme pp tom všem v každou naději. Snad mě pochopíte :,(
Chapu te,zazila jsem dvakrat..31tt a 37tt...ted jsem 11tt a vzdy jsem strasne doufala ze tam ta carka bude a bude silit atd..stale jsem se hlidala a nervovala atd...nema to cenu...hod to z hlavu(vim ze se to rika ale hur dela)ale je to tak,a vyckej nebo si dojdi na krev...drzim palce
Ja tam ducha vidim😊
To čekání na druhou čárku také velice dobře znám. Já tam druhou čárku lehce vidím, ale může to znamenat a nemusí. Držím palce.
Jinak mě se ukázala čárka až 7dni po očekávané MS, ovulace byla posunuta.
@klaarusa
Snad to dopadne, pořád se snažím mít důvěru. Na malého jsme čekali 9 mesicu. Takže spíš tiše doufáme, že se nám zadari dřív, protože miminko chceme moc a také zalepit tu prázdnou díru co tam zůstala ikdyz se úplně nikdy nezalepi. Snažím se věřit a být pozitivní, protože naděje umírá až poslední. I s negativním testem samozřejmě počítám.
Já to tam vidím jasně a pro mě to už je pozitivní, protože pokud jsem nebyla těhotná nikdy jsem toto na testu neměla a pokud jsem byla těhotná, tak přesně tyto duchy jsem měla cca 10 den po ovulaci. Pokud nevíš přesně, kdy byla ovulace, tak je to hodně nadějné a moc to přeji.
@whitechocolate
Díky i za malou naději kterou mi posíláte... Také těch 9 mesicu se mi to nestalo co jsme čekali na malého že by se čárka zobrazila ani ten den po limitu...
@lennyskha měla to tady taky jedna holčina.. první testy pididuch a pak další den nic.. No a pak další dny zase duch. Asi záleží kdy testujete, jakým testem, jestli takhle ze začátku není moč moc naředěná..
Nestresujte se, pockejte den, dva a udělejte si testik znovu. Budete moudřejší. 😊
@fujarka22 strasne rada slysim, ze si nezanevrela nad vsim a bojujes. Pevne verim, ze tve vysnene miminko bude bojovat az do konce. Neumim si predstavit jaky to musi byt strasny a to rovnou 2x. Drzim ti palce.
Ja tam vidim slabou druhou carku. Jeste vyčkejte 2-3dny a udělejte si ho znovu 🙏
@lennyskha Snad To bude těhu, ale všichni víme, že dvěma čárkama ten boj o udržení jen začíná 🙂 pamatuji si , že když jsem poprvé otěhotněla, tak jsem to brala jako automatiku a ono to zase tak automatické není, ted už vím , že k tomu mám velký respekt a modlím se, abych to tentokrát dotáhla do konce 🙂

@lennyskha Jestli chcete mít jistotu zajděte si na krevní test jako samoplátce, at nelovíte duchy, vaší ztráty je mi velice líto