icon

Antimatky 🙂

pepibubu
27. lis 2012

Pro všechny mámy, které vědí, že své děti sice milují, ale občas (a klidně několikrát za den) by je s chutí vystřelily na Mars....

vinkuca
21. čer 2014

@pepibubu můžu se k vám taky prosím přidat do soukromé diskuze

pepibubu
autor
14. črc 2014

@vinkuca napiš IP @lenkaef, ona tě přidá, neboj :D

sju13
6. srp 2014

jdu k Vám do party holky 🙂 Mám 3 holky a jsou v jednom kuse v sobě, 🙂

pepibubu
autor
7. srp 2014

@sju13 @lenkaef, zařídíš to? 🙂

sju13
7. srp 2014

díky holky za přijetí.

mistrulka
11. srp 2014

kápla jsem dnes na vaši skupinu a ............mám dvě děti skoro 5 let a 2,5 a je to děs,babičky nefungují a děti mě vytáčí několikrát za den.. ☹

mistrulka
12. srp 2014

@pepibubu nemohla bych se k vám taky přidat?

pepibubu
autor
12. srp 2014

@mistrulka @lenkaef no jasně, všechny vítáme 🙂

mrsnikola
18. srp 2014

já své bejby ještě nemám a už nervím :D

oililygirl
23. srp 2014

Zdravim vsechny, synka miluju, ale nekdy je to fakt na palici, takze diky za fajn skupinu, kde se neresi jen prdicky, zoubecky, mlicko atd. 😀

dora13
11. zář 2014

Ahoj holky, berete jeste nove clenky? Sve dite sice naprosto miluju, ale jsou dny (jako treba ten dnesek), kdy ho obracim ze vsech stran a koukam, kde ma vypinaci tlacitko.
@lenkaef

hvezdnenebe
16. zář 2014

konečně jsem vás holky dočetla až do konce. výborné téma ! kolikrát jsem se smála nahlas 🙂 pokud by to šlo @lenkaef, prosím taky přidat do soukromé diskuze. kopretinu opravdu miluju, ale přístup k výchově mám.....no řekněme zdravý 🙂 přeju vám všem hezký den.

lenkaef
16. zář 2014

@hvezdnenebe klikni a jsi u nás.🙂

ta_kacka
16. zář 2014

@lenkaef prosím taky o přidáni, zatím jsem teda "jen" těhotná, ale dle toho co ostatní řeší a prožívají, tak mi přijde, že patřím mezi vás 🙂

lenkaef
16. zář 2014

@ta_kacka také klikni na odkaz.🙂

vlastule30
17. pro 2014

ahoj holky, prosím o přidání do skupiny nebo diskuze co jste si zřídily, postupně dočítám a bavím se. Mám téměř roční dítě a opravdu si potřebuju popovídat s normálními matkami 😀 z malého jsem na mrtvici dnes a denně a jak jsem tak četla nebude to lepší 😉

děkuji za info až se budu moci zapojit

@lenkaef děkuji

nasekuratko
4. únor 2015

@lenkaef prosím, můžu k vám? Jinak mi brzy hrábne 😅

hvezdnenebe
5. únor 2015

@nasekuratko vydrž prťka vydrž 🙂 lenkaef už dlouho ve skupině nebyla, snad se brzy přihlásí a přidá tě...

jankamaminka1985
Odpověď byla odstraněná
supermama2015
Odpověď byla odstraněná
nellygray
6. únor 2015

@supermama2015 @jankamaminka1985 Nezapleveluj to reklamou tady ani v jiných diskuzích. 😠

maminkamajka1
Odpověď byla odstraněná
koncita
6. únor 2015

@hvezdnenebe vůbec nechápu, jak je možný, že ještě nejsem u vás ve skupině, já jsem asi nepochopila, že vedle této diskuze je ještě soukromá skupina.....takže chci okamžitě k vám, prosím 😀 😉

zaneta238
6. únor 2015

Všechny zdravím a chtěla bych poprosit o přidání do party 🙂

sunshine125
6. únor 2015

taky se hlasim do party 🙂

sunnurse
6. únor 2015

@lenkaef Ještě nemám děti, ale velice často je hlídám příbuzným a chybí mi tato diskuze. Nemohl bych taky k vám?

hvezdnenebe
7. únor 2015

@koncita @zaneta238 @sunshine125 holky vydržte, nějak se nám zatoulala správcová skupiny @lenkaef 🙂 jedině ta vás může přidat...

petrak32
7. únor 2015

Prosím také o přidání do soukromé skupiny. Odkaz nefunguje...

eldrag
14. únor 2015

jo po týdnnu každodenního mentálního klystýru bych se materství klidně na mesíc vzdala... jsou dny kdy nevim jestli utect, křicet a brečet nebo proste rezignovat .... 😝

padura
14. únor 2015

Holkky, vemte me mezi sebe...😉, děkuji!!

Strana