Kdo volí Andreje Babiše a proč?
Zajímá mě, zda se tu najde někdo, kdo volí Babise.
Strašně bych chtěla znát důvody proč ho někdo volí.
V moji sociální bubline ho nevoli nikdo, proto mě napadlo, ze se zeptám tady.
Snažím se to pochopit, tak se z dlouhé chvíle ptám 😊
@ilonne je bezne, ze pokud maji dva lide zcela rozdílný nazor na politickou stranu, vznikne z toho velka ostra vymena nazoru. Proto je lepsi se temto situacim a dohadum vyhnout- hlavne v rodine.
Jinak rozlisujme cisty a cisty. Napriklad pripsani jedne zakazky domluvene firme mi neprijde tak hrozne jako zniceni mnoha rodin a zivotu komunistickymi pohlavari. A tohle by narod nikdy nikomu odpustit nemel. Proto je tahle volba nepochopitelna: vzdyt ti lide v tom roky zili. A ted to voli. Nemluve o tom, co vyplouva na povrch dnes a denne. To jsou lide v cechach bud tak zkazeni nebo tak slepi? Nebo hloupi? Nebo obdivuji zlodeje? Vis o co taky jde? Bezny cechacech je proste zavistivec. Preci nebude volit pravicovou stranu, ktera tu je, dle levice, jen pro ty bohate, pro ty hnusne vykoristovatele podnikatele.
@ilonne Na toto jsem se chtěla zeptat v tom mém smazaném příspěvku - ale o.k... já sama jsem OSVČ a EET mi problém nedělá ( nedělalo ) . Vím jen o jedné jediné zavřené hospodě, která tedy znovu otevřela, ale od nuly, jelikož její účetnictví bylo dost kreativní a účetní jim doporučila, aby zbytečně neprovokovali náhlým zvýšením příjmu. Je tu někdo v tomto vlákně, kdo kvůli EET zkrachoval ? Není to žádná provokace, opravdu mě to zajímá...
Holky, já se omlouvám, nemám vůbec čas, diskuzi jsem tak prohlítla na rychlo. Ráda a klidně tady napíšu pár svých poznatků, prosím, neřešte to, neurážejte mě. Minulý rok jsem Babiše nevolila. Tento rok jsem se rozhodovala ANO nebo SPD. A z 90% jsem se více přiklonila k ANO.
To, že Babiš krade, souhlasím s Vámi - krade, ale to v politice není zdaleka jediný. Ty hry co hraje a co zkouší, já to vím a vidím to, ale na druhou stranu, pro mě je to doslova geniální člověk, s neskutečnou schopnosti jednat organizovaně na vést lidi. Líbí se mi, že si umí prosadit svou, že opravdu když něco chce, tak za tím jde.
Tohle všechno soudím z toho co vidím v médiích, samozřejmě skutečnost může být jiná, ale takhle to na mě působí.
Myslím si, že i Covid pandemií zvládl, že se snažil, snažil se, když se řešilo co maturanti, atd.. já vím, teď mi reknete, že to, ale dělal aby ho mladí šli volit, ok, možná jo, ale to by udělal úplně každej v politice. O tom politika je, mít lidí na své straně. Mimo jiné, jsem zkoušela tři kalkulačky a vždy mi vyšlo ANO nebo SPD.
Člověk už aspoň ví co čekat, načež takový Piráti? Myslím, že jestli to vyhrajou, tak budete ještě na Babiše rády vzpomínat.
Jestli jste četla některá z vás jejich program, já se ztotožňují snad s každým jejich bodem, myslím, že to není těžké k pochopení.
Tohle je MŮJ názor, me rozhodnutí (ikdyz ještě ne úplně 100%) a nevím jestli dělám dobře nebo ne, to nemůže vědět nikdo z vás. Ráda si přečtu, proč ANO nevolit, ale prosím jen k věci. Fakt mě nezajímá co a kde má ze svým synem.
@alilali Nebudu nic rikat, jen si pust tohle. To je, panecku, manazer, ktery vi, jak se ridi stat, firma, lidi i kovid. Jde o doslovnou dramatizaci nahravek, neni tam nic navic.
Enjoy.
https://www.reflex.cz/clanek/reportaze/109495/v...
@sudylichozrout to jsem asi nechtěla slyšet. Že je to sebestredny kreten, který by neměl řídit ani Horní Brizu natož mít jakýkoliv vliv na stát, vím dlouho. Ale že je to takhle zoufalý.... uff.
@alilali "To, že Babiš krade, souhlasím s Vámi - krade, ale to v politice není zdaleka jediný"... Ne, to přeci nemůžeš myslet vážně. Ty jsi si vědoma toho, že krade, podvádí, zneužívá dotace EU, které jsou z odvodů nás všech a přesto mu to chceš hodit? Asi nebude jediný, kdo v politice krade, ale rozhodně je král těch zlodějů, prosazuje legislativu díky které si může nakrast ještě víc, nyni navíc hraje především o svoji imunitu, protože pokud nebude mit ve sněmovně vetsinu, tak ho ty teplaky s největší pravděpodobností neminou. A pokud se podíváme na čelní predstavitele Spolu a Pirstanu, tak u nich opravdu nevyšla na povrch jediná aféra. Tito lidé, byť jsou ve straně, která ty skraloupy má, tak ale mají čistý politicky štít. Ne, nedávej svůj hlas zloději a lháři jen proto, že je to snadné.
Babička mi dala k narozeninám hlas pro SPOLU. Nakonec mi totiž volala a říkala, jaké to mají číslo, že ona tu politiku stejně nesleduje, takže jí je jedno, komu to hodí a že stejně toho Babiše ani v těch lístcích nenašla (jsme Moravskoslezský kraj), tak to hodí těm mým 😀 Je zlatá! 🙂 Volala jsem jí po volbách, že "jsme vyhráli" a ona: "Faaakt?" Měla dobrý pocit, že to hodila těm nejlepším 🙂 A já jsem byla šŤastná a ona se mnou 🙂
@kaaacaaatkooo ooo, vic takovych babicek. 🙂

@marketa11112 Já mám taky ostřejší jazyk, ale podívej. V politice ať se podíváš, kam se podíváš, tak dost pochybuju o tom, že je někdo čistý. A vzájemně se napadat jen pro odlišný politický názor? To je přece zbytečne.