icon

Prezidentské volby 2023: Fórum s podporou Petra Pavla

levandule_k
18. led 2023

Je tady založena skupina s tématem prezidentských voleb, kdyby se chtěl někdo přidat.

https://www.modrykonik.cz/group/9019/

PS Malé varování, skupina je silně nakloněna dle příspěvků podpoře Petra Pavla, ale vítání jsou všichni 🙂 .

ai30
26. led 2023

@michaela666 Uplne s tebou souhlasim, i vcetne tech zamestnancu malych deti :D :D

michaela666
26. led 2023

@ai30 Dneska si jako její zaměstnanec připadám, od 5 mě tady školí a vyžaduje abych makala. 😃

vendes
26. led 2023

@michaela666 Úplně souhlasím, když jsem před navýšením rodičovského příspěvku na cca těch 10 tis měsíčně říkala, že i těch 7 tis je naprosto dostačujících na to mít možnost být 3 roky doma, kdy mi musí zaměstnavatel držet místo, byla jsem za exota. Doma být chci, chci si děti užít, pracovat už budu celý zbytek života. Nenapadlo by mě ale chtít od státu víc peněz. Pokud chci být doma a příspěvek od státu mi přijde nedostačující, holt se musí postarat druhá polovina.

P.S. pro některé, nejsme vysokopříjmoví, spíš pod průměrem podle toho, co se dnes bere jako norma.

gbp
26. led 2023

@vendes nejkrasnejsi by bylo mit moznost vyberu. ja moc moznost necitim, kdyz by me soukroma skolka stala takove prachy 🙈 zaroven zastavam to, ze deti jsou male jen jednou. bude to hodne individualni, ale treba prvni drcera si myslim, ze by zvladla nekde byt i od dvou let. ale to by chtelo vic skolek, jesli, zkracenych uvazku, moznosti prace na dalku apod. 🤷🏼‍♀️ a pak se kazdy muze rozhodnout, jestli bude vic pracovat nebo zit za par susnu. me to taky vzdy stacilo. ale ja sem nenarocna.

michaela666
26. led 2023

@vendes Vždycky je možnost, jak si přilepšit k rodičáku. Mě k tomu dohnalo zdražování taky, ikdyž jsem to nikdy nezamýšlela. Všechno je to o organizaci a nastavení v rodině.
Použít v kampani "Já zařídím, aby nebyla dráha elektřina/ potraviny,..." Je cílené na ty, kdo si neumí zjistit ani základní pravomoce prezidenta. Těch je bohužel pořád dost. 🤷

mdch91
26. led 2023

Holky, ja sem vzdycky nakouknu a kdyz vidim, kolik smysluplnych pismenek uz jste @klokanka31 napsaly ona si furt vede svou, jestli to neni zbytecne vynalozena energie.

vendes
26. led 2023

@gbp
@michaela666
Asi jsem také nenáročná... Víc dětských skupin, zkracených úvazků, daňové zvýhodnění pro rodiny, pro to samozřejmě jsem a je to lepší cesta než plošně zvyšovat a zvyšovat. Jenže tohle prezident nezařídí, tak to nemá slibovat.

michaela666
26. led 2023

@mdch91 Nepočítám, že ji přesvědčíme. Spíš mě zajímá proč volí AB a co od něj očekává ( a to upřímně bez nějakého výsměchu). Jak jsem psala dřív, neznám žádného jeho voliče krom mých rodičů a prarodičů. Pro klid v rodině s nima nemá cenu nic řešit, tak to zkouším aspoň u klokanky.

gbp
26. led 2023

ja sem ted ve skupine Prezidentske volby videla trochu podivne video 😅, ale sakra na tom neco je. dost mozna je to ten duvod, proc ho lidi voli a moc to nedokazou vysvetlit ani racionalne presvedcit pro neco jineho.

rencinka87
26. led 2023

@michaela666 taky bych to chtela vedet, bohuzel @klokanka31 na moji prosbu (snad slusne vyjadrenou) nereagovala.

michaela666
26. led 2023

@gbp Někde na mě ráno vyskočilo i video z Brna. Drahá elektřina zavřela minigolf v nákupáku, na který chtěl pan jít a proto volí Babiše. 🤣 Snad mu ten minigolf zase otevře.

klokanka31
26. led 2023

@mdch91 A co si myslíš, že nějaký stále stejný blablabla mě přesvědčí abych volila Pavla? Včera se na primě totálně shodil. Navíc mu chybí pokora, je arogantní a chová se jak kdyby už měl volby vyhraný.

vendes
26. led 2023

@michaela666 Hned poté, co zajistí světový mír a vymýtí hladomor a zruší dětskou práci.

nita1984
26. led 2023

@klokanka31 čím se na Prime shodil ? Byla jsem v práci, takže jsem to neviděla a nikde ani nečetla, tak mě to zajima, díky

gbp
26. led 2023

@rencinka87 hele koukni na to divne video v te skupine, mozna dostanes odpoved. je to fakt zajimave

hojda
26. led 2023

@gbp Mně to začíná připomínat ty výlety s nákupy pro seniory (šmejdi), oni jim tam i nadávali, obrali je o peníze a stejně senioři pořád na ty akce jezdily. Je to už hodně za hranou etiky, to co tým AB dělá. Já doufám, že PP vyhraje už jen z toho důvodu, aby společnost vyslala jasný vzkaz dalším možným Babišům, že takovéto chování je neakceptovatelné a do politiky do netáhlo další osobnosti podobného rázu. Chybí tu slušná levice, tu AB zlikvidoval a teď této skupině voličů vládne a dělá si s nimi, co chce, protože není možnost volby. Dělá to samé ve svých firmách, zlikvidovat konkurenci a pak si může diktovat ceny. To samé v médiích.😔 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-prezid...

ninive211
26. led 2023

@klokanka31 Já část debaty viděla a četla jsem i komentáře a včera Pavel o 100% lepší než v neděli na ČT. Dobře kontroval, reagoval, vracel...ale jasně, jsi prostě volič AB, rozumím, takže selektivně PP vnímáš mnohem kritičtěji (resp. předem na něm hledáš chyby) a naopak AB si "zbožšťuješ" (tj. i kdyby říkal sebevětší ptákoviny, tak mu to prostě věříš)...já zas jsem dlouhodobý kritik AB už dob, kdy byl ministrem financí, takže jen ho slyším blábolit, tak už mám kopřivku, co zas kde plácne...

klokanka31
26. led 2023

@nita1984 Nejen že Babišovi se snažil zase skákat do řeči, ale co bylo trapný, že mu přinesl zarámovaný 5.článek Severoatlantické smlouvy. A už jsem fakt alergická na to jeho "chci řád a pořádek" 🤦‍♀️ Jako by nic jinýho neuměl.

swan42
26. led 2023

@klokanka31 🤣🤣🤣

nita1984
26. led 2023

@klokanka31 jasný. Ja jsem zas alergická na prohlášení Ja chci mír a provládní kandidát 😂😂😂 každý jsme alergický na něco jiného. Jdu si to pustit, abych věděla co hodnotis

klokanka31
26. led 2023

@ninive211 Tak to není, i Babiš má své chyby, ale Pavel je podle mě prostě falešný, je jak robot. Nehledě na to jak řekl, že naše společnost je rozdělená na dva světy, na ty dobré lidi co uznávají hodnoty, a druhý svět jsou lidi co uznávají lži. Jen proto, že ho někdo nevolí, tak je špatný?

klokanka31
26. led 2023

@nita1984 Lepší že chce mír než když Pavel říká že jsme ve válce. Nevím kdo víc straší lidi.

swan42
26. led 2023

Holky ja tady koncim, protoze tohle uz se da vysvetlit snad jen lezema na mozku, tak abych to taky nechytla 🙈

nita1984
26. led 2023

@klokanka31 ne, je špatný protože věří Babisovi lži. Ale nezklamal, když opět začal provládní kandidát 🫣🫣🫣🫣

nita1984
26. led 2023

@klokanka31 BTW: my jsme ve válce. Bohužel. To, ze nám za vraty nejezdi tanky neznamena, ze nejsme ve válce

klokanka31
26. led 2023

@nita1984 To samé můžu říct já, že jsou lidi blázni že věří Pavlovi. Ale nemám důvod to říkat. Jednou máme svobodné volby, tak ať si každý volí opravdu koho chce. Nikdo není špatný jen proto, že má jiný názor než ostatní.

klokanka31
26. led 2023

@nita1984 Já vím, ale Babišovi vyčítá něco, co dělá on sám.

mdch91
26. led 2023

@klokanka31 ne, chtela jsem jim rict, at neplytvaj svym casem. Ver, ze porostou na stromech bez prace koblihy, jen co Andrej rekne, a zij blaze 🙂

michaela666
26. led 2023

@klokanka31 On ale zdůraznil jakou válku myslí. Kyberútoky na nemocnice, úřady, dezinformace co jdou z Ruska,...nejsou hrozba? Získat citlivé údaje a použít je proti nám, nasadit svoje lidi na vysoké pozice aby informovali o vnitřních záležitostech cizí stát.
Za mě je to kybernetická válka a je tady už delší dobu, jen tady po nás díky bohu nikdo nestřílí.

nita1984
26. led 2023

@klokanka31
@michaela666 bohužel už jen to, ze každý den někomu ukradnou FB profil a další … nicméně PP vysvětlil proč a jak to mysli. AB hlásá posíláni synu na frontu

Strana