Prořezávání stoliček a odstavení od prsu. Jak to bylo u Vás?

ewusssa
26. srp 2019

Ahoj maminky, prosim o Vas nazor. Dcera 2 roky....uz mesic spime bez prsu (drive usinala u prsal a kojila v noci) prez den kojeni jen po spani a nebo vubec.... Ale posledni 4 dny spanek bojkotuje. Řve ...brutálně treba i hodinu v kuse, kope kolem sebe do me do vseho, vzteká se, nechce zpívat, hladit pohadky =dříve zabíralo, parkrat pripomene ze chce cici cca po 2 hodina nejak odpadne a v noci se probudi a taky scény, vztekani řev pak zas nejak usne a v 5 rano budicek se slovem mamu cici...... Vsimla jsem si ale ze si hodne šťoura v pusince a ze se ji nejspis prořezavají stoličky -kouka malinkaty kousek. A tak nevím, mam svolit a dat ji cici a nebo v
ydrżet a nepolevovat. Jsou to sceny kvuli cici nebo kvuli zoubkum. Jak dlouho se zuby prorezavali u vas?

ewusssa
autor
26. srp 2019

jeste co vam.pomaha na zoubky? Stolicky?

kafr
26. srp 2019

Já se s dovolením připíchnu. Dcera má teda 16m, zubů skoro 14, jenže ji leze vždy víc zubů najednou. Ještě kojim, ale to co předvádí teď je hrůza. Mi ty 🐐🐐 snad urve😣.
A ano, připisuju to zubům.

jade85
26. srp 2019

@ewusssa já bych prso dala, bude to příjemnější pro vás pro obě.

areh
26. srp 2019

Tak záleží 🙂 Pokud jí prso dáš, tak po nějaké době budeš zase odstavovat a ona bude vědět, že polevíš a bude to dál zkoušet. Takhle si vždycky syna rozmazlím při nemoci a pak mi trvá najet na běžný režim (kojím jen před spaním). Ale jak píše @jade85 teď to bude příjemnější pro vás obě. Ona se rychle uklidní.
Jinak stoličky (5ky) se synovi prořezávaly dlouho, ale jestli vidíš špičku, tak už to bude rychlé 😉 Přeju pevné nervy 🙂

jade85
26. srp 2019

@areh děti "nezkouší", prostě mají svoje potřeby. A myslím, že u kojení platí to samé jako u jiných věcí - nejvíce chtějí to, co nemůžou mít a naopak to, co mají k dispozici pořád, je nejrychleji přestane zajímat. Ale já jsem asi extremista, věřím v přirozený samoodstav a aktuálně kojim 1.5 ročního víceméně na požádání ;)

hezz17
27. srp 2019

Odstavila jsem přesně po prorezani petek. Před 2.narozeninami. do té doby se kojila nad ránem a po odpoledním spaní. Ale to kojení bylo opar du hodně hodně hodně nepříjemné. Jsem teda těhotná, takže asi i tím. Nakonec to nebyla taková hrůza, jak jsem se bála.

vikinkav
27. srp 2019

My mame to same a kdyz place tak proste kojim 😉 rostou mu stolicky, ma ted cerstve mladsi sestricku, tak se zacal v noci budit, obcas jsem ho nechala chvili plakat to priznavam, kdyz mi to bylo fakt neprijemne, ale malokdy se zklidnil tak proste kojim obe deti obcas no 😄 na uspani skoro vzdycky