icon

Spokojenost s focením ve školce. Modernější přístupy vedou?

veru181
5. pro 2023

Jen taková anketa 🙂 Jak jste spokojeni s focením ve školce a jak fotka vypadá? U nás je fotka před modrým plátnem vložená do produktů (rámečků, přáníček…) s vánočním motivem a mně přijde, že je ti zbytečně zastaralé a nucené. Na minifocení se děti fotily rovnou s vánočním pozadím a rekvizitami a je to mnohem hezčí.

Strana
z2
gdpr
5. pro 2023

Ja som veľmi spokojná všetky tematické fotky robia veľmi jednoducho v tématických farbách Vianoce minulý rok boli zeleno-zlaté tento červeno-biele, ničoho tam nie je veľa pekné rekvizity. Vždy par dni pred fotením (väčšinou piatok poobede a fotia sa v pondelok ráno) nám ucitelka pošle ako to bude vyzerať.

nnnadja
5. pro 2023

@marimanta u nas se musi vsichni!!! Pak jim vsechny ty fotky a kraviny k tomu daji domu se slovy,kdyz se to rodicum nebude libit, prineste to zpet a znici se to🤣🤣🤣

ee.liska
5. pro 2023

Jako u nás docela v pohodě. Není to žádný zázrak, ale docela fajn. Byli jsme tam cca 5 minut

ee.liska
5. pro 2023

A loni podobně

janule0123
5. pro 2023

@petulkadodo my platíme 700 a žádná velká pecka 😂jedna fotka vyvolaná 6x ve třech formátech …

veru181
autor
6. pro 2023

@nnnadja Taky jsme k tomu dostali pěkný průvodní letáček "pokud fotografie nechcete, můžete je vrátit" 😀. Plus řeči o tom, jak se snaží zachytit úsměvy a jak to není vždy jednoduché (chápu, ale věřím, že z těch více pokusů se někde aspoň trochu usmál 😀), a že pokud chceme psát konstruktivní kritiku, tak do zprávy, veřejně ať píšeme jen chválu 😀.

veru181
autor
6. pro 2023

@ee.liska Obě fotky mi přijdou hezké a přirozené. Mám právě ráda jednoduchost.

vaseli16
7. pro 2023

U nás ve školce se fotí hezky,každý, rok jiné pozadí a paní fotografka je skvělá 😊

fatal_error
7. pro 2023

@ee.liska to ale nejsou fotky ze skolky. dle veku deti. tady je rec 9 fotkach ze skolky.

fatal_error
7. pro 2023

@veru181 u nas to letos ve skolce docela slo, jsem spokojena.

pred 2 rokama bylo foceni taky jen pred modrym pozadim, zadny vanocni motiv, to bylo strasny, syna jeste navic nekdo ucisl mokrym hrebenem na blbecka a tvari se tam strasne, fakt hruza. loni uz to bylo lepsi a letos dobry.

belmonka
7. pro 2023

@veru181 my si platime rodinne foceni. Skolkove timpadem vynechame, bylo by zbytecne..

hanka_12345
7. pro 2023

no... u nas ve skolce iniciativa 0 a ceka se kdo se ozve ze by je nafotil takze letos mame prd..podle me je to skoda. Nemyslim si ze to je nejakej upnej kyc teda

pampelina18
7. pro 2023

Za 350,- jedna fotka vložena do xy rámečku... Vůbec nenechávám...
To si raději zaplatím 300,- za opravdové vánoční focení s liškou apod... Nevím kde se vzala tahle móda, nacpat jednu fotku do xy rámečku a ještě za takové prachy... Mě máma ukazovala naše fotky z MŠ. Cca 20 let zpět a jsou mnohem hezčí než ty co dělají teď a hlavně to nebyla jedna fotka ale v setu bylo 10 různých fotek... Takže teď to je jen o tom vydělat nehorázné prachy na ho.ne

elvira
7. pro 2023

@veru181 sice už 10 let zpět, ale už tenkrát retro. Fotil tam roky pan fotograf, který dělal fotky už manželovi ve školce. Celé vánoční focení vyřídil umělým košíčkem s chvojím a dvěma vysisovanymi baňkami. Úplně jsem to neřešila, když vidím svoje fotky z dětství,tak ještě furt dobrý.

linee
7. pro 2023

U nas naprosta katastrofa, ve skole i skolce foti stejny fotograf, ktery foti deti pred platnem, bez rekvizit a max. pouzije nejaky filtr (nekdy ani to ne), takze fotka vypada jako klasicka skolni fotka, nekdy ve vanocnim ramecku, nekdy ne. 5 fotek za 400 Kc, s moznosti mit i digitalni podobu (ovsem za pomerne vysoky poplatek), Takze preferuji spise minifoceni v atelieru nebo venku.

ladyhacek
7. pro 2023

Máme krásné fotky, jezdí tam fotografka má tematické plátno a s dětmi to umí.

zuzurox
7. pro 2023

O ničem, vyfotil dceru s jedním malým darkem za ní na zemi, stála. Na počítači doplnili hvězdné pozadí. Celá postava plus obličej, 450kc🤦

ee.liska
8. pro 2023

@fatal_error školkové focení na které mohou dojít sourozenci

hanka_12345
8. pro 2023

@zuzurox to je docela mazec ta cena ze? my meli vloni 1 fotku v 3 tistenych verzich klasika format fotky v jakymsi ramecku papirovym, dve zmenseny jako PF a to bylo tusim vse, mozna jeste jedna verze te fotky ja uz ted nevim. Ale urcite to nebylo neco nakladnejsiho treba magnetka. Cena byla podobná.. Docela ulet :D

fatal_error
8. pro 2023

@ee.liska aha, tak to jo, to je super moznost vzit sourozence. a to jsi je kvuli tomu brala ze skoly?
ze bych i priste poslala nejstarsiho, ten pujde za rok na zakladku. ted chodi zatim 2 kluci do stejne skolky. ze bych tam priste vzala i prvnaka a k tomu i nejmladsiho, tomu bude za rok rok a pul, tak to pujde.

ee.liska
8. pro 2023

@fatal_error ano, omluvila jsem je z první hodiny.

zuzurox
8. pro 2023

@hanka_12345 jo cena šílená, kamarádka v jiné školce cena 120 Kč. Tím že dcera šla až jako predskolak, takže toto focení poprvé a naposledy, tak jsem souhlasila. Kdyby to bylo aspoň hezké 🙏

fatal_error
9. pro 2023

My jsme za foceni ve skolce platili 350, je to jedna jedina fotka (viz vyse), kterou jsme dostali vytistenou v ruznych velikostech plus odkaz na stazeni v el. podobe. Ale aspon se kluci fotili spolu a nemuseli jsme to platit 2x. 🙂
Praha. Reditelka fotografa menit nechce, je to pry nejaky jeji kamos. 🤷‍♀️ Uz to na ni zkouselo x rodicu, ale nejede pres to vlak.

Strana
z2