icon

Těhotenství po úmrtí miminka.

lennyskha
20. zář 2019

Ahoj holky mám prosím dotaz. Letos V červenci nám bohužel umřel syn v 36.tydnu. Přestalo mu bít srdíčko :,(. Samozřejmě se hned snažíme o další miminko, aby tu bolest to aspoň trochu umirnilo. MS mi meska 4 dny. TT jsem si dělala den po vynechání MS a snehobilo další den jsem na něj jen koukla a byl tam duch. Zkusila jsem znovu dnes ráno ale opět snehobilo :,(. Poslední MS byla 20.-24.8. Je možné že byla později ovulace a test by to prostě ještě neukázal? 14 dní už cítím bolest nejdříve od vaječníků následně se to přesunulo do podbřišku. Omlouvám se za sloh, ale věříme pp tom všem v každou naději. Snad mě pochopíte :,(

Strana
z2
jituli84
20. zář 2019

@lennyskha Jestli chcete mít jistotu zajděte si na krevní test jako samoplátce, at nelovíte duchy, vaší ztráty je mi velice líto

milu2015
20. zář 2019

@lennyskha já bych si počkala zda se dostaví další perioda. Pokud ne, tak za dva tři dny udělala další test a poté bych řešila případnou návštěvu u gynekologa 😉

lennyskha
autor
20. zář 2019

Fotka jen tak.. Jo dnes se mi o dost motá hlava a je mi tak nějak divně... Pořád tiše doufám.. Ikdyz sama vím že to nemusí být nic

fujarka22
20. zář 2019

Chapu te,zazila jsem dvakrat..31tt a 37tt...ted jsem 11tt a vzdy jsem strasne doufala ze tam ta carka bude a bude silit atd..stale jsem se hlidala a nervovala atd...nema to cenu...hod to z hlavu(vim ze se to rika ale hur dela)ale je to tak,a vyckej nebo si dojdi na krev...drzim palce

alassel
20. zář 2019

Ja tam ducha vidim😊

klaarusa
20. zář 2019

To čekání na druhou čárku také velice dobře znám. Já tam druhou čárku lehce vidím, ale může to znamenat a nemusí. Držím palce.
Jinak mě se ukázala čárka až 7dni po očekávané MS, ovulace byla posunuta.

lennyskha
autor
20. zář 2019

@fujarka22
Já se nenervuju pořád i v hlavě si říkám že to nemusí nic znamenat i vím že testování pořád není top, ale jak píšu ta touha je prostě větší.. Jinak si pořád říkám, že to nějak prostě bude a snaha a důvěra bude znovu dal

lennyskha
autor
20. zář 2019

@klaarusa
Snad to dopadne, pořád se snažím mít důvěru. Na malého jsme čekali 9 mesicu. Takže spíš tiše doufáme, že se nám zadari dřív, protože miminko chceme moc a také zalepit tu prázdnou díru co tam zůstala ikdyz se úplně nikdy nezalepi. Snažím se věřit a být pozitivní, protože naděje umírá až poslední. I s negativním testem samozřejmě počítám.

jituli84
20. zář 2019

@lennyskha Myslím, že ta bolest v srdci musí bejt opravdu neskutečná, řekly vám, proč se to stalo?

lennyskha
autor
20. zář 2019

@jituli84
Měl pupecnik kolem krku, ale dr mi řekla že to příčina smrti nebyla, že se nedusil dlouho, že to bylo strašně rychlé. Takže nejspíš něco jako syndrom náhlého úmrtí miminka, ale ještě v bříšku.
Byl úplně zdravý ani vadu ani nic.

sticker
lennyskha
autor
20. zář 2019

@jituli84
Právě proto že ta bolest je strašná, tak bysme rádi co nejdřív 💕

sticker
jituli84
20. zář 2019

@lennyskha Když jsem četla váš příspěvek , tak mě to uplně rozbrečelo, snad se vám brzy zadaří a uspešně to dotáhnete do konce, taky se za to modlím 🙂

lennyskha
autor
20. zář 2019

@jituli84
Moc moc děkujeme...chybel necelý měsíc do termínu 😢 snad brzy. Dekujeme moc 😘

jituli84
20. zář 2019

@lennyskha No právě , že vám chybělo tak málo, tak je mi z toho fakt do breku.musíte bejt velmi silná žena, já bych se nejspíš sesypala jak domek z karet

whitechocolate
20. zář 2019

Já to tam vidím jasně a pro mě to už je pozitivní, protože pokud jsem nebyla těhotná nikdy jsem toto na testu neměla a pokud jsem byla těhotná, tak přesně tyto duchy jsem měla cca 10 den po ovulaci. Pokud nevíš přesně, kdy byla ovulace, tak je to hodně nadějné a moc to přeji.

lennyskha
autor
20. zář 2019

@jituli84
Žene mě ta touha za snem... Za miminkem... To jediné mě drží nad vodou a samozřejmě můj přítel který je mi velikanskou oporou 💕

lennyskha
autor
20. zář 2019

@whitechocolate
Díky i za malou naději kterou mi posíláte... Také těch 9 mesicu se mi to nestalo co jsme čekali na malého že by se čárka zobrazila ani ten den po limitu...

donika
21. zář 2019

@lennyskha já vidím také, a moc moc přeji, ať sílí! 🙏 Vaše ztráta je mi také moc líto a o to víc posílám pozitivni energii a prani, ať je již vše, tak jak má. 😍

lennyskha
autor
21. zář 2019

@donika moc děkuji MS pořád nic a už druhý den se mi hrozně motá hlava a bolí a občas i podbřišek no nevím co to proč to.. Ale mockrát děkuji kéž by to chtělo vyjít

lennyskha
autor
21. zář 2019

@donika jen pořád nevím proč ta jedna ukázala na druhý den ducha a ten druhý test vůbec nic 😞

donika
21. zář 2019

@lennyskha měla to tady taky jedna holčina.. první testy pididuch a pak další den nic.. No a pak další dny zase duch. Asi záleží kdy testujete, jakým testem, jestli takhle ze začátku není moč moc naředěná..
Nestresujte se, pockejte den, dva a udělejte si testik znovu. Budete moudřejší. 😊

lennyskha
autor
21. zář 2019

@donika děkuji no uvidím teď počkám až bude MS meskat tak týden a pak zkusím další test.. Kéž by štěstí přálo po tom všem 😞

donika
22. zář 2019

@lennyskha dejte vědět, budeme držet pěsti. 😊✊🍀✊

lennyskha
autor
22. zář 2019

@donika dobře moc děkujeme ✊🙏

bobinecka01
22. zář 2019

@fujarka22 strasne rada slysim, ze si nezanevrela nad vsim a bojujes. Pevne verim, ze tve vysnene miminko bude bojovat az do konce. Neumim si predstavit jaky to musi byt strasny a to rovnou 2x. Drzim ti palce.

ag76nes
22. zář 2019

Ja tam vidim slabou druhou carku. Jeste vyčkejte 2-3dny a udělejte si ho znovu 🙏

lennyskha
autor
22. zář 2019

@ag76nes ona tam čárka slabá je ale objevila se tam až na druhý den na dalším testu se neobjevilo právě nic.. Pořád mě poboliva břicho a už 3 dny mám motáni a bolest hlavy.. Tak jsem zvědavá co z toho bude 🙄✊🙏

jituli84
22. zář 2019

@lennyskha Snad To bude těhu, ale všichni víme, že dvěma čárkama ten boj o udržení jen začíná 🙂 pamatuji si , že když jsem poprvé otěhotněla, tak jsem to brala jako automatiku a ono to zase tak automatické není, ted už vím , že k tomu mám velký respekt a modlím se, abych to tentokrát dotáhla do konce 🙂

lennyskha
autor
22. zář 2019

@jituli84 no já už se budu bát celé další těhotenství 😞

jituli84
22. zář 2019

@lennyskha To asi neovlivníš, já mám starost furt, ne , že bych se klepala a furt nad tím dumala, ale kolikrát si lehnu fakt do postele a děsí mě , co by mi dr mohl říct na kontrole.

Strana
z2