Dát učitelkám dárek?

28. čer 2023

Ahoj holky,prosim o radu,dcera končí ve skolce a tento týden měli rozloučení s předškoláky, dvě maminky (vsichni se tu známé,jsme malá školka) se domluvili a nechaly na poslední chvíli udělat,, společný darek,, (nejde o nic velkeho-hrnicky se jmeny děti a kytky) a daly nám ostatním možnost jim na to přispět, samozřejmě bych byla jedina, která by nepřispěla, takže jsem samozřejmě prispela.Ale teď jde o to,ze jsem že společným dárkem již nepocitala a doma mam koupené kytky v květináči se soukromým věnováním ucitelkam,a nevím,jestli není blbé jim to 30. ještě dát, když už se děti ,,rozloucily,, společným dárkem?

sigyn
28. čer 2023

Tak, když už jsou květiny koupené, tak je škoda je nevyužít. Brala bych to tak, že hrníčky jsou jakože dárky od dětí a květiny jako poděkování od rodičů.

kacca83
28. čer 2023

Dárky bych dala, blbé mi to nepřijde. Myslím, ze učitelky budou mít radost.

levandule_k
28. čer 2023

Když už to mám doma, dala bych to. No tyhle akční lidi, co se domluví mezi sebou na společném dárku, aniž by to s tebou konzultovali, ty fakt miluji. Říkají, že příspěvek je dobrovolný, ale když nepřispěješ vypadáš jak lakomá kravka.

g_m
28. čer 2023

Taky jsme se skládali, ale dcera chtěla dát ještě něco sama za sebe, tak jsme koupili ještě malý dárek. Neřešila bych to.

marketa1218
28. čer 2023

Dala bych, dcerka byla teď ve školce první rok a také paní učitelky dostanou poděkování. U nás si to určitě zaslouží, tak proč jim neudělat trošku radost.

jaja01k
28. čer 2023

U nás to bylo stejně. Na oficiálním rozloučení se dával dárek a květiny za všechny. A pak poslední den jsem se šla s učitelkami a ředitelkou rozloučit sama ještě jednou, i s drobným dárkem pro každou.

andelka
28. čer 2023

Dáváme společný dárek, děti přechází na druhý stupeň. A dávám i osobní, syn odchází na gympl. Se společným jsem taky úplně nepočítala. Domluvil se až když jsem měla koupené dárečky pro všechny ( tři děti, spousta pedagogů)

kocvarovas
28. čer 2023

Klidně bych dala..

montelvina
29. čer 2023

No to já bych na společný dárek nedala a zvlášť když už by měla něco doma