icon

Paragraf na partnera. Poradíte?

misana155
15. zář 2020

Zdravicko.. Potrebuji radu.
Mam problem se zapestim a moc se nedokážu starat o malou sama.. Porad ji zvedat (chodi po 4 po celem byte a porad ji tahat zpet a jeste k tomu jednou rukou) to fakt nejde.. Tak ze si pritel vezme na me 9ti denni paragraf.. Ale muj dotkor rikal, jestli mam na mysli osetrovne ze to neni paragraf. Tak rikam ze ano a on ze mu to napsat nemuze, ze pry neni jeho pacient a nema souhlas s udajema a ze pry se tohle dava jen kdyz jsou lidi na nemocenske a chce se o toho dotycneho nekdo starat... Hucela jsem do nej celou dobu, ze nasi znami si berou na Partnera pravidelně kvuli zadum napr a ze to jde v pohode.. Tak nakonec zavolal sestru a ta rekla ze to jde ale ze to je pry jen kvuli covidu zmenene ze to pry predtim neslo.. Prirom vim ze to jde tak X let 🤣 nakonec to mam od zitrka pac je partner jeste v praci dneska, takze to budeme vypisovat az zitra. ted otazka.. Ma se partner bat byt doma? Nejak tomu neverime.. Tak me tam zblbli ze jsme z toho totalni idioti, ale totalni 🤣🤣🤣

Strana
z2
misana155
autor
16. zář 2020

@ee.liska ze te to nenapadlo je tvuj problém 🤣ja nehodlam riskovat ze mi z te ruky spadne.. A jak uz jsem rekla vys.. Kdyz si ho vzit muze, nevidim duvod proc by si ho vzit nemohl

misana155
autor
16. zář 2020

A ja jsem neprisla resit co mi je, a ze vas to nenapadlo a buh vi jake kecy... Ptala jsem se na to, jak to s paragrafem je.. Ze vim jak to je a tam mi budou tvrdit neoc jineho.. Stacilo rict jestli se nelecis nebo nejsi na nemocenske tak ni ho nedaji, nebo stacilo rict ano daji.. Ne ze tady budu poslouchat vase nazory jak by vas tohle v zivote nenapadlo.. Kdyz vim ze na to narok mam a muze mi pritel doma pomoct, nevidim duvod proc by nemohl... Ja ho do toho nenavezla, nabídnul se sam a v praci mu jasne rekli, ze jit muze bez problemu... Takze kecy typu, ze by Vas to ani nenapadlo, si laskave nechte... Za to, ze muzete mit pomoct doma a vas to ani nenapadne nebo ji odmitate je vas problém ne muj.. Tahejte si s tema bolavyma rukama klidne i nabytek, kdyz jste takove mistryne sveta je mi to jedno🤣.. Hezky den 🤣

terezz29
16. zář 2020

@misana155 nechápu, proč na mě útočíš. Vůbec jsem nerýpala. Jen jsem ti dávala radu, kterou jsi chtěla. Protože jsem to sama nedávno řešila. Měla jsem atb, angínu a nebyla jsem schopna se starat o děti. Takže mi lékař vypsal paragraf pro manžela, aby se mohl starat o děti, protože já jsem nebyla schopna. Taky si příště pořádně přečti, co píšu.

misana155
autor
16. zář 2020

@terezz29 odppvidala jsem Vam vsem na to same, bohuzel.. Jinak co si prvne, to beru 🙂

Strana
z2