Chci otěhotnět, ale můj partner je hodně opatrný

heluss12
21. srp 2017

Ahoj chtěla bych dítě jenom že můj partner je nakej divnej jsme spolu 3 roky a ani jednou se domě neudělal pořád si dává pozor a nevím no jak to udělat! Nebo ho aspoň přesvědčít. je to můj sen! Mít krásnou rodinu!
Jenom že jak vidí☹ m tak asi on nechce mít se mnou dítě nebo nevím

lentilkah
21. srp 2017

@heluss12 To ti tady nikdo nerekne, co se zeptat jeho?

heluss12
autor
21. srp 2017

Ten se se mnou o tom nechce bavit nebo vždy změni téma!

jezz1e
21. srp 2017

Tak dokud si o tom nepromluvíte, asi se neposuneš. A pokud se tématu vyhýbá, pak asi opravdu po dítěti s tebou moc netouží. Takže je na tobě, abys zvážila, zda mu tedy říct, že pokud s tebou dítě nechce, budeš hledat štěstí jinde, nebo zda s ním chceš být i bez dítěte.

heluss12
autor
21. srp 2017

:( :(

lentilkah
21. srp 2017

@heluss12 Takze evidentne dite nechce. Nevime podrobnosti, jestli bude chtit casem, nebo jak to mate, kazdopadne na tomhle by se meli partneri dohodnout.

viiny
21. srp 2017

@heluss12 Já z toho pochopila, že bys vlastně chtěla dítě za jeho zády bez toho, aniž by s tím on souhlasil a to mi nepřijde moc fér (když si dává pozor). Takže ti nezbyde nic jiného než si s ním o tom promluvit, zeptat se ho, jestli s Tebou někdy děti chce a v jakém časovém horizontu, říct mu své plány o budoucnosti a pokud se budou Vaše plány rozcházet, nezbyde ti nic jiného než ho nechat jít. Přeci bys nechtěla mimčo i napopud toho, že on jej nechce a pak jej vychovávat sama 🙂

terezapetrova
21. srp 2017

@heluss12 tak jestli tomu dobre rozumím tak 3 roky nevíš jak na tom jsi? Jestli je ti pres 30 mela by jsi "něco delat".. Hodně stesti ať se ti plány vyplní.

volfici
21. srp 2017

Ahoj, nechci tě nijak shazovat, ale po třech letech byste měli být někam nasměrovaní, měli byste vědět, co od (společného) života očekáváte. Jedna věc je sexuální stránka problému a druhá věc je plánování rodičovství. Kdyby probíhal sex "normálně", nic bys s ním neřešila a prostě bez jeho vědomí otěhotněla? Aniž bys věděla, jestli dítě, rodinu vůbec chce? To přeci nejde. Dokud si nepromluvíte (a neřeš v první fázi to jak probíhá váš sex, ale plány do budoucna), tak se nic nedozvíš a nikam se neposunete. Bohužel to možná dopadne i tak, že budeš muset začít znovu a jinde s někým jiným, ale pak to asi pro tebe bude lepší než tento vztah. Držím ti palce.

saphena28
21. srp 2017

Myslim,ze dite nechce. To je vic nez jasne

vanea
21. srp 2017

Ahoj, ty zakládáš téma s dotazem "jak to udělat", ale ty sama to bohužel nijak neuděláš...když si dává pozor a evidentně se o tom nechce bavit, tak je zřejmé, že má s tím nějaký problém. Jediné co můžeš, je to s ním řešit a bavit se o tom na férovku. Řešit tady co dělá a nedělá při sexu, dokud jste si oba nahlas neřekli "ano" na to, že se budete snažit o dítě, je blbost..u nás jsme si taky oba dávali pozor, dokud jsme si neřekli "tak jo, jdeme do toho" a nebylo na tom nic divného a neřešila jsem, že se mnou nechce děti, protože chtěl, ale až za rok třeba - mluvili jsme o tom...nevím kolik ti je, ale jestli už ti tzv "ujíždí" vlak a je to tvůj sen a život bez dětí nechceš, tak si zřejmě budete muset promluvit i o variantě že byste spolu nebyli, pokud nevidíte budoucnost stejně..tohle jsou dost důležité věci, upřímně by mně u člověka, který to se mnou odmítá řešit takto zásadní věc nic nedrželo, protože by to v tom případě nebyl partner, kterému se můžu svěřit a řešit s ním můj/náš život a budoucnost...hlavně nekuj pikle za jeho zády a nesnaž se otěhotnět bez jeho vědomí, to je asi to nejhorší, co bys mohla udělat.

kamila297
21. srp 2017

Když něco nevím, tak se zeptám 😉

zmrzlinka
21. srp 2017

Chces krasnou rodinu a chlapovi za zady by si chtela dite?Zeptej se ho naprimo jestli dite chce nebo ne.Dite neni hracka....neda se odlozit.

heluss12
autor
21. srp 2017

Jemi 24 a chci dite uz i kvuli tomu ze nemam zadnou.rodinu jen mamku které je už pres 50 a je nemocná a chci aby dockala vnoučete zadnou.rodinu uz.nemam :( :(

heluss12
autor
21. srp 2017

A taky ze chce ona taky dočkat nez by se ji fakt neco stalo :(

viiny
21. srp 2017

@heluss12 to je od Tebe sice hezké, ale my ti tu neporadíme. Tohle je opravdu natolik vážné téma, že to musíš probrat jedině doma s partnerem a zeptat se ho, jak to s Tebou vidí do budoucna. Říct mu své důvody a buď se domluvíte, že půjdete do toho, nebo bohužel budeš muset najít jiného přítele.

vanea
21. srp 2017

@heluss12 No to je fajn, ale dítě není hračka, tvůj partner si to může uvědomovat a pokud je v podobném věku, tak zkrátka ještě nemusí mít na děti pomyšlení, upřímně ani ten můj by v tomto věku po dětech nijak netoužil..máš dost času, s partnerem to prober a netlač na něj..stejně jako ty máš "právo" dítě chtít, tak on má "právo" nechtít...je to prostě o domluvě...odůvodňovat si touhu po prckovi tím, že se maminka nemůže dočkat vnoučete je sice fajn, ale to je tak všechno, ani jeden z vás by se tím neměl nechat ovlivnit, ať už je situace ve tvé rodině jakkoliv vážná..jste na to jen VY dva, nikdo jiný. A pokud on zatím nehoří touhou plodit, tak mu to nemůžeš zazlívat..ale je nutno mít v tom jasno.

svetlanalana
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
viiny
22. srp 2017

@svetlanalana já se s tím bohužel setkala i ve skutečnosti 😂 takže v dnešní době opravdu člověk neví 😅

vanea
22. srp 2017

@svetlanalana taky jsem se s tím už bohužel setkala :D i kdyby to byl troll, třeba si to přečte i někdo komu se to bude hodit =D

lotta1234
12. únor 2018

Niet inej cesty len sa s nim o tom porozpravat. Ale odporucala by som ho neotravovat s touto temou velmi casto ani nenariekat. Dohodnite si napriklad termin, kedy sa o tom porozpravate, nech sa pripravi a dovtedy to neries. Z mojej skusenosti, muzi sa nechcu denne bavit na tu istu temu. Po pociatocnom otravovani sa mi osvedcilo prestat tlacit na pilu, dohodli sme sa, ze sa o tom porozpravame o 3 mesiace a vypadli z neho dovody, ktore som predtym vobec nebrala do uvahy, povedal mi o svojom pohlade a uznala som to.
Na nejake podvody s pocatim tiez neverim, nie je zarucene, ze sa jeho vztah k dietatu bude vyvijat tak, ako keby bolo chcene a planovane oboma. A dalsia vec je zit s tym sama v sebe, nemala by som na to odvahu.