Těhotenství po úmrtí miminka.
Ahoj holky mám prosím dotaz. Letos V červenci nám bohužel umřel syn v 36.tydnu. Přestalo mu bít srdíčko :,(. Samozřejmě se hned snažíme o další miminko, aby tu bolest to aspoň trochu umirnilo. MS mi meska 4 dny. TT jsem si dělala den po vynechání MS a snehobilo další den jsem na něj jen koukla a byl tam duch. Zkusila jsem znovu dnes ráno ale opět snehobilo :,(. Poslední MS byla 20.-24.8. Je možné že byla později ovulace a test by to prostě ještě neukázal? 14 dní už cítím bolest nejdříve od vaječníků následně se to přesunulo do podbřišku. Omlouvám se za sloh, ale věříme pp tom všem v každou naději. Snad mě pochopíte :,(
Chapu te,zazila jsem dvakrat..31tt a 37tt...ted jsem 11tt a vzdy jsem strasne doufala ze tam ta carka bude a bude silit atd..stale jsem se hlidala a nervovala atd...nema to cenu...hod to z hlavu(vim ze se to rika ale hur dela)ale je to tak,a vyckej nebo si dojdi na krev...drzim palce
To čekání na druhou čárku také velice dobře znám. Já tam druhou čárku lehce vidím, ale může to znamenat a nemusí. Držím palce.
Jinak mě se ukázala čárka až 7dni po očekávané MS, ovulace byla posunuta.
@klaarusa
Snad to dopadne, pořád se snažím mít důvěru. Na malého jsme čekali 9 mesicu. Takže spíš tiše doufáme, že se nám zadari dřív, protože miminko chceme moc a také zalepit tu prázdnou díru co tam zůstala ikdyz se úplně nikdy nezalepi. Snažím se věřit a být pozitivní, protože naděje umírá až poslední. I s negativním testem samozřejmě počítám.
Já to tam vidím jasně a pro mě to už je pozitivní, protože pokud jsem nebyla těhotná nikdy jsem toto na testu neměla a pokud jsem byla těhotná, tak přesně tyto duchy jsem měla cca 10 den po ovulaci. Pokud nevíš přesně, kdy byla ovulace, tak je to hodně nadějné a moc to přeji.
@whitechocolate
Díky i za malou naději kterou mi posíláte... Také těch 9 mesicu se mi to nestalo co jsme čekali na malého že by se čárka zobrazila ani ten den po limitu...
@lennyskha měla to tady taky jedna holčina.. první testy pididuch a pak další den nic.. No a pak další dny zase duch. Asi záleží kdy testujete, jakým testem, jestli takhle ze začátku není moč moc naředěná..
Nestresujte se, pockejte den, dva a udělejte si testik znovu. Budete moudřejší. 😊
@fujarka22 strasne rada slysim, ze si nezanevrela nad vsim a bojujes. Pevne verim, ze tve vysnene miminko bude bojovat az do konce. Neumim si predstavit jaky to musi byt strasny a to rovnou 2x. Drzim ti palce.
Ja tam vidim slabou druhou carku. Jeste vyčkejte 2-3dny a udělejte si ho znovu 🙏
@lennyskha Snad To bude těhu, ale všichni víme, že dvěma čárkama ten boj o udržení jen začíná 🙂 pamatuji si , že když jsem poprvé otěhotněla, tak jsem to brala jako automatiku a ono to zase tak automatické není, ted už vím , že k tomu mám velký respekt a modlím se, abych to tentokrát dotáhla do konce 🙂

@lennyskha Jestli chcete mít jistotu zajděte si na krevní test jako samoplátce, at nelovíte duchy, vaší ztráty je mi velice líto